Zulin Aziz & Iqa Nasra - Jadikan Aku Yang Halal (Official Music Video)

4 738
29
 
Comments
Nadia Ryan
Nadia Ryan - 5 days ago
Mati2 ingat kris dayanti
Nurul Ellana
Nurul Ellana - 8 days ago
Allahu. Menusuk nusuk lagu ni. Tang Mira nak lari pergi kat Anas tu lagi lah weh! πŸ‘πŸ˜­
leen_ 4416
leen_ 4416 - 13 days ago
" Ya Allah ya tuhanku...kau mudahkan aku ke Jannahmu...ya Allah kabulkan lah doaku...Amiinnn ya rabbal alamin..." 🀲🏻
ezza Zaa
ezza Zaa - 15 days ago
Kadang kadang dalam kehidupan jika tak punyai kawan yang ramai tidak mengapa. Yang penting keluarga, sahabat baik serta yang tersayang ada. Itu sudah memadai
Ayu Azizi Official
Ayu Azizi Official - 17 days ago
Subhanallah,sedap sungguh lagu ni..congrats both..😭😭
Qilahzakaria Qilah
Qilahzakaria Qilah - 19 days ago
Sangat sdih lagu nie..😒
Mohd Aflah Mahusin
Mohd Aflah Mahusin - 19 days ago
Alahai...kak zulin ka? Ingt penyanyi seberang td..dengar je di CADS tp xtaw sape nyanyi..now bru tahu..
Adam Fahmy
Adam Fahmy - 20 days ago
Terbayang si mira menangis dan semua pgerakkan slow motion CADS 🀀🀀
Hafyezs Azmy
Hafyezs Azmy - 21 day ago
ya Allah temukan lah siapa2 yg membaca komen ini dengan jodoh yg sangat terbaik yg mampu bimbing mereka sehingga ke syurga
nurul amirah
nurul amirah - 23 days ago
Terima kasih sayang Muhammad hafiz bin lela . Sayangkan saya kerja keras untuk menghalalkan saya . InsyaAllah saya akan bahagiakan abg sampai akhir hayat saya . Doa saya sentiasa untuk abg
Annur Khalisha
Annur Khalisha - 24 days ago
Doakan urusan saya mendapat jodoh dan pekerjaan dipermudahkan πŸ˜ƒ
Asyikin Syikin
Asyikin Syikin - 24 days ago
Zulin Aziz sgt berbakat, baik dr segi lakonan, nyanyian.. Suara mmg powerπŸ‘.... zulin Aziz smkin cantik...
Dwi Isnaeni
Dwi Isnaeni - 26 days ago
Cari ini gara cari aku di syurga
Aisha Farhana
Aisha Farhana - 26 days ago
Sedapnya lagu ni.. Suka sangat.. Good Zulin AzizπŸ€—
Syafiqa Razak
Syafiqa Razak - 27 days ago
suara zulin sedap kot. why lagu ni tak viral. sedihh kot dgr lagu ni part mira lari lepas call anas 😭😭😭
Qoid Akhtar
Qoid Akhtar - 28 days ago
Perghhh..Menusuk Qalbu..
Buek airmato jantan den begonang2,betakung d mato.. 😁😁😁
Hafiyati Exclusive
Hafiyati Exclusive - 28 days ago
Suka sangat lagu ni
Syahir Muhaimin Salleh
Syahir Muhaimin Salleh - 28 days ago
Serius rasa nak nangis dengar ni 😒 May Allah ease our way ya
hafiz mok
hafiz mok - 28 days ago
Ya Allah... sayu nya lagu ni huhu... terbaik la..
Noor hidayu
Noor hidayu - 28 days ago
Lbih kurang cter hindustan kkhh kan...best jalan cter lagu ni
Irfanz Fahmi
Irfanz Fahmi - 28 days ago
Hensemnya Wawa punya
Sahi
Sahi - 29 days ago
dari drama #cariakudisyurga
lagu paling win time mira lari nak jumpa anas😭
aaini aziz
aaini aziz - 29 days ago
OST Cari Aku Di Syurga bring me here! :')
Na Zam
Na Zam - 29 days ago
Drama Cari aku di syurga bt saya cari lgu ni.babak mira aka mimi lana lari dr mjlis tunang dgn pilihan ibunya utk ke rmh org yg sebenarnya dia cintai...sedih betul babak tu.dgn bju tunang lg😒
mniyaziqbal khairuddin
mniyaziqbal khairuddin - 29 days ago
banyak kali dengar lagu ni.best giler.berdiri bulu roma weh
mdlazmi 0707
mdlazmi 0707 - 29 days ago
Ada skit vibe syurga yang tak dirindukan
Nur Alisha
Nur Alisha - 29 days ago
Cariku di syurga bring me here...sedap Lagu Ni...
