ACAP TELAH DITEMUI TETAPI ENGGAN PULANG?

20 672
1 313
 
Comments
Annabelleez
Annabelleez - 2 days ago
until now...?
Deen 96
Deen 96 - 6 days ago
buang masa cari dia.. sakit hati pulak aku..
Deen 96
Deen 96 - 6 days ago
bodoh.. acab gila sex
Muhamad Raof Yakub
Muhamad Raof Yakub - 7 days ago
Kesian acap mesti darah dia kurang sebab makan siput
Muhamad Raof Yakub
Muhamad Raof Yakub - 7 days ago
Haraplah dia terlepes
Atiqa Nur
Atiqa Nur - 7 days ago
😲😲😲😲😲😲😲😲
Faiz Tajudin
Faiz Tajudin - 7 days ago
Merepek...
Asnoel Asaen
Asnoel Asaen - 8 days ago
Ko ni pla cakap2 org nk tgo video dia
Aldrich Chris
Aldrich Chris - 8 days ago
Macam Di dalam batu tu macam Ada orang
noriza hitam
noriza hitam - 8 days ago
Acap lah
Azran Misran
Azran Misran - 10 days ago
Semoga acap teruskan melancap
Dasimah Abdul wahab
Dasimah Abdul wahab - 11 days ago
Jangan bersedih. Allah bersama kite
just a human
just a human - 11 days ago
Di malaysia : Kupi Kupi Go
Di Indonesia : Nessie Judge
Hirzy Lameo
Hirzy Lameo - 12 days ago
Bahasa melayu biasa dah cukup, tak payah nak bakukan, kekok tahu tak
dev dev
dev dev - 16 days ago
yang kesini abis liat komenan di nerror ka nessie
Dasimah Abdul wahab
Dasimah Abdul wahab - 17 days ago
Rakyat malaysia. Mari kite doakan moga2 kite dapat bertemu acap
Kaito'
Kaito' - 19 days ago
Admin mana dapat transition effect
ruly sibat
ruly sibat - 23 days ago
What
mhd. zaizam
mhd. zaizam - 24 days ago
ak pernah dengar ustazah ak cerita pasal org bunian ni di sekolah...mereka ni kalau minat sesuatu atau seseorng mereka akan ambil tanpa peduli...sebagai contoh jika mereka minat sesorang bayi yang baru lahir mereka akan ambil begitu saja bawa ke dunia mereka namun mereka akan menggantikan sesuatu sebagai balasan seperti batu delima,emas dan lain2 yang bernilai.....dan jika manusia biasa berkahwin dengan org bunian dan manusia tersebut bercerai dengan org bunian tesebut mereka akan berdendam...andai kata lepas bercerai dan manusia tu berkahwin lagi dan dikurniakan anak,anak tu kemungkinan akan mati dibunuh oleh mereka...ingat satu benda ni sejahat2 manusia sebaik2 jin begitula sifat mereka wallahuallam...
AHMAD SHAHIR SHAPIE
AHMAD SHAHIR SHAPIE - 27 days ago
salam.nak tau apa pkembangan acap skarang ni ye?
bie ini
bie ini - 27 days ago
Acap kena prank ngan bunian kotwkwkw
Kiling Gamers
Kiling Gamers - Month ago
Senang cuba mintak pm malaysia pi tebang pokok hutan kat sana
Kiling Gamers
Kiling Gamers - Month ago
Kan senang nak jumpa
Kiling Gamers
Kiling Gamers - Month ago
Musnahkan tempat bunian demi mencari acap
Zaidie Embuii
Zaidie Embuii - Month ago
kawan sya pn prrnh di sorok budian...cara kmi kasih kluar buat penukaran guna ayam hitam..ada bomoh yg pandai..memng kluar..
A M
A M - Month ago
Kita kena berdoa kepada Allah semoga acap di selamat kan sebab kita x tau apa yg jadi kat alam sana kerana kita berlainan makhluk lagi satu jgn percaya dengan mimpi tu kerana takut itu permainan setan lagi pun yg baik2 dtg daripada Allah sekian terima kasih
Mohd Nashruddin
Mohd Nashruddin - Month ago
Mcm2 andaian ada .ntah la
bang jay_19
bang jay_19 - Month ago
Maaf sebelum nya... Apakah abang acap masih dalam pencarian..

Maaf sebelum nya saya dari warga indonesia ingin memberikan infomarsi......
Bang acap akan pulang tapi sulit bagi nya untuk pulang dan untuk yang mencari nya coba lah kalian cari di goa Yg dekat air terjunya bang acap berada disitu dan lantangkan adzan di depan goa tersebut dan masuk lah dengan membaca surat al-qur'an dan telusuri goa tersebut hingga kebawah.. Karena goa itu memiliki dalam yg cukup dlm tp bagi yg mencari nya dan masuk ke dlm jangn lupa selalu bersama dan jangan terpisa satu sama lain.

Maaf hanya itu saja yg saya bisa sampaikan.
