🔴Zulin Aziz & Iqa Nasra - Jadikan Aku Yang Halal (Official Music Video)

20 446
164
 
Comments
Suhailah Raffae
Suhailah Raffae - 5 days ago
Sayangi seseorang, kemudian putus. Setelah dua minggu, dia bertunang dengan yang lain.
Remy Rozaemy
Remy Rozaemy - Month ago
Ya Allah jika dia jodohku..maka satu kan la hatiku dengan hatinya.. walaupun kami dah berpisah.. tuhan yang maha mengetahui nya..
Amni Hussin
Amni Hussin - Month ago
dan air mata aku hampir tumpah!
Naffi Citrus
Naffi Citrus - Month ago
6 bulan lepas, bulan Mac saya ditemukan dengan seorang lelaki yang saya rasakan sangat baik dan ada segalanya yang saya selalu doakan. Sejak pertama kali kenal, dia sampaikan hasrat dan niat nak kahwin. Nak kenal saya sebab nak kahwin. Saya cuma cakap "mungkin" sebab belum bersedia dan dia nak kahwin muda. Kami 'berkawan' dulu. Saya suka sebab dia selalu cerita tentang hadith dan al-Quran. Tapi saya selalu rasa ragu-ragu. Saya ada rasa suka tapi macam tak serasi. The 'zing' is not there you know. Hahah. Masuk cuti sem, kami jarang contact. Saya diam sebulan sebab nak tengok reaksi dia. Dan dia pun tak contact saya. Tapi saya tetap doa, jika dia yang terbaik untukku, maka permudahkanlah. Jika dia bukanlah yang terbaik untukku pada pengetahuanMu, tuhan yang Maha Mengetahui isi hatiku, Maha Mengetahui lagi Maha Bijaksana maka jauhkanlah hati-ii kami, palingkanlah dia daripadaku dan palingkanlah aku daripadanya dan gantikanlah dia dengan yang lebih baik. Satu hari dia contact saya dan bagitau, dia ada jumpa seseorang sebulan yang lepas dan berniat untuk bernikah dengannya secepat mungkin. =) Allah dah jawab doa dan istikharah saya. Dia bukan yang terbaik untuk saya dan saya bukan yang terbaik untuk dia. Doakan saya, semoga digantikan dengan yang lebih baik, peroleh seorang suami yang terbaik buat saya dan keluarga. Ameen
Affie Cute
Affie Cute - Month ago
rindu sgat kt dia.. mngkin dia tak tau.. aq sgat sygkn dia.
Affie Cute
Affie Cute - Month ago
Rindu sangat kat dia..
Aina Nurnadira
Aina Nurnadira - Month ago
I cried every single time hearing this haha. But anyhow semoga Zulin dan semua kaum hawa dipertumukan Jodoh yang baik...
Nur Farahin
Nur Farahin - Month ago
Nak 5 like sempena birthday kita harini boleh tak ? 🤔
Nur Faqihah
Nur Faqihah - Month ago
Kita sangka ALLAH tarik orang yang kita sayang. Tapi kita tak sedar ALLAH nak bagi lebih baik kepada kita. Hidup adalah ujian. Semoga kita tak pernah berhenti berdoa supaya kuat lalui semua ujian.
Noorazila Othman
Noorazila Othman - Month ago
goose bump
Rara Arshad
Rara Arshad - Month ago
😭allahuuuuu
Jasika Nj
Jasika Nj - 2 months ago
Lirik yg sgt indah dan muziknya yg menyentuh hati ini walopun ku sudah berjumpa dgn jodoh hati tetapi jodoh hingga ke akhir hayat tu milik allah, Allah saja yg tahu, belum tentu jodoh kita tu utk selama-lamanya
Samsung J
Samsung J - 2 months ago
Aku dtg sini sbb mira lari dari petunangan dia sebak weyy...sanggup dia berkorban..dlm citer tu dia yg bnyk bekorban..drama ni patut menang ..terbaik la lagu dgn citer sama..puas hati tgk #Cariakudisyurga
Adam Fahmy
Adam Fahmy - 2 months ago
Mak lapaaaaa...
Wein adzmi Gari
Wein adzmi Gari - 2 months ago
Sedap lagu ni...