Fatimah Samsul
Fatimah Samsul - 29 days ago
Permudahkan lah jika dia milikku ya Allah...... Kerana dah banyak kali rintangan , dugaaan Dan halangan dalam 5 tahun pertunangan kami :(
Ahjusshi C Sudip
Ahjusshi C Sudip - 29 days ago
Siapa yang datang Sini sebab soundtrack Mira Lari Dari pertunangan pergi ruma anas kita geng..
Cahaya Mata
Cahaya Mata - 29 days ago
Scene slowmotion Mira lari πŸ˜‚ #CariAkuDiSyurga
qhairel sherazudin
qhairel sherazudin - 29 days ago
Hebat lagu ne, ingatlah wahai sahabat semua kadang kala PERPISAHAN itu yg akan TEMUKAN kita di kemudian hari dgn org yg kita cintai. Tpi jika tidak maka dia bukan yg terbaik utkmu! Allah knows best!
exuera zura
exuera zura - 29 days ago
Kalau jln cerita mv ni di filemkan mesti best... 😒😒😒
Ficq Hidayat
Ficq Hidayat - 29 days ago
Fst time dnga lagu ni dkt #cariakudisyurga ingtkn lagu baru tokti ruprnye zuliiinnnnβ€οΈβ€οΈβ€οΈβ€οΈβ€οΈβ€οΈπŸ’―πŸ’―πŸ’―πŸ’―
AmirKG26
AmirKG26 - Month ago
Cari lagu ni lepas tengok scene mira lari sedih sangat..
nadiah yusop
nadiah yusop - Month ago
Cari Aku Di Syurga bawak aku ke siniπŸ˜‚πŸ’•
Liyan Pages
Liyan Pages - Month ago
sedap sgt lagu ni..
zizie azahar
zizie azahar - Month ago
Sebab cerita Cariku di syurga aku sampai sini .
IQMAQ APEQ
IQMAQ APEQ - Month ago
sapa datang lepas tengok #cariakudisyurga time mira lari😒😒😒😒
muhamad farouk Azillah
muhamad farouk Azillah - 10 days ago
Part tu paling sedihh sepanjang espisod
Bara Naga
Bara Naga - 14 days ago
ruvideos.org/5P0-nxK_yog-video.html
Bara Naga
Bara Naga - 14 days ago
Aku cari
Marcus Osmand Official
In love gila dengan feel lagu ni & vokal korang mmg makan dalam weyhhh. Andaikata masuk AJL, pergghhh!! Boleh banjir kilat Axiata Arena...
All the best sistur ❀️
Yusri Yasim
Yusri Yasim - Month ago
amboi cik anas ...mira kemain cancel tunang sbb nk kawin dgn dia...tpi dia kemain mesra dgn pompuan lain...mmg patut pun kena tibai dgn gayung🀣
moonlord worior
moonlord worior - Month ago
dtg sbb dgr kat drama cari aku disyurga episode 13 huhu
Hamim Muhamad
Hamim Muhamad - Month ago
Tak salahpon kalau kak zulin ni jadi artis nyanyian kan.. dh agak ost cari aku disyurga dia yg nanyi.. sumpah mendalam maknanya
Anisah Zahari
Anisah Zahari - Month ago
yg mula mula tu suara siapa.. sama je suara tak dpt nak bezakan
Lukman Ahmad
Lukman Ahmad - Month ago
Encik Anas πŸ˜…
binti hasan lizawati
binti hasan lizawati - Month ago
Bestt. Ank xmau tdo. Buka lgu ni tdo dia.. 😍😘
mohamad noor azizi
mohamad noor azizi - Month ago
Cari Aku di Syurga bring me here
jamaliah Abd Samad
jamaliah Abd Samad - Month ago
Indahnya lagu Ini. Seindah suara Zulin.
nur amira
nur amira - Month ago
cik anas
Anna Ramona
Anna Ramona - Month ago
Jadikan Aku yg halal❀️
Abg Bob
Abg Bob - Month ago
Sedp sgt2
Hidayah Hamid
Hidayah Hamid - Month ago
Cari aku di syurga bring me here
Marjan Yahya
Marjan Yahya - Month ago
tolong buat sambungan pleasee
Bosku Gaming gaming
Bosku Gaming gaming - Month ago
Aku dengar sebab Malaysia Hari ini.
Ada yang sama ke
nur aulia nazatulnissa
Setiap kata² yg terucap terkesan dlm hati... Best sngt dgr suara zulin... Loveyou😘
Siti MasAdira
Siti MasAdira - Month ago
sedihnya...ya Allah temukan aku dengan jodohku...berkali kecewa..gantikan dgn yg halal..tolong aminkan...😣
Dzulhaizam Kasbi
Dzulhaizam Kasbi - Month ago
Tak sangka suara zulin aziz sedap mcm ni... ada mirip ctdk. Go girl! πŸ’ͺ🏻
NOOR HAZIERAH
NOOR HAZIERAH - Month ago
Permudahkan lah jika dia milikku Ya Allah...
