TUTORIAL GABAN 4: Tutorial Wheelie Kriss Standard (Kapcai)

5 979
210
 
Comments
Adeq Haf
Adeq Haf - 9 days ago
Barai ha kriss pun nak patah dah tengkuknya😂
kimi ariff
kimi ariff - 16 days ago
Wheelie lc la gaban
haziq amy
haziq amy - 19 days ago
Moto pling susah nak pacak kriss lah
Adham Danish
Adham Danish - Month ago
Saya bawa motor meter dia 150 motor kriss
Brian Izzat
Brian Izzat - Month ago
Dia baca doa apa tue?
Remy sensei
Remy sensei - Month ago
Aq pandai wheelie basikal je,moto x pandai.Walaupun guna ex5
DKY STATUS
DKY STATUS - Month ago
Gaban bagi kriss kt saya lah gaban
Am Ran
Am Ran - 2 months ago
Gaban pinjm Moto kris's Gaban.
MUHAMMAD UWAIS
MUHAMMAD UWAIS - 2 months ago
Terbaik lahh gaban sekali dengan nasihat
Hafis Akmal
Hafis Akmal - 2 months ago
Kenape tak, naik rxz
Muhammad Ashraf
Muhammad Ashraf - 2 months ago
Bang gaban saya try tadi pacak motor kriss jadi tapi sekejap je sebab berat sangat motor kriss
Man Fatin
Man Fatin - 2 months ago
Bukan calang2 oqg nk ankat Kris ni..tahap pro pun tkleh ankat blom padu lgi..masa aku form 2, mmbe aku ankat Kris slamber je class meleqet lgi..
Dalinz Gaming
Dalinz Gaming - 2 months ago
Bang hari tu saya pacak lc dari free gear kepada gear 1...pasti rantai jadi kendur
Onedy Coc
Onedy Coc - 2 months ago
Sapa yg kerap wheelie tk payah p gym dh automitic legan besar badan sado
my life
my life - 2 months ago
susah jugak nak payung kalu pakai brake...
aq wili xpakai brake pun...pakai c70 jer (sagat zombie)
Angah SoundSystem
Angah SoundSystem - 2 months ago
Cap (topi) yg letak tuu da amik ke?
Muhammad Hayyan
Muhammad Hayyan - 2 months ago
Respect bang gaban whelee la mcm mna pon masih igt si pencipta
Muhd Taufik
Muhd Taufik - 2 months ago
gaban test ex5 la ringan,,sy whely ex5 bulih dpt 2 tiang setengah ja haha
Syamil Ramli
Syamil Ramli - 2 months ago
200k kapcai...klau lbih 700k superbike....btol x??ke gban x minat superbike...just tnya sbab ad stegah org mnat,ad yg x...tq
Mobilelegends EVO
Mobilelegends EVO - 3 months ago
Gaban...wave 125 den gear satu je bole wheeli...cmne nak wheeli gear 2??
Muhd zulhairi Naim
Muhd zulhairi Naim - 3 months ago
Tq bro ajar ni kpd kami ni
Parit Raja
Parit Raja - 3 months ago
Abang gaban buat video lagi
mira syahkira
mira syahkira - 3 months ago
wheely moto VARIO bang
mohd azim
mohd azim - 3 months ago
Abang gaban buat tutorial wili moto EX5 baru gempak
Jimmy Betong
Jimmy Betong - 3 months ago
Kenapa aku punya mr1 aku tak dapat masuk gear2?
LazyDen 7
LazyDen 7 - 3 months ago
Kalau Nak Wheellie Gear 3 moto aq susah tp member aq senang je die buat...kalau nak wheellie die ikot kekuatan mengangkat ke..ataupon pikap?
Long Iqmal
Long Iqmal - 3 months ago
Buat tutorial wheelie ex5 plk
MOHD AIMAN
MOHD AIMAN - 3 months ago
Darjah bang bukan digrie
abangnazriq afizan
abangnazriq afizan - 3 months ago
kalau wave macm mana gaban
frezerrree 14
frezerrree 14 - 3 months ago
Ex5 tkda kh?
Encik Kopiah
Encik Kopiah - 4 months ago
Doa Pon Boleyhh !!😂👌👍
Moti Motitimothy
Moti Motitimothy - 4 months ago
Tutorial ex5 la
Abu Dzar
Abu Dzar - 4 months ago
gaban, camna nak wheelie z900?
