REALISTIC GHOST PEPPER CHALLENGE SCHAFFY & SHAZZ | Schaffy Shoe S2 • E6

7 752
124
 
Comments
nur batrisya
nur batrisya - 12 hours ago
Cantiknye view...
Caralee Zaty
Caralee Zaty - Day ago
" menangis sbb lazat " 😅😅😅
blacksmith 94
blacksmith 94 - 2 days ago
Misai tu pun dh mcm mee hitam dh aku tngok 🤣😅
Novalst
Novalst - 4 days ago
Org tue dulu cakap kalau mkn pedas siap mkn kene buang ludah pedas tu baru bekurang de punye pedas lelame tk rase pedas lagi
Yeni Surianingsih
Yeni Surianingsih - 6 days ago
Saya Tengok smpai keluar higus
Amely Theo
Amely Theo - 6 days ago
Hahahahahahahaha ter kekeh🤣🤣🤣🤣
Nurul Hidayah
Nurul Hidayah - 7 days ago
Ad yg nonton org indonesia gak?
Muhammad Ridzuan
Muhammad Ridzuan - 17 days ago
Shaz mmg xleh dduk diam ke🤣
Mimi Azizah
Mimi Azizah - 18 days ago
Fafa Fafa Ya takuut..
Korg adik beradik cute do😍😋
Ahhh Yaya
*takut shazz terjun tasik
maralyana liyana
maralyana liyana - 18 days ago
Menangis sbb lazat HAHAHAHHAHAHAHAHAHA
Wan Azween
Wan Azween - 18 days ago
Gigi die
Yana Mai
Yana Mai - 20 days ago
Sweet aje dua beradik ni 😂
Tyraa Remy
Tyraa Remy - 23 days ago
Kak shazz beli ghost pepper tu kat mana???
viemyn 11
viemyn 11 - 26 days ago
Knp kalut nk ambik tisu.....awt boleh hilng pedas ka ngn tisu
muhammad haiqal
muhammad haiqal - 28 days ago
ingatkan papa gomo tadi🤣🤣
NORHAIDAH BINTI WAGIRAN -
Apasal lah aku pegi tengok ni waktu puasa kan dah lapa
Kinah redz
Kinah redz - 29 days ago
Bengonggggg aku ingatkn kak Shaz punya youtubee dooo 😂😂 ni lah sebab sape suruh adik-beradik jdi youtuber😯😂😂
Syahirah Raduan
Syahirah Raduan - 29 days ago
7:57 kelakar lah haned
SAYA ASMR
SAYA ASMR - 29 days ago
Great video 👍🏻✨
You are so funny 🤣 😂😂🤣
Bella Aria
Bella Aria - Month ago
Kak shazz : itikkkk nak makan tak?
Itik : ingat lawak?
Aku bayangkan itik tu cakap mcm tu sambil berenang2 ke muara. Hahaa
Sarmila Sugumaran
Sarmila Sugumaran - Month ago
Klw kita makan pedas jngn minum air suam,minum lh air yang berlemak contohnya:susu,Milo. Jngn minum Cola nnti makin lh pedas sebab Cola dia bergas
ZAZA GACHATUBE
ZAZA GACHATUBE - Month ago
X kering gusi tgk channel siblings ni😂
Noraza Mamat
Noraza Mamat - Month ago
Hahaha... Hingus kau macam air terjun😂😂😂
TimeForRoblox - Corin
TimeForRoblox - Corin - Month ago
The duck😂😂
Tengku Puteri
Tengku Puteri - Month ago
dh tonyoh2 kat mata pstu makan.. heloknye 😅🤣🤣🤣
The Mell
The Mell - Month ago
terliur weiiii. pahal aku tgk vid ni
Iskandat Iskandar5012
Iskandat Iskandar5012 - Month ago
makn bers je klu pds klu tk caya cuba lh
Juariah Mansor
Juariah Mansor - Month ago
YA ALLAH,TERSEKSA NYE AKU TENGOK

NAK TRY LA
mira sha official
mira sha official - Month ago
Korang ni dah kahwin ke..?
Nayana J
Nayana J - Month ago
Dorang adik beradik.
Mak Kau
Mak Kau - Month ago
vlog sampah y pena ak tgk..
