Syafiq Farhain & Baby Shima - Manis-Manis Cinta (Official Music Video)

25 233
915
 
Comments
DAMANG
DAMANG - 5 days ago
Dah lama ga dengar lagu melayu serampak macam ini salam dari Indo ya sodaraku, dont forget subscribe my youtube chanel ada traveling di Malaysia juga loh :)
Along ashraff
Along ashraff - 6 days ago
Best lagu
Noor Syazwani
Noor Syazwani - 9 days ago
Lagu nie ptut dpt byk view mcm lagu baby shima duet floor88..jom suport lagu irama mlaysia
Mohamad Syahhidan
Mohamad Syahhidan - 9 days ago
Sedap! Teruskan lagu2 sebegini agar tak lapuk dek zaman. Semoga terus maju jaya irama Malaysia dan kalian berdua!
Mohamad Qayyum
Mohamad Qayyum - 10 days ago
Siapa rasa part chorus mcm bunyi lagu raya cina? 😁
Link Inn Hotel
Link Inn Hotel - 10 days ago
LAWA BETUL BABY SHIMA NI..FUHH
Azrin Zahari
Azrin Zahari - 11 days ago
Nice song
Alang Kramat
Alang Kramat - 11 days ago
Kak shima lagu ni ok..lau.kak shima.ambik.part abg syafiq
Nursila Lagandi
Nursila Lagandi - 11 days ago
Suka lagu ni❤❤❤❤
ekin _91
ekin _91 - 12 days ago
Why 1 mil ja org view..
Lagu best cmni org x reti hargai.. 😭
Noor Syazwani
Noor Syazwani - 9 days ago
Kan..lagu irama mlaysia dh lma xdgr
irfan azhari
irfan azhari - 14 days ago
Boleh dah pasang lagu ni kat kenduri kahwin :3
fizz faiz
fizz faiz - 18 days ago
suara baby syima mcm legend dah...memang terbaik lah👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻🙈
Hasim
Hasim - 18 days ago
Good
Amzar Amaze
Amzar Amaze - 21 day ago
Shima better berhenti damgdut kt indo dan naikkkan irama malaysia di malaysia
Faezah Sichubby
Faezah Sichubby - 22 days ago
Lagu comel mcm ni baru 1M view. Adudududu, good job lahhh syafiq dgn baby shima ❤️
Suka sgt.
Wong Malayo
Wong Malayo - 22 days ago
thorrbaekkkk
Mahara Dewi
Mahara Dewi - 24 days ago
Bestnya lagu depa
Sarah pejo
Sarah pejo - 25 days ago
sedapp suara syafiq !!! lagu pon best lerrr
tahniah !!!!
EtaBuddy yeoChin
EtaBuddy yeoChin - 27 days ago
Shima sesuai lgu rentak melayu.. ... Always Support shima..
Amirul TubeHD
Amirul TubeHD - 28 days ago
yeay dh hit 1m viewers !!
dorisman sidik
dorisman sidik - 29 days ago
lagunya enak, salam dr indonesia
anggerik
anggerik - Month ago
Seronok dgr lagu ni.. mcm berada kt majlis kenduri kawin..hrp dpt masuk AJL agar kemeriahannya dpt dirasai.
Fikri Aziz
Fikri Aziz - Month ago
Rindu Pak Ngah. ❤️. Lagi Pak Ngah!!!
sensorang
sensorang - Month ago
Wow... Road to 1m view
Mohd Farhan
Mohd Farhan - Month ago
Terbaik Suara. Moga sukses
ks ks
ks ks - Month ago
Terrrbaaaiikkk
lawak ke
lawak ke - Month ago
Versi lagu raya pulak bossku
Shuhadah Azwar
Shuhadah Azwar - Month ago
dah boleh jadi lagu orng khwin😂
nur sabihah
nur sabihah - Month ago
Pakaian baby shima agak seksi kt luar. Kalau sopankan pakaian tu lagi cantik. Suara dh sedap.
aizrilz ralf-ey
aizrilz ralf-ey - Month ago
pakai rentak lagu ape ye, macam ada dua rentak lagu irama malaysia yang digabungkan, sekadar bertanya sebab macam pernah terdengar kat lagu lain, btw lagu memang best, terbaik
Roslena Binti Kasmani
Roslena Binti Kasmani - Month ago
Karya terakhir arwah pak ngah..best lagunye..terbaik lah bby Shima n syafiq
sanghappy hidup
sanghappy hidup - Month ago
Syafiq sy jujur ni...klu lagu balada mmg awk terer tapi irama malaysia ni awk kena berlatih lagi, suara awk belum capai tahap alunan tu...sy ikhlas ni syafiq...
