Sufian Suhaimi - Mencuba (Official Music Video with Lyric) HD

64 825
2 838
 
Comments
KaryaTermasyhur
KaryaTermasyhur - 4 hours ago
Oklah endingnya MV ni. Tak sebelum ni, kalau lagu sedih je ending pun sedih. Yang ini endingnya best.. Walaupun putus dia dapat pompuan lawa, tak mcm ex dia tu.
Mohamad Hakim
Mohamad Hakim - 9 hours ago
Susa nak berak, aku dengar lagu ni la.. Aman je rasa
ONI• к ι я 4
ONI• к ι я 4 - 23 hours ago
Dah kenapa gi stadium shah alam petang tapi xde org...
Vini Jahat
Vini Jahat - Day ago
jujur lh cakap.. lagu ni kurang sikit banding lagu Pian sblm ni.
serius x best lagu ni better aku dengar lagu Doraemon..
Muzafar Shah
Muzafar Shah - 2 days ago
Ala2 indonesia.. Tetbaik
Cjen Terizen
Cjen Terizen - 2 days ago
Sape rasa si pian ni nak berbaik dgn ex dia dulu.nampak agak professional sbb dia malas nak bermasam muka dgn belah pihak dia tu.
Muhammad Zamir
Muhammad Zamir - 2 days ago
Aku baru perasan kat dalam mv ni, ada scene naik heli dgn sambut birthday, and last perempuan tu kawin ngan laki lain....
shafiq ismail
shafiq ismail - 3 days ago
bagus la pian ko dh putus dgn dia..tgok la pakaian dia mcm x ckup jee
ruy qal
ruy qal - 4 days ago
today the day i will...let her go to another guy after everything we did in 2 weeks even the time we together is short... I have shown her the meaning of happiness but her really love that guy from me i can't force her to stay...i just want give what you want dian...untill now i still crying because of you...one day if you tak ada orang untuk jaga you...carilah i nur ismaraldiana... thank you for everything...
Izatie Azwa
Izatie Azwa - 4 days ago
Move on ?
Pernah tanya sesorg sebab selalu naik kereta dengan dia. Kenapa dia tak bukak radio dalam kereta ? Lastly beranikan diri tanya, hm dia jujur cakap masa nak move on untuk melupakan sesorg dia stop dgr lagu 😭 mcm lagu ni bila di bukak memang akn teringat semua huhu tu je nk ckp. Hai dan selamat tinggal tak semua yg kita harap pd suatu hri nnti akn terjadi. Tapi allah terbaik dalam sesuatu terjdi 🌹 syukran aku makin happy dengan diri sndiri.
Lady DS4382
Lady DS4382 - 5 days ago
De best 😍
Saya Lapar
Saya Lapar - 5 days ago
Bila tgk sufian pengang tangan perempuan camtu je terus hilang minat why why huuuuuuhuu
Kino Rio
Kino Rio - 6 days ago
Lagu ni slow jee . Slow yang best . Lirik pun okayy . Keep it up pian . Aku tak kisah pon kalau ada kisah di sebalik lagu lagu pian nii ,, sebab aku pun sometimes boleh rasa sedih tu .
Haha padahal aku tengah broken sekarang haha
Congrate pian 👍🏼💦
Nooren nabila Shamsudin
TAHNIAH ZYNAKAL AND SUFIAN SUHAIMI ❤👅
Yana Zainal
Yana Zainal - 8 days ago
Lagu Ni aq boleh ulang banyak2 Kali...xbosan Dan serius korang yg xpnh dgr...dgr lah...
muhammad firdaus
muhammad firdaus - 8 days ago
Cilakak betul sekarang iklan Kat YouTube ni lebih2 pulak menyampah Gila aq
Adrian Fahri
Adrian Fahri - 8 days ago
Jom couple, penat dh solo lama2 ni hhahahaha
Rayyan X Zarra
Rayyan X Zarra - 9 days ago
Part naik heli tuu cm trowback time el celebrate bfday piann dia bwk naik heli😂😂😂
ammar hazim
ammar hazim - 9 days ago
heli AFjets
Afis Afis
Afis Afis - 9 days ago
Aku suka lagu ini
Fix Holic
Fix Holic - 10 days ago
knpa pompuan tu bukan el? xCC
nur syahida
nur syahida - 10 days ago
Saya datang ke sini nk dengar suara gembeng abg pian la 😂😂
John Lemon
John Lemon - 10 days ago
Semua lagu dia best.
rosli lee
rosli lee - 10 days ago
Sakit hati bila putus cinta...
Ahmad Assidiq97
Ahmad Assidiq97 - 11 days ago
Lagu ni menggambarkan ape aku tgah rasa skrg... Syok lagu ni best
Farah Diba
Farah Diba - 12 days ago