Saya tidak mengenal bang acap tp saya ingin dia pulang sehat atau hanya jasad nya tp saya berdoa agar cepat pulang.
izzat irfan
izzat irfan - Month ago
Kupi kupi go tidk pernah Salah Bo's...🤘
endas mu
endas mu - Month ago
dah temui tapi enggan pulang ??? lantak dia lah nak blek taknk blek. nak paksa2 buat apa . asam keping tgah baru lg. nti asam keping dah kecut balik lah dia.
azwan waniey
azwan waniey - Month ago
ingin tlg tpi ilmuku masih cetek.. walau ku ada kelebihan yang ku sndiri masih blum mengetahui
Infinity Yards
Infinity Yards - Month ago
kesian acap
Tupa Peter
Tupa Peter - Month ago
Bro,Ada Berita terbaru tentang kehilangan Acap.
rahmad farhan aryo
rahmad farhan aryo - Month ago
Kontol memek
Red Puma
Red Puma - Month ago
Minta bntuan ustaz Rosdi Hassan
tegar aiueo
tegar aiueo - Month ago
mati gx?
Mhmmad Fadli
Mhmmad Fadli - Month ago
Mcm org indonesia alvi sampai skrg belum ketemu di gunung lawu dari tahun lalu
Adib iman Muhammad
Adib iman Muhammad - Month ago
X pe nanti aku doakan acp kluar Dari alam bunian
Gembel Elits 80
Gembel Elits 80 - Month ago
indonesia menyimak
Lian Suhaida
Lian Suhaida - Month ago
kite doakan moga acap dalam keadaan yg sempurna dan baek2 dan moga dia dapat pulang semula ke alam nyata dengan keizinanNya..insyaallah,amin..allahhuakbar..............
zafran shah
zafran shah - Month ago
Maaf
Diana Nana
Diana Nana - Month ago
Marilah kita doain acap keluar dari alam bunian huallahhualam
User Name
User Name - 2 months ago
Pondannnnnn.better kauu jgnn ckp.better kau pakai suara Google speech lebih baikk Dari dgr suaraa kau pondan
Niecomel Noeadry
Niecomel Noeadry - 2 months ago
Hi
berkenaan hal ni, cuba admin tlong click link yg sya share kan di bawah nanti.
dan tlong check bahagian komen pada post tersebut. di sana ada sedikit penjelasan daripada org kg.
https://m.facebook.com/groups/1668973543325691?view=permalink&id=2480602408829463
Niecomel Noeadry
Niecomel Noeadry - 2 months ago
sbab dekat sini sya xbolh share gambar screenshot.
Niecomel Noeadry
Niecomel Noeadry - 2 months ago
sya akan send link dekat fb admin. #niecomelnoeadry
Tx 77
Tx 77 - 2 months ago
Smpai ati die tgl kn mak die..tgl kn tgungjwb die sbgai ank lelaki smpai ke mati..neraka la tmpt nye
Iq Iq
Iq Iq - 2 months ago
Al fatiha utk acap
Hanafi Epy
Hanafi Epy - 2 months ago
biarlah acap duduk alam bunian daripada duduk di dunia nyata..byk org2 yg perosak hati..byk yg murka..byk yg ingin jadi tuhan….allah saja yg tahu hambanya...insyallah acap selamat..dengan izin allah...di alam bunian
Zack Miller
Zack Miller - Month ago
@Hanafi Epy kalau manusia semua nya baik.. jin dan syaitan dh boleh bersara.. Dan kita xboleh pon ckp mcm tu.. mmg ramai buat kemungkaran.. itu hakikat manusia.. Keburukkan tak akan habis dihitung.. kita manusia boleh pilih jalan. kalau rasa nk kejar kebaikkan. masuk masjid.. nk mengejar keburukkan g la clubbing.. maksudnya hidup kita kena terus hidup. ikut ajaran yg diturun kan dan yg di ajar. insyaAllah.. peringatan untuk diri sendiri jgk untuk kita tidak memberi alasan dan menunding jari
Hanafi Epy
Hanafi Epy - Month ago
@Zack Miller Biar lahh Allah saja yang tahu acap di alam bunian... Kalau di alam dunia..byk manusia yg lupa diri....byk yg bt kemungkaran..daripada kebaikan. Manusia ingin jadi tuhan..bongkah sombong..itulahh manusia
Zack Miller
Zack Miller - Month ago
sejahat jahat manusia adalah sebaik baik jin.. dan jin dgn manusia xbole berkahwin
muhib didi
muhib didi - 2 months ago
Dah keluar dia? Salam dari acheh indonesia
faizal sukor
faizal sukor - 2 months ago
Hari Kiamat semua akan mati termasuk jin,manusia,haiwan dan malaikat
faizal sukor
faizal sukor - 2 months ago
Jadi takutlah sama ALLAH doalah banyak-banyak supaya acap dapat keluar dari alam ghaib
Faiz Hasim
Faiz Hasim - 2 months ago
Esok dh nk raya tp acap masih xjumpa ...