syafiq saman
syafiq saman - Month ago
Pergh kalau karaoke best ni
Brynold Kurt
Brynold Kurt - Month ago
Love this song ❤
Darwis Munandar
Darwis Munandar - Month ago
Susah banget nih bikin musik dan lirik lagu. Keren parah nih. Salam dari Jawa Barat
hagoromo otsutsuki
hagoromo otsutsuki - Month ago
asal cam lagu raya ni....sbb bln posa kot dgr
Shah rizal
Shah rizal - Month ago
Shima plz kurangkan sengih2 tu.
adam nauffal
adam nauffal - Month ago
Shah rizal tak sangka ada org bodoh sini. takkan lagu macam ni nak sedih nak marah.. lagu ni penuh dengan kemanisan cinta lah bangang
Fatal Vodka
Fatal Vodka - Month ago
Lagu/irama macam ni yang patut diangkat naik. Bukan macam budak pakai baju orang gila tu. Tak patut trending langsung!
Syazmin Aqil
Syazmin Aqil - Month ago
Tk kena lah syafiq punya suara dengan Music ni.....Sorry ye syafiq...Memang tk kena suara syafiq dengan Music.....Sorry lagi sekali Lagi..memang tk kena langsung
broFami Samuni
broFami Samuni - Month ago
Part yg aku paling suka ialah yg ni
"Manis-manis orang bercinta,
siang malam asyik berjaga,
mencari cucu dimana ada,
nenek ku kawin dengan anak raja"
haha :-D
ᕼᗩᔕᕼ T.Δ.G
ᕼᗩᔕᕼ T.Δ.G - Month ago
Lagu ni layak menang...Sebab ada kemelayuan dia dlm video nii👍❤
Mansor Muhammad
Mansor Muhammad - Month ago
X pnh jemur nak dengar lagu ni😘😘
Nor Atikah
Nor Atikah - Month ago
Selepas ketiadaan arwah pak ngah, harapnya ada lah komposer lain yang sudi cipta lagu irama tradisional.
Jemi Daud
Jemi Daud - Month ago
Shima bwk lagu asli mmg best suara...mohon bwk irama asli slalu dri dangdut...
Brian Azri Brian Azri
Brian Azri Brian Azri - Month ago
Wow baby shima sesuai dngn lagu2 mcm ni kan tmbh2 bila berduet dngn Syafiq Farhain... bergambung meletop..
Maisya Namikaze
Maisya Namikaze - Month ago
enjoy lagu ni.. Trbaik.. kalau Tak pi final AJL taktahulah.. buta yg menilai
herman syah
herman syah - Month ago
Mantaapp lahh...salam dari melayu Deli di medan...😁😁👍👍
evil ISIS
evil ISIS - Month ago
takkan melayu hilang di dunia
aidil azman
aidil azman - Month ago
Masa record gaduhhh Baby shima & syafiq...
Skrang baik2 pulakkk...x caya tngok vidio sblum ni.....mcm2 lahh manusia....
Ronand Joe
Ronand Joe - Month ago
Untuk hiburan ja tu.
aidil azman
aidil azman - Month ago
Baby shima spatutnya cuba nyanyi lagu raya tahun niii btul x..pasti best ....sapa stuju✋
Md malle
Md malle - Month ago
Dengar banyak kali pun tak bosan,, keep it up..
MUHAMAD ALIM BIN NASIR
Terlahirnya pewaris rock balada
Anonynous guy
Anonynous guy - Month ago
sedihnya tgk comment apabila talde orang nk tegur baby shima 😢😢😢
Opuzlegacy _Miraei
Opuzlegacy _Miraei - Month ago
Masuk ajl best ni 😃
azizi rashid
azizi rashid - Month ago
Terbaekk buat arwah pakngah...
martono Ishak
martono Ishak - Month ago
ni karya terakhir arwah Pak Ngah kan?
osen putit
osen putit - Month ago
Music intro macam wening eleven 2012...
Domat Toratora
Domat Toratora - Month ago
Dengar dengan pembesar suara best..Naikan bess...
pretty saico
pretty saico - Month ago
Dah mcm lagu kawen😂😂😂btw sedap gilaa
An Nita
An Nita - Month ago
WoW !!!
smarina ahmad
smarina ahmad - Month ago
Orang yg boleh menyanyi lagu genre etnik dgn baik tk kiralah dangdut or irama malaysia.
Sy yakin dia blh bawa rock, pop, balada dgn baik
insanbiasa aminahothman
Bestnye laguni.... Teringat zaman dulu dulu di kampung
Emma Shuhada
Emma Shuhada - Month ago
Sedap suara baby shima..sesuai dgn lagu ni
apalk gogo
apalk gogo - Month ago
Macam saleem beb
Neko Musume
Neko Musume - Month ago
Karya terakhir arwah pak ngah😢😢😢
Muhammad Hafiz
Muhammad Hafiz - Month ago
Lagu ni 3 dalam 1
Lagi raya,Lagu majlis perkahwinan dan Lagu seni karya😂
Haikal Abdullah
Haikal Abdullah - Month ago
Macam lagu raya je haha tapi lain Ah
Luqman Hariss
Luqman Hariss - Month ago
Wow sebuah lagu yang agak bagus dan mantap dari 2 org penyanyi bbnu yg benar2 mencuri tumpuan pd masa kini iaitu Syafiq Farhain & Baby Shima.Hihi.Mungkin saja saya menyukai lagu ini.Hehe.