Semoga sufian suhaimi bahagia dunia akhirat
Afifah baharin
Afifah baharin - 12 days ago
Power ending you pian . 🌸
sarah banun
sarah banun - 12 days ago
Lagu ni ok lagu dimatamu tu sumpah aku x leh lyn lega lagu kali ni aku leh gak layn ni baru sufian suhaimi rentk cm ni lah aku nak x lah gmpak but nice.bro
Harith Haslan
Harith Haslan - 12 days ago
Ok aku rasa mv yg tk klise.. not tht rempit type
Muhammad Ikhwan
Muhammad Ikhwan - 12 days ago
Ikhwan da cuba lupakan ex girlfriend ikhwan tapi ex girlfriend ikhwan da khawin Ikhwan doakan ex girlfriend bahagia
Ikmal Rafli
Ikmal Rafli - 13 days ago
Lagu ni penganti "DIMATAMU"...spe setuju ..?
Lina Lan
Lina Lan - 13 days ago
semoga sufian shuhaimi mendapat kebahagiaan dunia akhirat.Aamiin ...
Hang Lara
Hang Lara - 13 days ago
Totally broken smbil senyum..
ilyana syahirah
ilyana syahirah - 13 days ago
move on la
Fauzi Fadzli
Fauzi Fadzli - 14 days ago
Terakhir harus aku terasa ada di matamu mencuba
Ku Ainul Mardiah
Ku Ainul Mardiah - 14 days ago
Tak penah menghampakan
Zack Zam
Zack Zam - 15 days ago
Baby pian 4.3k komen....gilo
RIZQI JR
RIZQI JR - 16 days ago
Kesimpulan video: jgn tolak awek dlm kolam
min0 syah2
min0 syah2 - 16 days ago
lagu ni mengambarkan kisah dlm satu hubungan..awal² bahagia n last air mata yg keluar.. so yg mna tengah bercinta skrang ni hati² oky zaman la zaman cinta monyet🐵😂
NOOR FADZILAH HASHIM
NOOR FADZILAH HASHIM - 16 days ago
PANDAI PIAN PILIH YG LAMA TAK LAWA PASTU NGADE TAHAP DIVA...YG BARU LAWA GILER
Nur Fara Adila
Nur Fara Adila - 16 days ago
I misschu so muchh😂❤
Nur Fara Adila
Nur Fara Adila - 16 days ago
Tunggu tahun 2021 aku dptkan balik hati kauuu Insya-Allah❤ pumpkin
ikmal izzat
ikmal izzat - 17 days ago
lagu move on yang terbaik.... xpe slow tapi jagn sampai terhegeh2 nampak deprate x baik tuk yours future... org yang couple bersilih ganti mcm baju x pam mcm mne becinta atau crush lama2 then x bersama *bukan jodoh, kengan tu susah nak hilang slow2 ya suhaimi next song make song about vacation lak penat kot mangis hri2
Asmawie Fazlee
Asmawie Fazlee - 18 days ago
Best woo lagu ni
Jeysoo 710
Jeysoo 710 - 18 days ago
Tido lagi best bossku
👴:'malu apa bossku'
Dina_ Khai
Dina_ Khai - 19 days ago
Move on senang dikata,tapi sulit untuk melakukan,smpai mngambil bbrapa tahun untuk melupakan dia..Semoga bhagia dgn kekasih baru,aku sentiasa mendoakan mu
Nasuha & Khai - 16/3/18 (break dgn crush :')
Nabil Aziz
Nabil Aziz - 19 days ago
sufian suhaimi dari dulu sampai sekarang tak pernah tak sedap lagi sapa suka mintak like semua mohon semua like....
Gamerking 24434
Gamerking 24434 - 20 days ago
Die terima dengan seadanya perempuan tu kahwin
Sedih gak
NureenFea Rdhwn
NureenFea Rdhwn - 21 day ago
Asal aku rasa. Vdeo clip ni kan. Sebijik mcm vdeo yg elfira buat utk bday sufian dulu. Naik helikopter bgai pstu suprise kat rumah. Fuhhh sebijik yall. Move on la bro. Takpe mmg susah tp kna gak. Member dh bhgia dh nak ada anak dh. Stay strong. Ur fans friends and family ada utk support kau. Allah has a great plan for u bro.
iskandar zulkarnain
iskandar zulkarnain - 22 days ago
Siapa tahu ig awek kening tebal tuh ?
Azlia Aina
Azlia Aina - 24 days ago
nice sufian
Mr.John
Mr.John - 24 days ago
Apa lah mencoba..Indonesia versi..gunakn Melayu Malaysia... Kau org indon ke pian..
Fit Modulo
Fit Modulo - 26 days ago
Huk aloh
Watini Bt. Mohd Shariff (BG)
lagu ni en.. 1st dgr tak sedap au... bila dgr balik kat radio.. rasa macam nak repeat dengar lak..
miazara ina
miazara ina - 26 days ago
sedap lagu
SHARNIS WEDDING PLANNER
SHARNIS WEDDING PLANNER - 27 days ago
Pian rasa mcm sama ja ngan lagu2 kau yg lain...melodi dia tu...😶