Adam Syahmi
Adam Syahmi - 4 months ago
Motor demak Saye susah la nk weli
Faris Danial
Faris Danial - 4 months ago
Assalamualaikum gaban....spocket apa paling cun untuk wheelie motor ex5?
Mohd Naufal
Mohd Naufal - 4 months ago
abg gaban buat tutorial wheely motor lagenda ngan ex5 sapa setuju like
Azwan AR
Azwan AR - 5 months ago
https://www.youtube.com/watch?v=nveVRQbPa50&t=5s
firdaus kham
firdaus kham - 5 months ago
tk bole naik laa moto saya ap masalah ehh semua yang gaban suruh buat sya dhh buat
Nasrul Muin
Nasrul Muin - 5 months ago
bang sye wheeli xpernah ade brek😅😅😅
firdaus kham
firdaus kham - 5 months ago
pokai ahu
Azman Imal
Azman Imal - 5 months ago
Gaban saya nk belajar wheliy motor skuter boleh tak sebab tak berapa pandai. Mcm dalam cerita gaban saya tengok mmber gaban Wheliy motor skuter saya minat tapi x berapa pandai kalau motor lain semua boleh saya Wheliy skuter saya lemah sikit.. 👍👍🙏
Vendetta Polis
Vendetta Polis - 5 months ago
Banggg try buat toturial wheely wave 125
Aizat Aqil
Aizat Aqil - 5 months ago
Cube wt whiellie 135lc
Panda_ FF
Panda_ FF - 6 months ago
Bang gaban itu video mat rempit itu mengenang mat rempit yg sudah meninggal
Kupukupu Sooyaaa
Kupukupu Sooyaaa - 6 months ago
Wheely ex5 standard pleass ajar
Moud Dk
Moud Dk - 6 months ago
Kudrat mcm mna bang..bgi tips skit
Men Jo
Men Jo - 6 months ago
Saya dh pacak moto kriss
Muizhakimi Din95
Muizhakimi Din95 - 6 months ago
Wat tutorial pacak suzuki best please
muazsteady Boy
muazsteady Boy - 6 months ago
Kris berat tu padu lah ban
Taktahu Xnxx
Taktahu Xnxx - 6 months ago
Gaban jom test due nk main pikup
Muhammad Syahir Sanusi
Muhammad Syahir Sanusi - 6 months ago
Bang boleh x buat wili moto ex5
A' Yed
A' Yed - 6 months ago
mat salleh pacak moto tgk mcam tk tekan break je.. moto besar tu
Buttersnow official
Buttersnow official - 6 months ago
Hai abg gaban...saye dah try tutorial wheelie ni..fuh..mmg jadi lah...thank you sangat²
EPICWHITE
EPICWHITE - 6 months ago
Wheelie aku first ex5 aku jatuh ....
harraz araz
harraz araz - 6 months ago
Bang kalau moto honda bulat bole ke wheelie
Sazanie Anie
Sazanie Anie - 6 months ago
Abang camne nk wheelee adik whelie naik pastu jatuh x leh nak lama walaupun 3 saat, sedih nyer
Aiman Jumain
Aiman Jumain - 6 months ago
Gaban try buat lagi tutorial wheelie ex5 👍
(•^•!)纳尼
(•^•!)纳尼 - 6 months ago
kamzai ila c70
SEMUT MERAH
SEMUT MERAH - 6 months ago
Wiliy gaban wiliy berkelas... Terbaikk semoga sukses selalu boskuu... Salam dari sabah ..
Muhamad Ilyaszied
Muhamad Ilyaszied - 6 months ago
Nak tanya yg tekan separuh tu apa dia ?
LIRIK COVER
LIRIK COVER - 6 months ago
@Muhamad Ilyaszied welcome
Muhamad Ilyaszied
Muhamad Ilyaszied - 6 months ago
@LIRIK COVER ok terima kasih boss
LIRIK COVER
LIRIK COVER - 6 months ago
Nak masuk gear 2 tuh tekan setengah
Panda Ziqas77
Panda Ziqas77 - 6 months ago
Gaban...wheeli ex5 sikit gaban..
Next videos