Izwan Ibrahim
Izwan Ibrahim - Month ago
Maaf Tak best lah, tak strong, melodi bersepah.. nak nyanyi2 bawah mulot sendiri pun rse berterabur...cuba dgr 4-5kali, lepas tu nyanyi balik, kompem lain jd nya
ABDUL REHMAN HALEED
ABDUL REHMAN HALEED - Month ago
Suare baby shima macam suare dato' siti norhaliza
Mau Sua
Mau Sua - Month ago
Ngak bosen dengar lagu ini.
Hey em
Hey em - Month ago
kata org kalau lagu ande blh buat kucing psyco, lagu ni blh buat tangan dan bahu jadi psyco sbb blh goyang sendiri ikut rentak. hampir terbuang hp di tangan 😧
Muhamad Azinuddin
Muhamad Azinuddin - Month ago
please angkat balik martabat irama sebegini! 😍😍😍😍
IKHMAL STUDIO PRODUCTION
Tahniah aku ucapkan kepada team team dikir barat
Juliza Zarim
Juliza Zarim - Month ago
Love sangat2 lagu ni 😍😍😍😍 suke tgok babyshima.. xlekang dri senyuman 😍😍😍
Marry Liey
Marry Liey - Month ago
Ntah la. Rasa jatuh hati bile baby shima senyum.
MOHD HAMZARIL
MOHD HAMZARIL - Month ago
maaf..suara mereka berdua mmg sedap.tpi xkna dgn lagu...maaf yea
Ameer Ahmad
Ameer Ahmad - Month ago
Ada part kedengaran cukup lemak manis.. Tp ada cket2 part yg kurg lemaknya...
You Tube
You Tube - Month ago
jom dgr #airmata
ijal Shahizal
ijal Shahizal - Month ago
Muzik iramanye mcam siti norhaliza
Billy Argenta
Billy Argenta - Month ago
Manis manis cinta Ost cinta suci SCTV baby SHIMA & SYAFIQ FARHAIN
Adusi deris
Adusi deris - Month ago
pasal lagu ni baby pengsan :) bahaya baby marah ya
samrah mentari
samrah mentari - Month ago
maaf..tone suara syafik utk lagu irama malaysia x sesuai..lbih pada slow rock atau pop balada...but baby shima sesuai...
Shah_rxzku Rul
Shah_rxzku Rul - Month ago
Woww padu 👍
Fardi Abdillah
Fardi Abdillah - Month ago
ada bagian yang mirip lagu perdamaian
Badrulishah Ali
Badrulishah Ali - Month ago
Terbaik lah lagu ni
APPLE HunT
APPLE HunT - Month ago
Irama Malaysia guyssss....ni Yang best Ada maksud tersirat jugakkk
Miss Hana
Miss Hana - Month ago
Percubaan yg baik.. mcabar vokal Syafiq wlupun x bberapa sesuai
tysone99
tysone99 - Month ago
Kt mana tu please bgitau ?! Location rmh pn linda tu kt mna? Kedah ke? Bapak lawa
Habib Darwish
Habib Darwish - Month ago
Bila dgr lagu ni teringat lagu lagu pak ngah...
Anem Ross
Anem Ross - Month ago
Melodi brings me here! Ya Allah sedapnyaaa kombinasi mengkome syafiq & shima oiii ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
syahmi raziq
syahmi raziq - Month ago
Ala2 lagu rakyat 👍🏻mcm lagu2 rakyat dato siti
Aiddy Haikal Hashim
Aiddy Haikal Hashim - Month ago
Sdp nye❤️
bapak aku
bapak aku - Month ago
Rase mcm lgu raya...
ry ery
ry ery - Month ago
Menarik
Khairul Zaman
Khairul Zaman - Month ago
Tak best... Dislike.
Anonymouss Stella
Anonymouss Stella - Month ago
Lagu melayu has come back , nice one apak ! Nak tumpang nyanyi boleh? Huhuhuu
Naz Gemok
Naz Gemok - Month ago
sedap lagu neh ..ssh nk dpt lagu irama skg neh ..hehehe spe yg buat lagu neh yer mmg terbaik🥰
Md Razid Osman
Md Razid Osman - Month ago
hebat suka sangat lagu ni
Mohd Shahrul Mohd Ghazali
Àŕw mègàt ñórďiñ ràjèñ bòwoķ ķee ĺàģu ñi ķèe ?
Noor Syazwani
Noor Syazwani - Month ago
Ble nk dgr secara live ye.cpt2 lh lgu nie msuk muzik2
Next videos