Arts Lover
Arts Lover - 2 months ago
So I love this man. But we lost contact. Kami asal satu negeri tapi tak pernah jumpa sebab dia stay kat negeri lain. I wish he will be posting as a houseman at hospital near my area soon. Moga Allah pertemukan kami nanti. This song made me feel sad.
mia malek
mia malek - 2 months ago
Semoga keluarga kau di beri hidayah, dilembutkan hati dpt terima aku dan anak kau satu hari kelak.Amin #jadikanakuyanghalal.amin💜😢💕
Nadia Ryan
Nadia Ryan - 2 months ago
Mati2 ingat kris dayanti
Nurul Ellana
Nurul Ellana - 3 months ago
Allahu. Menusuk nusuk lagu ni. Tang Mira nak lari pergi kat Anas tu lagi lah weh! 👍😭
leen_ 4416
leen_ 4416 - 3 months ago
" Ya Allah ya tuhanku...kau mudahkan aku ke Jannahmu...ya Allah kabulkan lah doaku...Amiinnn ya rabbal alamin..." 🤲🏻
ezza Zaa
ezza Zaa - 3 months ago
Kadang kadang dalam kehidupan jika tak punyai kawan yang ramai tidak mengapa. Yang penting keluarga, sahabat baik serta yang tersayang ada. Itu sudah memadai
Ayu Azizi Official
Ayu Azizi Official - 3 months ago
Subhanallah,sedap sungguh lagu ni..congrats both..😭😭
Qilahzakaria Qilah
Qilahzakaria Qilah - 3 months ago
Sangat sdih lagu nie..😢
ABM Global
ABM Global - 3 months ago
Alahai...kak zulin ka? Ingt penyanyi seberang td..dengar je di CADS tp xtaw sape nyanyi..now bru tahu..
Adam Fahmy
Adam Fahmy - 3 months ago
Terbayang si mira menangis dan semua pgerakkan slow motion CADS 🤤🤤
Hafyezs Azmy
Hafyezs Azmy - 3 months ago
ya Allah temukan lah siapa2 yg membaca komen ini dengan jodoh yg sangat terbaik yg mampu bimbing mereka sehingga ke syurga
nurul amirah
nurul amirah - 3 months ago
Terima kasih sayang Muhammad hafiz bin lela . Sayangkan saya kerja keras untuk menghalalkan saya . InsyaAllah saya akan bahagiakan abg sampai akhir hayat saya . Doa saya sentiasa untuk abg
Annur Khalisha
Annur Khalisha - 3 months ago
Doakan urusan saya mendapat jodoh dan pekerjaan dipermudahkan 😃
Asyikin Syikin
Asyikin Syikin - 3 months ago
Zulin Aziz sgt berbakat, baik dr segi lakonan, nyanyian.. Suara mmg power👍.... zulin Aziz smkin cantik...
Dwi Isnaeni
Dwi Isnaeni - 3 months ago
Cari ini gara cari aku di syurga
Aisha Farhana
Aisha Farhana - 3 months ago
Sedapnya lagu ni.. Suka sangat.. Good Zulin Aziz🤗
Syafiqa Razak
Syafiqa Razak - 3 months ago
suara zulin sedap kot. why lagu ni tak viral. sedihh kot dgr lagu ni part mira lari lepas call anas 😭😭😭
Qoid Akhtar
Qoid Akhtar - 3 months ago
Perghhh..Menusuk Qalbu..
Buek airmato jantan den begonang2,betakung d mato.. 😁😁😁
Hafiyati Exclusive
Hafiyati Exclusive - 3 months ago
Suka sangat lagu ni
Syahir Muhaimin Salleh
Syahir Muhaimin Salleh - 3 months ago
Serius rasa nak nangis dengar ni 😢 May Allah ease our way ya
hafiz mok
hafiz mok - 3 months ago
Ya Allah... sayu nya lagu ni huhu... terbaik la..
