Syafiq Farhain & Baby Shima - Manis-Manis Cinta (Official Music Video)

27 229
1 007
 
Comments
Husna zainol Abidin
Husna zainol Abidin - 2 days ago
SAYA SUKA LAGU BABY SHIMAH😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀
LeryZ LZ
LeryZ LZ - 3 days ago
Cinta ku di kamar hati mu😍😘♥
Isai tulun sabah kasi like dlu bah hehe
Iloveusabah
himpunan movie
himpunan movie - 3 days ago
😍😍😍😍
Jeneral Anas
Jeneral Anas - 5 days ago
Padu
Mr Hafiz15
Mr Hafiz15 - 6 days ago
Up sikitt😆
syamimi daud
syamimi daud - 6 days ago
❤❤❤❤
Borhan Dina
Borhan Dina - 6 days ago
Kenapa ok je part kedua yg akak baby shima nyanyi mula2 sampai gaduh dengan abang syafiq farhain sampai pura2 pensan
Si Kumbang
Si Kumbang - 8 days ago
Suka banget irama melayu gini, mirip lagu dizikir puteri ya
love micheal
love micheal - 11 days ago
Pagi2 g keje aku sllu buka lagu niii. .. Best woooo...
Jangan Sampai ada air mata yg memisah kita di dunia
Jangan sampai ade kecurangan
yg memutus cinta cinta kita
Yuszala Yusop
Yuszala Yusop - 12 days ago
MVM thank u. Tolong perbanyakkan lagi lagu2 berunsur tradisional spt ini ye
Muhammad Haikal
Muhammad Haikal - 12 days ago
Dgndegan
Dengan kk laa plsplsplss tolong ambik sya
Muhammad Haikal
Muhammad Haikal - 12 days ago
Kalau da persembahan tolong ambik says sama..says nk berlakun fgn baby shima jgk..
safar hartono
safar hartono - 14 days ago
Musiknya old banget ya, mirip lagu jaman dulu judul "perdamaian"
"bingung-bingung q memikirnya"
Persis banget iramanya
Troopers 19
Troopers 19 - 15 days ago
Irama malaysia the best👍👍🙌
afzainizam Ariffin
afzainizam Ariffin - 17 days ago
Ada bunyi dikir puteri, dan lagu2 ciptaan pak ngah yang lama2.. berjaya membangkitkan nostalgia irama Malaysia zaman kegemilangan pak ngah
Shah Rizal
Shah Rizal - 17 days ago
Semoga impian jadi kenyataan 😎🌷🌷🌷🌷🌷
Mohamad Hanif
Mohamad Hanif - 24 days ago
Lagu knuri onzzzzzz
qwe hshsh
qwe hshsh - 25 days ago
Bestnya lagu ni
Norma Othman
Norma Othman - Month ago
eh kata time denyut2 tu baby shima sampai bergaduh
Nur Dinie Thaqifah
Nur Dinie Thaqifah - Month ago
Nak yg karaoke plsss
norashikin nordin
norashikin nordin - Month ago
x jemu jemu dengar lagu ni..best
Azrul Hambali
Azrul Hambali - Month ago
Takda siapa ke nak naikkan lagu macam ini.. Rasa rindu pentas AJL dengan lagu sebegini..
Azrul Hambali
Azrul Hambali - Month ago
Takda siapa ke nak naikkan lagu macam ini.. Rasa rindu pentas AJL dengan lagu sebegini..
Arif Bin Mohd Azmi
Arif Bin Mohd Azmi - Month ago
Best dengar irama camni. Hari2 layan. Nice2
vivo v9
vivo v9 - Month ago
Ni lagu sape buat. Best juga ni. Pak ngah ke buat..?
Azroy Lucky Strike
Azroy Lucky Strike - Month ago
Ku tggu duet babyshima dgn thomas arya.. Mesty meletop.. Slow rock selamanya...
Ezio Enthusias gamer
Ezio Enthusias gamer - Month ago
Semoga lagu2 tradisi melayu akan bertambah lgi ckup2 lah lagu jiwang bagai tu
9W2TFA KampungBoy84
9W2TFA KampungBoy84 - Month ago
Lagu2 arwah pakngah mmg x mngecewakan
Maimunah Dahlan
Maimunah Dahlan - Month ago
Sekali kali,,, duet sma khai bahr dong beby shima,,,,pasti melejit lagu nya kalau sampai tercpai soa nya banyak penggemar kalian berdua yg menanti,,,,,tapi lagu nie senang jg hampir tiap malm sya degar,,smga sukses utuk kalian berdua,,,, aamiin
Laksmana Ahmad
Laksmana Ahmad - Month ago
Mantap, salam dari melayu RIAU
Muhammad Fitry My Yusub Md Yusub
🌟🌟
Siti Norfaika
Siti Norfaika - 2 months ago
Lagu ne best gila
Mohd Mazhafar
Mohd Mazhafar - 2 months ago
teruskan irama melayu... bukan semua penyanyi boleh bawa lagu dengan baik..