Farhana Ibrani
Farhana Ibrani - 28 days ago
♥️♥️♥️
Ayah Mad
Ayah Mad - 29 days ago
Unik sore baby pian
syafiq kamarul mustapa kamal
sape kata lagu ini popular, sila like.
aryfaa only
aryfaa only - Month ago
ppuan yg part last tu look alike andrea brillantes , philipines actress
cik amad
cik amad - Month ago
Lagu ni betul keluar waktu aku tak dapat terima yang aku tiada apa apa lagi dengannya.. Thanks Pian
erfan
erfan - Month ago
wahh..yg last part tu xnak kalah bini pian hahaha..terbaik ah
Acapp Milo
Acapp Milo - Month ago
7 tahun menunggu dan akhirnya menjadi milikku... dan aku merasakan kebahagiaan itu hanya sementara kerana si dia tidak dpt melupakan kekasih lamanya... hilang dlm sekelip mata... dan kebahagiaan itu aku dpt rasakan hingga ke hari ini... :')
Fana Nazri
Fana Nazri - Month ago
😢😢😢
Pendekar Ryukyu
Pendekar Ryukyu - Month ago
This is TALENT .
siti zulaikha
siti zulaikha - Month ago
Nk lupa kan tpi susah. Kalau dia ada org lain mungkin aku senang nk move on. Sbb dia jumpa kebahagiaan dia. Dan kbahagiaan dia bukan akj
Uden Burjo
Uden Burjo - Month ago
Suaranya kayak apgan
Mazlan Hamzah
Mazlan Hamzah - Month ago
Assalamualaikum.. Jom dgr lagu
"ayumu merisaukan aku" by Mazlan Hamzah
ciptaan saari amri. Tq
Muhamad Aiman
Muhamad Aiman - Month ago
Sedih bhai lagu ni sampai dalm hati bhai
M Stop
M Stop - Month ago
gaissss.. tengok pd minit 02:58
Foxfi 88
Foxfi 88 - Month ago
Aku baru lepas bercerai minggu lepas. Dgr lagu ni... Terase lak aku.😧😧
Siti Nadzirah
Siti Nadzirah - Month ago
Gadis mencuba ni lain dari lain. Dia cam ada aura. 😆
Hazwan Razak
Hazwan Razak - Month ago
mencuba...😢
Hanif Akmal
Hanif Akmal - Month ago
Siapa ade ex saya doakan awak bahagia dan jangan sedih2 k. In shaa Allah ade jalan yg terbaik yg Allah sediakan. Senyum kitttt😊😊😊
Atiqah Huzairi
Atiqah Huzairi - Month ago
Aku rindu ex aku aku doakn kitaorang bahagia aminn...
syed nazz
syed nazz - Month ago
bnyk lagi views lagu ni kalau nak bandingkan lagu hael husaini -'hari ini'. meskipun hanya release selang 2hari. Goodjob piann👏
Eila Normin
Eila Normin - Month ago
nampak sgat mv ne mcm kisa dia dgan elfira .. dri helikopter, smpai sprise befday jatuh kolam .. suma el buat utk dia dlu .. sabo la bkn jdoh ..
Zakhwan Zali
Zakhwan Zali - Month ago
muzik happy lirik sedih... 😞
muhamad syahafiq
muhamad syahafiq - Month ago
3juta
RUZA cleaning services
dulu tak brapa minat dengan sufian tapi bila tau dia kena buat bgitu dgn org yg dia syg trus minat..sebab aq pun pernah dalam situasi bgitu ,i feel u bro.. yup hampir mati mencuba" keep walking,move on and focus apa yg ada didepan.. kita kena ingat prancangan allah itu tiada siapa yg tahu , hari ni mungkin kita kecewa hari akan datang siapa yang tahu kita akan bahagia,setiap yang jadi pasti ada hikmah.. cuba ja yg terbaik!!life is short :) peace!!
Syafiq ASMR
Syafiq ASMR - Month ago
nice lagu nie . nk tnye lagu nie untuk seseorang ke macam mne ?
Zubaidah Mohd
Zubaidah Mohd - Month ago
Janganlah lelaki pegang perepuan bedosa siapa suka kasi like sikit
Muhamadarif asyraaf
Muhamadarif asyraaf - 6 days ago
kau la malaikat
Hsja Nsnzk
Hsja Nsnzk - Month ago
Cuba tuk melupakan org yg dh anggap kita x penting bagi dia.. Dn dia hnya tertumpu pada seseorg yg di anggap paling sempurna
Wilson Beraus
Wilson Beraus - Month ago
Bersabar kepada sesiapa saja yang kena reject.move on je lah
intan nadirah
intan nadirah - Month ago
Pada minit 3.39, perempuan baju kuning tu cakap 'damnn' ka
khaeyrul azhar
khaeyrul azhar - Month ago
Bercinta
Mengapa setiap percubaan tiada
Seperti peluang pertama
Pada mulanya bahagia
        