Noor hidayu
Noor hidayu - 3 months ago
Lbih kurang cter hindustan kkhh kan...best jalan cter lagu ni
Irfanz Fahmi
Irfanz Fahmi - 3 months ago
Hensemnya Wawa punya
Sahi
Sahi - 3 months ago
dari drama #cariakudisyurga
lagu paling win time mira lari nak jumpa anas😭
aaini aziz
aaini aziz - 3 months ago
OST Cari Aku Di Syurga bring me here! :')
Na Zam
Na Zam - 3 months ago
Drama Cari aku di syurga bt saya cari lgu ni.babak mira aka mimi lana lari dr mjlis tunang dgn pilihan ibunya utk ke rmh org yg sebenarnya dia cintai...sedih betul babak tu.dgn bju tunang lg😢
mniyaziqbal khairuddin
mniyaziqbal khairuddin - 3 months ago
banyak kali dengar lagu ni.best giler.berdiri bulu roma weh
mdlazmi 0707
mdlazmi 0707 - 3 months ago
Ada skit vibe syurga yang tak dirindukan
Nur Alisha
Nur Alisha - 3 months ago
Cariku di syurga bring me here...sedap Lagu Ni...
Fatimah Samsul
Fatimah Samsul - 3 months ago
Permudahkan lah jika dia milikku ya Allah...... Kerana dah banyak kali rintangan , dugaaan Dan halangan dalam 5 tahun pertunangan kami :(
Ahjusshi C Sudip
Ahjusshi C Sudip - 3 months ago
Siapa yang datang Sini sebab soundtrack Mira Lari Dari pertunangan pergi ruma anas kita geng..
Sxcrxt
Sxcrxt - 3 months ago
Scene slowmotion Mira lari 😂 #CariAkuDiSyurga
qhairel sherazudin
qhairel sherazudin - 3 months ago
Hebat lagu ne, ingatlah wahai sahabat semua kadang kala PERPISAHAN itu yg akan TEMUKAN kita di kemudian hari dgn org yg kita cintai. Tpi jika tidak maka dia bukan yg terbaik utkmu! Allah knows best!
exuera zura
exuera zura - 3 months ago
Kalau jln cerita mv ni di filemkan mesti best... 😢😢😢
Ficq Hidayat
Ficq Hidayat - 3 months ago
Fst time dnga lagu ni dkt #cariakudisyurga ingtkn lagu baru tokti ruprnye zuliiinnnn❤️❤️❤️❤️❤️❤️💯💯💯💯
AmirKG26
AmirKG26 - 3 months ago
Cari lagu ni lepas tengok scene mira lari sedih sangat..
nadiah yusop
nadiah yusop - 3 months ago
Cari Aku Di Syurga bawak aku ke sini😂💕
Liyan Pages
Liyan Pages - 3 months ago
sedap sgt lagu ni..
zizie azahar
zizie azahar - 3 months ago
Sebab cerita Cariku di syurga aku sampai sini .
IQMAQ APEQ
IQMAQ APEQ - 3 months ago
sapa datang lepas tengok #cariakudisyurga time mira lari😢😢😢😢
Bara Naga
Bara Naga - Month ago
ruvideos.org/wjmItnDurDM-video.html
muhamad farouk Azillah
muhamad farouk Azillah - 3 months ago
Part tu paling sedihh sepanjang espisod
Bara Naga
Bara Naga - 3 months ago
Aku cari
Marcus Osmand Official
Marcus Osmand Official - 3 months ago
In love gila dengan feel lagu ni & vokal korang mmg makan dalam weyhhh. Andaikata masuk AJL, pergghhh!! Boleh banjir kilat Axiata Arena...
All the best sistur ❤️
Yusri Yasim
Yusri Yasim - 3 months ago
amboi cik anas ...mira kemain cancel tunang sbb nk kawin dgn dia...tpi dia kemain mesra dgn pompuan lain...mmg patut pun kena tibai dgn gayung🤣
moonlord worior
moonlord worior - 3 months ago
dtg sbb dgr kat drama cari aku disyurga episode 13 huhu
Hamim Muhamad
Hamim Muhamad - 3 months ago
Tak salahpon kalau kak zulin ni jadi artis nyanyian kan.. dh agak ost cari aku disyurga dia yg nanyi.. sumpah mendalam maknanya
Anisah Zahari
Anisah Zahari - 3 months ago
yg mula mula tu suara siapa.. sama je suara tak dpt nak bezakan
Next videos