MeerFly - "BossKu" (Ft. Tuju, SoMean, MK I K-Clique) [OFFICIAL LYRICS VIDEO]

62 439
3 510
 
Comments
Hmm Hmm
Hmm Hmm - 3 hours ago
Hahahaha perey
razzinzs
razzinzs - 4 hours ago
Dah smpai 5 juta view,x kluar lg music video boss
zarith zarithzaidi
zarith zarithzaidi - 6 hours ago
Menunggu lagu TEPUK tak timbul2 lagi nih...
fier menizer
fier menizer - 7 hours ago
Buat apa boss "BOSSKU" malu apa boss?"BOSSKU"
its_ Manket
its_ Manket - 7 hours ago
aku dengar lagu ni sbb malas pergi class alhamdulillah sekarang aku dah kena buang kolej
Hannan Haziq
Hannan Haziq - 10 hours ago
Bilanya mv nya nak keluar
Kingcuperr _official
Kingcuperr _official - 12 hours ago
Aq bagi tukul besi aq dengar, alhamdulilllah sekarang thor pinjam tukul aq😌
Azlirizal Channel TV
Azlirizal Channel TV - 13 hours ago
Dgr lagu ni masa naik ex5 terasa mcm naik ysuku boskuuuu
Jujuu kamikaze
Jujuu kamikaze - 13 hours ago
Aku pasang lagu ni di rumah , jiran aku tertarik sampai panggil polis sekali
Ardi Hiphop
Ardi Hiphop - 16 hours ago
Mantap jiwa salam 30
Ash Wilson
Ash Wilson - 22 hours ago
K-clique mmg trbaikkkkk........keep it up
Amran Arsyad
Amran Arsyad - Day ago
Org Papar mariii.. 🔥🔥🔥🔥
Kalom Anak Sepen
Kalom Anak Sepen - Day ago
LAGU NOOB HAHHHA...... SIAPA YANG SUKA TENGOK MEMANG BODOH!!!
GAMER ONNN
GAMER ONNN - Day ago
5M🤯... congratulations mk clique Malu apa bossku!!
Neina Neina
Neina Neina - 2 days ago
Aq dengar lagu ni pkai earfon ats moto time g keje. Demak ex90😂


Rase mcm naik ninja hahahha
Never Died
Never Died - 2 days ago
Kucing aku dengar ni lagu..


Kucing aku jadi semut☺
FAMILY DISCOUNT
FAMILY DISCOUNT - 2 days ago
im lovin it tapau balik macam mc
#ldol_mk_k-clique
Adib Zafran
Adib Zafran - 2 days ago
Tk best pun
Mfr 4334
Mfr 4334 - 2 days ago
Tengah berak.. Mak aku pasang lagu nie.. Taik masuk balik.. Taik pun jadi malu
han hart
han hart - 2 days ago
Mumble rap
SABER AIDIL
SABER AIDIL - 3 days ago
Aku dengar lagu sampai duduk atas kerusi


Alhamdullilah,kerusi aku tumbuh kaki,lepastu cabut lari,jatuh lah aku pergi lantai
Syafiq Fahmi
Syafiq Fahmi - 3 days ago
Noob Song ..
Plssss Delete..
Buff wuby
Buff wuby - 3 days ago
3.4K PAS nibbas disliked this
bathophobia 93
bathophobia 93 - 3 days ago
Pakat bajau c bossku
Amirul Naim
Amirul Naim - 3 days ago
Bila nk masuk itune??
no name
no name - 3 days ago
Alhamdulillah bukak lagu ni kat tempat kerja..lepastu boss bagi surat..igtkan surat ape sekali bukak..surat berhenti kerja
Putera Saja
Putera Saja - 4 days ago
aku pasang lagu ni dekat tandas, alhamdulilah sekarang taik aku dah pandai fly naik y15
Anissyaifi Keluarga
Anissyaifi Keluarga - 4 days ago
mantap
Maxxx.r
Maxxx.r - 4 days ago
Aku dgr lagu ni masa tngh berak .


