Sufian Suhaimi - Mencuba (Official Music Video with Lyric) HD

68 753
3 038
 
Comments
WhosYour Daddy
WhosYour Daddy - 7 hours ago
sudah2 la pian move on la, stop buat lagu video pasal dia . lgipun dia dh jadi bini org skrg muka dh macm makcik2 hahahaha . Woman oneday will be makcik , Man will be Man hahahahahaha
Amirul Akmal
Amirul Akmal - Day ago
Keep move pian setiap yg berlaku pasti ade hikmah maybe allah akan berikan yg jauh lebih baik..👌👍
Muhammad Hazim Bin Sulaiman Hazim
But something for be fore Sufian Suhaimi But A Good Song
MUHAMMAD FIRDAUS ABDULLAH
https://youtu.be/WszixfRI8Fw tgok gais🤘🏻
Neesha Ixora
Neesha Ixora - 3 days ago
7 thun knal dan dlm masa 7 tahun tuh aq berusaha sebaik mungkin jdy yg trbaik untk die. tpi mungkin x da jodoh. sekuat mana aq cuba jdy yg trbaik untk die. aq masih x mmpu. mungkin x da jdoh.
Juwita Subandi
Juwita Subandi - 3 days ago
#reactindo #reactnephi
Arman Sorend
Arman Sorend - 5 days ago
Yang Dengerin September - 11- 2019 Likenya👍👌
MEawesome7791
MEawesome7791 - 5 days ago
Byk lihai baby pian. Model dia ambik yg seksi2 wo😂
MEawesome7791
MEawesome7791 - 5 days ago
Pompuan tu tua muka😂
Shahrul Hafiz Elham
Shahrul Hafiz Elham - 6 days ago
Zynakal pun ade buat lgu ni beb
Farhan Azam
Farhan Azam - 7 days ago
hahahaha naik helicopter
Mr.Sherlock Holmes
Mr.Sherlock Holmes - 7 days ago
Dlm MV ni... Prmpuan tu tk jdi jodoh Pian sbb dia tak berhijab...

Gurau jer
Era Ibrahim
Era Ibrahim - 9 days ago
❤️❤️💕😘😘💕😍😍😍
Era Ibrahim
Era Ibrahim - 9 days ago
❤️❤️💕😘😘💕😍😍😍
Sembrong Warrior
Sembrong Warrior - 11 days ago
Pian x move on lagi ke ??
Mohd Fadzri
Mohd Fadzri - 18 days ago
ex aku suda move on ..
Muhammad Hafis
Muhammad Hafis - 18 days ago
Baru tau lagu ni dia buat dengan zynakal
mat laseh
mat laseh - 18 days ago
Tone suara pian memang unik. Lagu apa yang dia nyanyi mesti best
Suicide Hamster
Suicide Hamster - 21 day ago
Aku sorang je ker yang last sekali dengan sufian tu muka dia macam elfira looyy ...hmmmmm
Que Sarafiqkey Atie
Que Sarafiqkey Atie - 22 days ago
😭😭😭😭😭 cinta selama 24 tahun akhirnya terlerai jua..
Muhd Roslan Bin Syafik
Muhd Roslan Bin Syafik - 22 days ago
Akaun Google Permainan Mr. meat Evil Nun Audio
Che Siti Nur Aisyah
Che Siti Nur Aisyah - 25 days ago
Teringat ex huhu im so sad
Musliha Bambam
Musliha Bambam - 27 days ago
hurm tak leh move on betul . asyik ulang ulang je nengok nye . lagu kau ada saka nie jadi melekat kat palo nie . ❤
Yoel well
Yoel well - 27 days ago
.
syahar zain
syahar zain - 28 days ago
Klau move on tu senang mcm masak maggie kn bgus hahahaha
Syafik Jamaludin
Syafik Jamaludin - 29 days ago
Teringat someone...
Siti_ Noraini
Siti_ Noraini - Month ago
perempuan dalam mv tu sape ? kaget sis nengok pegang2
Adam Amani
Adam Amani - Month ago
Siapa kata move on senang? Bila libat hati perasaan sampai mati pun masih ingat! Cuma kita pilih nak kenang cara baik atau cara buruk.
najmi hamizi
najmi hamizi - Month ago
evrthngs gone
najmuddinM
najmuddinM - Month ago
pian2.. terserlah ke play boy an nya. ha ha ha
Muhammad Aqil
Muhammad Aqil - Month ago
We.dah brapa lama lagu ni?untuk tahun ni dan tahun depan aku akan dengar je lagu ni.tknak layan lagu bpr dah😂😂😂.