Are Meng
Are Meng - Month ago
Pedas kh?pernah mkn juga..tp xlah pedas mana pun..pedas lagi cili padi yg kecil tu..ambil 100 biji tumbuk mkn dgn mangga..
akmal faiz
akmal faiz - Month ago
Minum susu kompem cpt hilng pedas
Izzat Auzani
Izzat Auzani - Month ago
Cara membuat lipstick semula jadi wkwkwk
Green is Life, Pink is Love
Hingus mcm air terjun 😂
putri damia
putri damia - Month ago
Awak cantik lah shazz
Dayangku Hajibah Awang bohari
Lawak betul korang!! Hahah bibir pun bengkak.....ahaha
Radiah Abdulaziz
Radiah Abdulaziz - Month ago
Sedap hingga menangis tu xleh bla
Sri Rajendran
Sri Rajendran - Month ago
Hebat LA kau ShaZzz!😍 kau habis kan Kali ni
Aiman Arif
Aiman Arif - Month ago
one word only.....perjuangan.
Black Ginger
Black Ginger - Month ago
Adik beradik ini cantik dn kelakar
power cell
power cell - Month ago
Stendy br0 n Sis... 😜😜
Sya Sya
Sya Sya - Month ago
Asal aku nampak schaffy ni macam hans isaac 😂
adx hrth
adx hrth - Month ago
Kalau pedas sgt korang pergi terjun tasik tuu sejuk sikit🤣
Mazlan Abdul Ghani
Mazlan Abdul Ghani - Month ago
subcribe abang shazz pulak biar diorang dapat youtube button play
Nasarudin Nasir
Nasarudin Nasir - Month ago
Korang minum air panas nk hilangkan pedas?..hey sapa ajar?..rasanya korang dah kena game. Hahaha
Mazliza Mohamed
Mazliza Mohamed - Month ago
Abg schaffy memang nk nangis tu...
Mazliza Mohamed
Mazliza Mohamed - Month ago
Kak shazz memang terbaik ahh...
Aana Sams
Aana Sams - Month ago
Makan Ghost Pepper ni minum air panas lepas tu, rasa pundi kencing kene cucuk-cucuk eh. Boleh terkencing wei bila pedas+panas bergabung. The only way nak hilangkan pedas dia - pergi toilet berus lidah.
358m12
358m12 - Month ago
Silap tulis pulak
358m12
358m12 - Month ago
Shazz kan diri kau,dah textures kat situ!🤣🤣🤣
358m12
358m12 - Month ago
Silap2
Izzah Farisha
Izzah Farisha - Month ago
jgn smpai nangis plk😂
Achik Kingkong
Achik Kingkong - Month ago
Sakit jantung x suggest benda ni.sbb aku mkn muka kepala mulut aku stuck.bckp xleh mulut krem xda rasa.muka kepala suma xda rasa.mcm nk ke strok
putra raykal
putra raykal - Month ago
Aku mkan pedas blh tahan la..tpi pedas dia tu pnas dlam ..pdih hbs siot..hahaha
Shieririchi
Shieririchi - Month ago
satu petua untuk hilangkan pedas...bagi aku lah..kau nganga mulut kau sampai kau rasa ada air liur terkumpul.Memang nampak kotor tapi tu adalah air liur sebab pedas.Pastu kau buang.Cepat sikit nak kurangkan rasa pedas tu.
Ynamorata Tryna
Ynamorata Tryna - Month ago
Betui tak pedas...sedap tu
Azz Lyric
Azz Lyric - Month ago
Sempat lgi tngk itik bersuka ria🤣
afiq rozaimi
afiq rozaimi - Month ago
spe yg dah makan ghost pepper tau ler apsal diorang cakap pedas gilerrrr..memang pedas gilerrrrr wei aku pon makan xhabis
uwowu -
uwowu - - Month ago
apa nama real shazz ni, tadi dengar fafai, yaya, apa penuh?
Hamid mid
Hamid mid - Month ago
Dh skali aq try makan..cukupla..smpai mampos aq dh x nk try mende ni
Nur Hafizah
Nur Hafizah - Month ago
Cara gelak mcm Hans.
shahtub
shahtub - Month ago
What is the big deal of these series of videos??
Alifasy _58
Alifasy _58 - Month ago
8:07.... Habis tercemar sumber air situ... Hummm... 😂
Alifasy _58
Alifasy _58 - Month ago
7:25...... Dying scene
😂😂
Tanaka Food Samurai
Tanaka Food Samurai - Month ago
Hahahaha sronoknya dpt menikmati alam sekita n mkn pedas
hidayah isman
hidayah isman - Month ago
sedap nyeee semalam baru makan and memang pedas but sedap nak lagi haish
사히다사랑
사히다사랑 - Month ago
tahu xpe
Ahmad Khudri
Ahmad Khudri - Month ago
Bunyi ah ah tu jahat sikit...