Tai aku masuk balik .😳
Sawa Sawa
Sawa Sawa - 4 days ago
eeeee gayyyyyy
Izad Og
Izad Og - 4 days ago
Lepas awek aku cakap lagu ni one of underrated song in Malaysia



Alhamdulillah aku single sekarang ...
Mus Luciano
Mus Luciano - 4 days ago
Post it on Spotify
A R
A R - 4 days ago
I’m from Philadelphia. This song is very good.
Slayer MCPE
Slayer MCPE - 4 days ago
Aku bagi kucing Aku dengar



Sekarang dia jadi boss cat
Michael Andy
Michael Andy - 4 days ago
Bagi yang karaoke punya
Dauz No Fear
Dauz No Fear - 4 days ago
aku bagi kucing aku dengar lagu ni



sekarang dah jadi harimau..
Toru Sato
Toru Sato - 4 days ago
Aku bagi anjing chihuahua dengar lagu ni
.
.
.
.
.
.
.
.
Lepas dengar lagu ni tetiba die jadi Rottweiler
Ashraf Haziq
Ashraf Haziq - 5 days ago
Macam sial je lagu ni, 🖕
ᴋᴇɴᴀɴɢᴀɴ ᴛᴇʀɪɴᴅᴀʜ
Aku suh pakcik bas pasang lagu ni, alhamdulillah kena halau
jeoreffy #12340
jeoreffy #12340 - 5 days ago
Lagu lagu zaman sekarang
Aiman Syafiq
Aiman Syafiq - 5 days ago
bila mau letak di spotify bosku
T0X1C B3AST
T0X1C B3AST - 5 days ago
Aku dgr lagu ni...alhamdullillah


Masa depan Aku gelap
Firdausy Elman
Firdausy Elman - 5 days ago
Malu apa bossku 😎😎
Eijaa ZieMey
Eijaa ZieMey - 5 days ago
Haritu gi makan kedai makan hipster. Hahahaha xnk sebut nama nnty dia baca komen aku 🤣. Dia pasang lagu ni. Abg aku nyanyi selow je. Aku dengar dia ulang bossku tu. Aku jadi terikut 🤣 and the last bapak aku bising nak makan ke nak bossku 🤣🤣🤣
Pandax. Vid
Pandax. Vid - 5 days ago
aku bagi bini aku dgr lagu ni


alhamdulillah bini aku tinggalkn aku
Harith Aqil
Harith Aqil - 5 days ago
Mk 🔥
fah mix
fah mix - 5 days ago
Sape dgr lgu sambil bca komen dan gelak, Kita geng
HJay Room
HJay Room - 5 days ago
Aku pasang lagu masa tanam kucing aku




Alhamdulillah kucing aku hidup balik
*kucing toy
Fakrul Syazwan
Fakrul Syazwan - 6 days ago
Layan lagu ni dengan awek aku



Dia mengaku DM MK , alhamdulillah Team Raya Single
Ejoy Hairel
Ejoy Hairel - 6 days ago
bila nak masuk dlm spotify lagu ni?
Affan Qal
Affan Qal - 6 days ago
Aku dengar lagu ni time final



Alhamdulillah kena repeat
Pendekar Ryukyu
Pendekar Ryukyu - 6 days ago
Sieslah dol baru dua bulan dh 5 juta
Uzair Mazlan
Uzair Mazlan - 6 days ago
Best lg baca coment dari mendengar😁😁
izzuddin kassim
izzuddin kassim - 6 days ago
aku dengar lagu ni depan ustaz aku

alhamdulilah la sekarang ustaz aku jadi playboy
Edrinsyah Idris
Edrinsyah Idris - 6 days ago
Lepas aq dgr lagu ne.. alhmdulilah
.
.
.
.
.
.
.
Aq dh xmain pubg dh aq dh taubat em
Ajim Nazim
Ajim Nazim - 6 days ago
Lirik sedap da tpi bnyak edit sngat mcm bdak2...sampah
Amir Rul
Amir Rul - 6 days ago
Elok La tu dah makan 1MDB................

MALU APA BOSKU............