Jadikan aku yg halal buatmu..
#semogadikurniakanjodohygberiman😍
prittinful
prittinful - Month ago
Best giler....suara sdap......πŸ–’πŸ–’πŸ–’
Norsuhana Yusof
Norsuhana Yusof - Month ago
β€οΈβ€οΈβ€οΈβ€οΈβœ¨β€οΈβ€οΈβ€οΈπŸ’―
nai
nai - Month ago
Cari aku di syurga
rdianaros_ 58
rdianaros_ 58 - Month ago
kesini lepas tengok Cari Aku Di SyurgaπŸ’›πŸ˜Œ
Nita Shaad
Nita Shaad - Month ago
OST CARI AKU DI SYURGA RUPANYA..TAH 2 BUDAK IJAT YG DIRECT..KESIAN ZULIN PATUTNYA ADE AZHAN RANI..GANTIKAN TMPAT AERIL TU😝😝
Nita Shaad
Nita Shaad - Month ago
MACAM KUCH2 HOTA HAI JE..
ZULIN :ANJALI
MEMBE DUET DGN DIE TU: TINA
AERIL ZAFRIL: RAHOL
WAWA: ??πŸ˜†πŸ˜…
Mohd Fitri Zainal Abidin
video clip dia pasal apaa eh?
shahira sha
shahira sha - Month ago
Aku ada di sini kerana cerita CARI AKU DI SYURGA.. Masa tu lagu ni keluar time Lisa & Anas kawin.. First dgr lagu ni,allah menusuk kalbu.. Best sgt2 lagu ni
zain arris
zain arris - Month ago
baru lepas tengok Cari aku di syurga.. ada seakan sama dengan jalan cerita.. sedihnya πŸ˜ͺ
fatimah salwa Abdullah
Kerana CARI AKU DI SYURGA
Lagu yang sungguh menyentuh hati
Semoga doa Zulin melalui lirik ini dimakbulkan oleh Yang Maha Esa
Fateha Diva
Fateha Diva - Month ago
Kecik iqa. Suka sgt suara iqa. Welcome back iqa. Moga sentiasa dilindungi Allah
nurul shahkela
nurul shahkela - Month ago
sayang kak zulin πŸ’•πŸ’–πŸ’•πŸ’–
Sayyidah Nurfikriah
Sayyidah Nurfikriah - Month ago
Allah dah ambil dia . tiada jodoh didunia . 10 may 2019 . 5 ramadhan . meninggal pada bulan y mulia . pada hari jumaat dan ketika melaungkan azan kedua solat jumaat . saya bangga dapat jadi cinta pertama dan terakhir dia . semoga kita berjodoh di syurga nanti . saya nak jumpa awak lagi..
sebak bila ingat macam mana awak sungguh2 kumpul duit nak halalkan saya
al fatihah buat muhammad amirul najmie bin muhammad asrul leonard
ErlinaRiduwan88 Riduwan
ErlinaRiduwan88 Riduwan - 13 days ago
Takziah ye sis...semoga allah pertemukan awak dan dia di syurga kelak,amin..
bad busana
bad busana - 16 days ago
Semoga Allah kurniakan jodoh yg baik utk awak.....yg akan menjadikan awak halal disisinya...
Miss dude
Miss dude - 26 days ago
Innalillahiwainnailaihirojiun.. Tabah akakπŸ’•
mohd fairuz osman
mohd fairuz osman - 26 days ago
Takziah..
Arnez Nasron
Arnez Nasron - 27 days ago
Moga Tabah
Huda Roslan
Huda Roslan - Month ago
Kuch kuch hota hai
Siti Rafizah Ramli
Siti Rafizah Ramli - Month ago
nk tisu...huhu😭
mrms mrms
mrms mrms - Month ago
Kisah berebut pakwe dgn kwn baik lah ni..betul ke?