Nurul Aqilah
Nurul Aqilah - 2 months ago
acap baliklah oi nak raya dah ni
Muhammad Aiman Danish
Muhammad Aiman Danish - 2 months ago
Suka suka saja cakap dunia ni ada dua jenis alam
Muhammad Aiman Danish
Muhammad Aiman Danish - 2 months ago
Banyak sangat tengok cerita barbie tulah alam bunian konon
Muhammad Aiman Danish
Muhammad Aiman Danish - 2 months ago
Gunakan otak kiri tiada manusia yang boleh berkahwin dengan jin
Riki Makasau
Riki Makasau - 2 months ago
serupa seperti peristiwa di indonesia tempat saya dimana ada seorang pemuda hilang pada saat dia melakukan pendakian di Gunung lawu dan belum diketemukan sampai saat ini raga nya , yang konon katanya juga disembunyikan di alam ghaib , semoga kita semua dalam Lindungan Allah , dan dijauhi dari sifat syirik
Tian fajar
Tian fajar - 2 months ago
sudah di penghujung ramadhan, apakah sudah di temukan??
D' Zurru
D' Zurru - 2 months ago
Tukar je Ngan Sajat
Team MusicTM
Team MusicTM - 2 months ago
https://youtu.be/enNygAqm3SI tgk video ni jgn jadi bodoh...Dah mcm gile babi..babi pun x gile mcm tu
AdamZz TM
AdamZz TM - 2 months ago
Huh kawin dgn jin
daman rizal
daman rizal - 2 months ago
Ya Allah kau selamatkan lah acap ini supaya selamat dan boleh keluar dari bunian
iskandar 19
iskandar 19 - 2 months ago
Ganti kan je dgn sajat
Katijah Rulia
Katijah Rulia - 2 months ago
Betul ke Acap tak nak balek?Mustahil 😅
harun malay
harun malay - 2 months ago
rasa kan jin jin tu marah sebab ambik seluar diorang x bagi balik
harun malay
harun malay - 2 months ago
kata ............ , kalau nak keluarkan acap hanya 2 orang saja yang boleh bawa acap ke alam nyata.....
bulan cerah
bulan cerah - 2 months ago
Sempoiiii pnya video ni blh masuk wayang org putih 😂😂😂😂😂
mawar sari
mawar sari - 2 months ago
Ya allah,apa kah ujian ni .assalamualaikum ,sye ingin memberi satu pendapat apa kata ibu acap pujuk bunian itu..jika kita ckp dng elok munking bunian itu lembut hati jika dengar ibu acap berckp tentang acap.
Redmi 5plus
Redmi 5plus - 2 months ago
Mne dua group yg akan bwak acap ni keluar tu???akn pakse acap keluar??mne dia???
RiedzuanShah Mohammad
RiedzuanShah Mohammad - 2 months ago
Ada update kes ini kaa???
Ida Arie
Ida Arie - 2 months ago
biar betul dia kahwin dengan jin
Husnaa Huzairie
Husnaa Huzairie - 2 months ago
Haaiii
Acap Saitama
Acap Saitama - 2 months ago
Ini Mister
Suhefi Ola
Suhefi Ola - 2 months ago
Assalamualaikum saya dari Indonesia, semoga acap mau pulang dan ditemukan dengan selamat:)
BATIMgamer2145
BATIMgamer2145 - 2 months ago
Kenapa rasa macam cerita seram je hah?
komentator sejati
komentator sejati - 3 months ago
Saya orang Indonesia ,Semoga Allah memberi petunjuk kepada acap dan bisa kembali bersama keluarga nya aamiin..
Kisah nya sama seperti Alvi yang hilang di gunung Lawu tanggal 1 Januari 2019 sampai sekarang belum ketemu ..
shiro saber
shiro saber - 3 months ago
hello
Rasid Yahya
Rasid Yahya - 3 months ago
Sibuk je. 🙄 Biarlah org malaysia. Org malaysia gak pernah ckp pasal Indonesia 😒
Itz Own 2.0
Itz Own 2.0 - 3 months ago
Assalamualaikum semua sampai sekarang ke acap belum ditemui
Mimi Mimirosmin
Mimi Mimirosmin - 3 months ago
Allah huakbar
Muhammad Handzolah
Muhammad Handzolah - 3 months ago
jangan percaya lagi... semua ni permainan syaitan... takut jadi fitnah kepada acap... kita berserah saja kepada yg Satu iaitu ALLAH S.W.T... ustaz2 belum bgi pendapat mcm reporter tu.... sekian....
Jamal Zainal
Jamal Zainal - 3 months ago
Korang Tak cari Time puasa ni.. Mane tahu die nak keluar.. Time puasa Setan Xde.. Cuba lah try..
Asyraf Muhammad
Asyraf Muhammad - 3 months ago
Tukar dengan makcik bawang
N ah
N ah - 3 months ago
Ganti dengan robot made in japan sia
Next videos