Bahagia
Semua yang ku rasa tak pernah sempurna
Mungkin masih belum masanya
Tetap ingin mencuba
        
Mencuba
Hampir mati aku mencuba
Jadi yang kau pinta
Tapi tak sempurna lagi
      
Mungkin sudah tak bahagia
Mungkin sudah takdirnya kita
Tak mampu bersama
Untuk selamanya
        
Oh pergilah cintaku
Selama-lamanya
Aku bahagia
        
Oh pergilah cintaku
Rizshock shockwyre
Rizshock shockwyre - Month ago
Move on ltu kite lupakan,xde makna laen sebab ape dh dpt baru lupa yang lame, tuje.. Name pon move on
YB Shehan
YB Shehan - Month ago
x faham.. kenapa masa naik heli tu, gf tu marah? huhu
SAUFIQ AZMEE
SAUFIQ AZMEE - Month ago
Nak mencuba kawen 4 boleh kan.. Haha
Mohd_khairy Khai
Mohd_khairy Khai - Month ago
Move on dengan orang yang paling kita cinta tersangat pedih wehh..sayang semua boleh tapi xsama dengan kita cinta sebab yang kita cinta tersangat la jujur.. 😔😔
capix jerk
capix jerk - Month ago
Sabar lah nobitaaa
Elfiq Zarrith
Elfiq Zarrith - Month ago
"bahagia, semua yang kurasa tak pernah sempurna"😌
Faris Aziziey
Faris Aziziey - Month ago
Like sikit siapa yang still tengok MV ni sampai ulang banyak kali😂 tak leh move on la dengan lagu baby Pian ni.
Harley Quinn
Harley Quinn - Month ago
Tak cantik yer heroin nya.. nsb yg last tu cantik juga
siti diana
siti diana - Month ago
Mu Nu
Mu Nu - Month ago
MenCooooba...Coooobaan la jadi nya..betul² la..😔😔
mfaez
mfaez - Month ago
kali ni lagu naim daniel best ..sory pian
i am your name
i am your name - Month ago
Spek tu 😕
Ihsan Safwan Kamarazaman
Tanda2 kita sudah move on
1. Bila disebut nama org tu atau teringat balik kisah dgn org tu, kita tergelak sambil berkata dalam hati "lawak la mcm mana aku boleh suka kat dia dulu?"
2. Bila someone sebut nama dia kita tiba2 teringat "owh ye la lama tak dgr cerita dia. Dia apa cerita ye skrg?"
3. Dont even bother to say "Aku dah move on"
P/s: Yg last scene dlm klip video ni adalah contoh dia dah move on.
Amran Amran
Amran Amran - Month ago
Aku nk tergelak bila dengar lagu ni sebenarnya di corong2 radio.Lagu ni sesuai utk penyanyi yg baru2 nk mencuba nasib nk jd penyanyi. Jd supian..selektiflah pilih lagu yg kualiti dan lari dr range seperti lagu2 sblm2 ni. Nmpk x ader kemajuan dr segi vokal dan muzik lagu itu sdri. Mcm kebudak2an ckit. Maaf na terlalu jujur.
AMIRA MARIA
AMIRA MARIA - Month ago
Sumpah perempuan dalam last seen tu lawa gile..omg!!!
Next videos