Khairul Hakim
Khairul Hakim - Month ago
2:58 baru perasan tu gambar pian masa ajl..... hahah..tabahlah pian.. dia bukan utk mu... duit kertas mengatasi segalanya... xde pulak mak dia suruh menantu baru dia hafal mana2 surah kan.... dasarrrr....
Mohd Faizul
Mohd Faizul - Month ago
Tulis lirik and lagu, dh sama2, bile sufian suhaimi dgn zynakal nk nyanyi sama2 pulak
Anuar Samsul
Anuar Samsul - Month ago
Sekali dengar terus eargsm
Azirul aziz Aziz
Azirul aziz Aziz - Month ago
Semua lagu sufian suhaimi saya suka
Aku khai
Aku khai - Month ago
Sy baru putus..doakn dapat pengganti.
faiz zain
faiz zain - Month ago
aku harap dapat berjumpa lagi baik dari die tahu2 ade laki lain aku x nak salah kan die tapi aku salahkan diri aku sendiri hope next ni better for me kalau awak baca ni orang dalam mood MENCUBA ... sudah takdir nya kita sampai disini sayang.
Dato Ewan
Dato Ewan - Month ago
Untuk anakku suatu hari nanti...
Jika engkau melihat komen ayahmu ini..
Percayalah bahawa ayah mu ini sedang berjuang mencari wanita yang kau panggil ibu 😌😌
KLOPPO LFC
KLOPPO LFC - Month ago
Pian oh pian.. Move on la pian.. Jengg pian jengg... Member dah nak beranak.. Kau masih nak main lagu yang sama jer.. Carik lah life.. Macam pompuan sorang je kat dunia ni.. Belambakkkkkkkkkkkkkkk lagi piannnnn oiiiii.. 😎
shafiq aidy
shafiq aidy - Month ago
Bercinta
Mengapa setiap percubaan tiada
Seperti peluang pertama
Pada mulanya bahagia
Bahagia
Semua yang kurasa tak pernah sempurna
Mungkin masih belum masanya
Tetap ingin mencuba
Mencuba
Hampir mati aku mencuba
Jadi yang kau pinta
Tapi tak sempurna lagi
Mungkin sudah tak bahagia
Mungkin sudah takdirnya kita
Tak mampu bersama
Untuk selamanya
Bahagia
Semua yang kurasa tak pernah sempurna
Mungkin masih belum masanya
Tetap ingin mencuba
Mencuba
Hampir mati aku mencuba
Jadi yang kau pinta
Tapi tak sempurna lagi
Mungkin sudah tak bahagia
Mungkin sudah takdirnya kita
Tak mampu bersama
Untuk selamanya
Oh pergilah cintaku
Selama-lamanya
Aku bahagia
Mencuba
Hampir mati aku mencuba
Jadi yang kau pinta
Tapi tak sempurna lagi
Mungkin sudah tak bahagia
Mungkin sudah takdirnya kita
Tak mampu bersama
Untuk selamanya
Oh pergilah cintaku
Surainalyn Juraini
Surainalyn Juraini - Month ago
mencoba... hampir mati aku mencoba
mgkin belum lagi masanya, ampir sama seperti perjalanan hidup ku😢
Mama Adam
Mama Adam - Month ago
Sorry ye bkn x move on tapi dgr lagu ni terbayang mcm kisah SS dgn EL. Yela lirik pn ciptaan SS. Mcm luahan hati SS, n kenangan brsama EL. Dulu pn diorg prnh naik heli. lagu ni mksdnye mcm SS nk cube buktikan dia cuba jd sempurna mcm EL nak tp xberjaya. dia mencoba tp akhirnya xdpt teruskn jugak. aku trbayang ending kisah ni mcm EL pn dh kwen n ade ank, SS pn dh kwen, tp diorg still bole brkawan baik jugak akhirnya.