Shah Shazy
Shah Shazy - Month ago
AKu time mkn ni. . Time pedas tu aku g toilet spray air dlm mulut bgi hilang pedas
ekka hary
ekka hary - Month ago
7:03 macam bodo arh HAHAHAHAHAHAHAH
Radiants Noble
Radiants Noble - Month ago
cara diorg gelak tu mmng buat aku gelak jgk
Fareez j.r
Fareez j.r - Month ago
Tgk ohamii punya best giler
amhz
amhz - Month ago
Kalau pedas sangat, ludah air liur lepas makan benda pedas
Mardhihah Mat Ishak
Mardhihah Mat Ishak - Month ago
Wehhh aku tktau pulak tu adik ko weh. Aku stalk utube dia. Then nampak ko. Mmg gila adik beradik ni hahaha
Siti Syahirah
Siti Syahirah - Month ago
Aku prasan abg shaz ni ketawa macam dato hans isac.😂😂😂🤧
Liyana Natasha
Liyana Natasha - Month ago
sis terjebak!! pedasss. tekak rase mcm ade nuclear power. pedas tak boleh bawak bincang
Ika Fatyha1508
Ika Fatyha1508 - Month ago
Mcm awie dooo
Fans Bosskur
Fans Bosskur - Month ago
Tkleh control macho
Shalkila & Aina
Shalkila & Aina - Month ago
kesian itik tu kepedasan nnti sbb ludah korang hahahaha
Nuranis Azureen
Nuranis Azureen - Month ago
Benda bodoh pun boleh jadi lawak bila kau dengan adik beradik kau hahaha
Abdul Raimi
Abdul Raimi - Month ago
Best jugak tengok anak Zainuddin suffer! 😂🤪
ika erica
ika erica - Month ago
Minum air panas lagi pedasss dohhh
Faiz Hashim
Faiz Hashim - 2 months ago
menangis sebab lazat..hahahaahahahahaha
Juney Doraemoon
Juney Doraemoon - 2 months ago
Ketawa tuu yang buat saya terhibur😂
Aleeya Khadijah
Aleeya Khadijah - 2 months ago
ingatkan saja je cakap SAPU KAT MATA tu.. Rupanya betul..
Ct Irdina
Ct Irdina - 2 months ago
Minum susuuu
Awien Mazlann
Awien Mazlann - 2 months ago
Finally sapu jgk kat mata 😆
Firstlove_ shadow
Firstlove_ shadow - 2 months ago
fuh
Be Kyungsoo
Be Kyungsoo - 2 months ago
Schaffy : ok la kenapa aq tak macam tu
Me; HAGAHAHHAHAHAGAGAG
Dania Hamdan
Dania Hamdan - 2 months ago
‘Orang ke tu? Aku dah tak nampak dah’ HAHAHAHAHAHA THIS IS FUNNEYH 🤣🤣🤣
adyla apit
adyla apit - 2 months ago
Lawak gile😂😂😂 part hingus aku ta boleh tahan🤣
Sofea Ayuni
Sofea Ayuni - 2 months ago
Nk ty pe nme tajuk lgu after hbs bust vlog ni? Sedap😍
kαωαιι υnιcσяn ѕlιмє
nk tnya beli kat mana ghost pepper ? aku dah cari 2 tempat dah kat 7E
Zarreen Zulaikha
Zarreen Zulaikha - 2 months ago
6:57 haaa lepas lap hingus kita lap mata
nahit bey aminuddin
nahit bey aminuddin - 2 months ago
😊
Mdm Red
Mdm Red - 2 months ago
"Menangis sbb lazat"..kahkahkahkah
Tehaa Ismaill
Tehaa Ismaill - 2 months ago
Tips dari saya la yg dah makan maggi ni dah lebih 5 kali la.. saya akan senyap dan biarkan bibir tu kepedasan.. nanti tak sampai 5 minit dh hilang rasa pedas.. sbb saya minum air panas pon lagi pedas.. btw, suka benau dgn all korg nya youtube vid
Elsza Saleeza
Elsza Saleeza - 2 months ago
Omg!! Part petua orang2 dulu tuhh!!! I’m dead 🤣🤣🤣
jeonn coco
jeonn coco - 2 months ago
kelakar do diorang niHAHA
qychn usofunny
qychn usofunny - 2 months ago
Kak shazz ada improvement dlm mkn megi ni dari yg first :')
hinata felisa
hinata felisa - 2 months ago
😛👍👍👍👍
Izhan Zubir 2
Izhan Zubir 2 - 2 months ago
Awesome video bro! Totally subscribing! - a fellow vlogger-
Next videos