Hazman Chik'ha
Hazman Chik'ha - 2 months ago
ok laH...
Luqman Hakim
Luqman Hakim - 2 months ago
Sedap boss lagu nie..terbaik laa baby shima
Mohd Izwan Ahmad Hassan
Mohd Izwan Ahmad Hassan - 2 months ago
Lagu2 irama malaysia mmg sedap di dengar kalau banyak lagi lagi ok
United Borneo
United Borneo - 2 months ago
Adik tiri kata mak nya hebat tu mana ? 😁
Aimi Aimi
Aimi Aimi - 2 months ago
Manis manis cinta
Yana Naura
Yana Naura - 2 months ago
Lagunya bagus
Encum Rara
Encum Rara - 2 months ago
Best nye.. Baru tahu saya ni
fatma alkhatib
fatma alkhatib - 2 months ago
Nah ini lagu malaysia asli.. Keren bnget.. Salam dr indonesia..
SHAFIZEE SAFIE
SHAFIZEE SAFIE - 2 months ago
besttt.....kene tambah lagi lengok tu lg best.... seruling ada best sikit....
Deny Lesmana
Deny Lesmana - 2 months ago
Dah lama ga dengar lagu melayu serampak macam ini salam dari Indo ya sodaraku, dont forget subscribe my youtube chanel ada traveling di Malaysia juga loh :)
Along ashraff
Along ashraff - 2 months ago
Best lagu
Noor Syazwani
Noor Syazwani - 3 months ago
Lagu nie ptut dpt byk view mcm lagu baby shima duet floor88..jom suport lagu irama mlaysia
Mohamad Syahhidan
Mohamad Syahhidan - 3 months ago
Sedap! Teruskan lagu2 sebegini agar tak lapuk dek zaman. Semoga terus maju jaya irama Malaysia dan kalian berdua!
Mohamad Qayyum
Mohamad Qayyum - 3 months ago
Siapa rasa part chorus mcm bunyi lagu raya cina? 😁
Link Inn Hotel
Link Inn Hotel - 3 months ago
LAWA BETUL BABY SHIMA NI..FUHH
Azrin Zahari
Azrin Zahari - 3 months ago
Nice song
Alang Kramat
Alang Kramat - 3 months ago
Kak shima lagu ni ok..lau.kak shima.ambik.part abg syafiq
Nursila Lagandi
Nursila Lagandi - 3 months ago
Suka lagu ni❤❤❤❤
Cahaya Ekin
Cahaya Ekin - 3 months ago
Why 1 mil ja org view..
Lagu best cmni org x reti hargai.. 😭
Noor Syazwani
Noor Syazwani - 3 months ago
Kan..lagu irama mlaysia dh lma xdgr
irfan azhari
irfan azhari - 3 months ago
Boleh dah pasang lagu ni kat kenduri kahwin :3
fizz faiz
fizz faiz - 3 months ago
suara baby syima mcm legend dah...memang terbaik lah👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻🙈
Hasim
Hasim - 3 months ago
Good
Amzar Amaze
Amzar Amaze - 3 months ago
Shima better berhenti damgdut kt indo dan naikkkan irama malaysia di malaysia
Armanyadi Jaafar
Armanyadi Jaafar - Month ago
Orang tu cari rezeki... Mana ada orang undang situ dia pergi. Irama Malaysia? Sapa nak cipta lagu-lagu irama Malaysia lagi? Pak Ngah pun dah tak de... Pencipta lain tak minat atau berkebolehan untuk buat lagu rentak melayu.
Faezah Sichubby
Faezah Sichubby - 3 months ago
Lagu comel mcm ni baru 1M view. Adudududu, good job lahhh syafiq dgn baby shima ❤️
Suka sgt.
garudada anjing
garudada anjing - 3 months ago
thorrbaekkkk
Mahara Dewi
Mahara Dewi - 3 months ago
Bestnya lagu depa
Sarah pejo
Sarah pejo - 3 months ago
sedapp suara syafiq !!! lagu pon best lerrr
tahniah !!!!
Next videos