mencuba, hampir mati aku mencuba
jadi yang kau pinta, tapi tak sempurna lagi
mungkin sudah tak bahagia mungkin sudah takdirnya kita
tak mampu bersama untuk selamanya
bahagia, semua yang ku rasa tak pernah sempurna
mungkin masih belum masanya tetap ingin mencuba
mencuba, hampir mati aku mencuba
jadi yang kau pinta, tapi tak sempurna lagi
HAZEL ISHIHARA
HAZEL ISHIHARA - Month ago
Boring
blve zae
blve zae - Month ago
Aduh sedih jap
Hnya jauhari yg Mngnal manikam
Sufian: mencoba
Suhaimi: move on
luis suarez
luis suarez - Month ago
“Mencuba, hampir mati aq mencuba”
....jauh aq larikan diri hingga ke negara org..berjauhan dr keluarga...Demi cuba lupakan sesuatu dan cuba dptkan yg terbaik dlm hidup...
“Mencuba, hampir mati aq mencuba”
Noorfaizah Ayob
Noorfaizah Ayob - Month ago
Semua ex ni ,memang org yg sama ke ,cuma tukar2 gaya pemakaian ke?
Yeng Yusof
Yeng Yusof - Month ago
Bercinta sebelum nikah memang indah d nampak, dan bila putus, kau hampir mati, dan ketahuilah, yang paling sakit, berharap dengan manusia
Aiman Ismail
Aiman Ismail - Month ago
Tak tahu lah ape masalah pompuan yg suka kenyit2 mata tuu,tapi aq selalu ulang mv nii sbb romantis dan ade maksud mendalam
Amer Syafiq
Amer Syafiq - Month ago
Saya xder ex..cuma ad crush jer....boleh tak saya dgr lagu ni geng?😁
Naufalsharzaly
Naufalsharzaly - Month ago
Dengar lagu ni teringat dekat ex hm
Nurul Safinaz Mustapa
Nurul Safinaz Mustapa - Month ago
Lagu&lirik mencuba ni dari sufian suhaimi & zynakal. Zynakal yg nyanyi lagu terbang tu ke?
delila fz
delila fz - 2 months ago
Tedah pian..
Sharifah Fatimah
Sharifah Fatimah - 2 months ago
Assalamualaikum hai, saya ada buat cover lagu Mencuba ni kat channel youtube saya. Kalau korang ada masa free, sudikan lah untuk tengok video cover saya ye, dan jangan lupa komen dan juga like video saya. Terima kasih semua, saya hargainya.. 😊😊
Nik Norkartina Nik Men
Nik Norkartina Nik Men - 2 months ago
Bercinta
Mengapa setiap percubaan tiada
Seperti peluang pertama
Pada mulanya bahagia
Bahagia
Semua yang kurasa tak pernah sempurna
Mungkin masih belum masanya
Tetap ingin mencuba
Mencuba
Hampir mati aku mencuba
Jadi yang kau pinta
Tapi tak sempurna lagi
Mungkin sudah tak bahagia
Mungkin sudah takdirnya kita
Tak mampu bersama
Untuk selamanya
Bahagia
Semua yang kurasa tak pernah sempurna
Mungkin masih belum masanya
Tetap ingin mencuba
Mencuba
Hampir mati aku mencuba
Jadi yang kau pinta
Tapi tak sempurna lagi
Mungkin sudah tak bahagia
Mungkin sudah takdirnya kita
Tak mampu bersama
Untuk selamanya
Oh pergilah cintaku
Selama-lamanya
Aku bahagia
Mencuba
Hampir mati aku mencuba
Jadi yang kau pinta
Tapi tak sempurna lagi
Mungkin sudah tak bahagia
Mungkin sudah takdirnya kita
Tak mampu bersama
Untuk selamanya
Oh pergilah cintaku
Muhd danish Furqan
Muhd danish Furqan - 2 months ago
Sedih😢
Nizam Ahmad
Nizam Ahmad - 2 months ago
Hhhmm entah la bila aku dngr lagu ni rasa mcm bahagia.Jiwa tu rasa mcm bnda2 negatif smua keluarr.Rasa mcm release sngt2.
Tmbhn:Maybe sbb aku mendalami muzik,bukan lirik hehehe
Kazrin Kazrin
Kazrin Kazrin - 2 months ago
Betul kalau dah sayang macam mane pon..kalau dah bukan jodoh tetap xkan jadi milik kita
Izzad 93
Izzad 93 - 2 months ago
sepatutnya tukar tajuk bkn 'mencuba' tp 'mencoba'..
Faqih Muhammad
Faqih Muhammad - 2 months ago
Sy dislike . Wakil untuk ketua kampung saya
Next videos