Nur Liyana
Nur Liyana - Month ago
060519, 19:45 ; 307,423 views
260519, 09:51 ; 377,891 views
elferah lee
elferah lee - Month ago
Jd ost best ni tau ❀️😭😭😭😭
rizana ishak
rizana ishak - Month ago
jadikan ku yg halal & terakhir buat mu hingga kejannah mu πŸ˜”
Elfara Alpakri
Elfara Alpakri - Month ago
Menangis aku tengok music video nie. Semoga Allah permudahkan jalan jodoh kita. Amin
Rina Man
Rina Man - Month ago
mula2 dengar xde rasa pape..bila part zulin pendam rasa cemburu 2 terus rasa sedih
Nur Syazwani
Nur Syazwani - Month ago
bahagia hanya seketika tetapi kesedihan berpanjangan , ku sangka akan bahagia dgn orang yang bole bahagiakan aku dunia akhirat dan juga anak kami. tetapi dia tidak mampu tuk semua itu. hanya dengan dunianya sahaja . akhirnya jalan penyelesaian adalah berpisah . ya allah kuatkan aku segala dugaan yg dtg ini . dan aku juga yakin one fine day allah akan temukan jodoh yang boleh bimbing aku dan anak ku ke jalan kebaikan .
Bunga Teratai
Bunga Teratai - Month ago
Bila kesetiaan itu diiringi dengan niat yang baik..maka kita akan peroleh kebaikan darinya.
Sexy Sexy
Sexy Sexy - Month ago
Ya allah semoga aku menjadi insan ya halal bagimu..semoga permudahkan
Nur Syahirah
Nur Syahirah - Month ago
Aku xperlukan like aku cuma mntk doakan aku diperjodohkan dngn pasangan aku sekrng...
Rasyiqah Rashidi
Rasyiqah Rashidi - Month ago
Aku tersuka dia tanpa sengaja.. kenal dia dlm group ws jodoh..Aku Harap dia jodoh aku..Kami Masih berkwn Dan semoga Ada jodoh antara kami..kwn2 please Doakan aku..Aku jatuh hati sgt2 dgn dia..Aku suka everything ttg dia..Kami penah beberapa kali On the phone.. xpernah jmpa lagi..Aku harap one fine day Aku jmpa dgn dia..Dia jauh kt kelantan Aku kt Pahang..so payah nk jmpa tapi Aku yakin Allah tu dengar semua doa aku..Ya Allah permudahkan Jika dia milikku..kau satukanlah Kami hingga ke jannah..Aminn..Sy syg awk ezwan..❀️
Shazwani Jusoh
Shazwani Jusoh - Month ago
Lagu ni best sgt.. Smpai sye x leh move on laaa.... Hari2 nk dgr
M Nazrul Fahmi Abdul Ganih
Suara Zulin mcm Dhia Fadilah sikit2
Mai Umt
Mai Umt - Month ago
Lyrics so deep. Semoga dipertemukan dengan jodoh yang diberkati Allah.
Nizwan Nawawi
Nizwan Nawawi - Month ago
Well done #ZulinAziz...
Anda mmg berbakat...teruskan berkarya dalam bidang muzik...
Sbb setiap lagu yang anda hasilkan ikhlas dari hati....
Doakan urusan saya dipermudahkan kelak ye...
Boy Kasas
Boy Kasas - 2 months ago
Best
Anah
Anah - 2 months ago
Jadikan aku halal untuknya ya rabb πŸ˜₯
Wan Amirin
Wan Amirin - 2 months ago
Ya Allah sedap n bestnya.. dh lama tgk kat ig dgr teaser n at last full video is release.. well done zulin. πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Noriysha Sher Dali
Noriysha Sher Dali - 2 months ago
Wahh ada ariel 😍
Tembikai Susu
Tembikai Susu - 2 months ago
Satu je nak ckp.."DEEP"..
NORAZLINAHWATI KAYAH
NORAZLINAHWATI KAYAH - 2 months ago
😭😭😭😭 i cry
Nelydia Senroze
Nelydia Senroze - 2 months ago
Kak. U make me crying again with your song. Good job. Love u kak zulin. Moga ada jodoh yg baik utk akak. Doakan sy jugakπŸ’•πŸ’•
johari rosli
johari rosli - 2 months ago
Permudahkan la urusan ku ya Allah. Hujung tahun ini aku akn mghalalkan dia untukku... Harap siapa shj yg mnonton mv ini sama2 doakn aku utk mndirikan masjid. Terima kasih
Nur Ain Channel
Nur Ain Channel - 2 months ago
Cerita apa ni ye?
NORAZLINAHWATI KAYAH
NORAZLINAHWATI KAYAH - 2 months ago
Sedihhh❀❀
Haikal Hashim
Haikal Hashim - 2 months ago
Congrats zulin...πŸ‘πŸ‘πŸ‘
putry qaseh
putry qaseh - 2 months ago
Mohon semua tuk share video ni di semua media sosial Dan share dengan kawan2.. Kita kasi berjuta views dan terus trending
Hapidah Nomie
Hapidah Nomie - 2 months ago
deep sgt lagu ni.. mmg kenaa btl dgn kisah aku.. 3 thun dah tpi aku still xblh move on.. aku msh mncintai dia.. dan jauh dr sudut hati aku, aku bdoa stiap saat spya dia ttp jodoh ku..
Next videos