NI KEPALA BURIT MAK HANG MASAM.....
Nazir Elvis
Nazir Elvis - 6 days ago
I play this song to my co-worker, he's now bossku 🔥🔥🔥
Fakhrul Junior交
Fakhrul Junior交 - 7 days ago
Bila pasang lagu ni semua jdi bodoh

Read more
yadib 88
yadib 88 - 7 days ago
aku bagi mak aku dgr lagu ni , sekarang mak aku tak kenal aku lagi
Kawasaki Desu
Kawasaki Desu - 7 days ago
Komen semua mcm hanat haha
Damn Daniel
Damn Daniel - 7 days ago
Saja singgah² sini lepas stress *kerja 🔥
siapa geng 😋🤪 #Bossku
LionelMessi 10
LionelMessi 10 - 7 days ago
bodo ko ni kclique..rap sampah..merosakkan rap malaysia je..bodo rap sampah
Risjeo rj
Risjeo rj - 7 days ago
wish that they can collaborate with zizi kirana.
KeyrolDira KeyrolAcd9940
Aq dngar lagu ni smbik berak... Alhamdulillah taik aq naik balik..
THE RizZ
THE RizZ - 7 days ago
Aku pasang lagu ni time raya pertama


Alhamdulilah.. Sampai sekarang takde sape nak beraya kat rumah aku
ZUHDY KL
ZUHDY KL - 7 days ago
Alhamdulillah bisa denger lagu ni😇
CRUSH COMEL
CRUSH COMEL - 8 days ago
Lagu ni memang best...aku setiap dengar sebelum tidur
Ilham Muslimeen
Ilham Muslimeen - 8 days ago
hebat la..aku bagi amirah dengar
Danish Izzahin
Danish Izzahin - 8 days ago
Banyak sgt perkataan malu apa bossku ._.
Sean Dudley
Sean Dudley - 8 days ago
Sebelum lagu ini member cina aku takde cash flow.


Sekarang dia Jho Low.
Mobile Legends Ben Ben
Mobile Legends Ben Ben - 8 days ago
89600 papar. mana org papar?
hijrah makmur
hijrah makmur - 8 days ago
sedap bossku
Earth Error
Earth Error - 8 days ago
B055KU
ashiqin rahim
ashiqin rahim - 8 days ago
Bila aku dengar lagu ni


Tetiba mengantukk 😂 hahahaha
Z Vision
Z Vision - 9 days ago
Time raya pertama pertama pasang lagu ni



Raya postponed
Ct Faty
Ct Faty - 9 days ago
best
juwe nazifah
juwe nazifah - 9 days ago
Terkencing aku dengar lagu ni😂😂
Norshahrinah Ahmad Khairi
Sedap lagu nye
4FT3RL1F3 G4M1NG
4FT3RL1F3 G4M1NG - 9 days ago
Mk part : 3:16 - 3:49
Hyuners Graal
Hyuners Graal - 9 days ago
Aku bgi datuk aku dngr


Lpstu kna serngan jntung
Gulak Warrior
Gulak Warrior - 7 days ago
? Komen budak2 main datuk sendiri kesian datuk kau woy
Laksa Mexico
Laksa Mexico - 9 days ago
This song need 20million bruhh !!
Dominique Zephyrinus
Dominique Zephyrinus - 9 days ago
ya malu apa
Danny Enrique
Danny Enrique - 10 days ago
1:27
Roslee Auzir
Roslee Auzir - 10 days ago
feel lagu time masak ikan goreng hngus bayyy xpa bossku
ZiaulZaid
ZiaulZaid - 10 days ago
aku bagi cikgu aku dengar,
.
.
.
.
.
.
sekarang dah jadi guru besar
MaluApaBossku serigaii
MaluApaBossku serigaii - 10 days ago
mcam sial jak
Ilovemad
Ilovemad - 10 days ago
Im from pakistan..this song nice
The Qhy
The Qhy - 10 days ago
Aq tgh romen ngn awek kampung, dgr lagu ni trus awek tu jadi Mia Khlaifa
mhd nzmn
mhd nzmn - 8 days ago
The Qhy tah pape
Andika Andika
Andika Andika - 10 days ago
Ye .......... Ada aku kesah
Joja Ben
Joja Ben - 10 days ago
Apa yg bestnya lagu ni?
M Z 악마
M Z 악마 - 10 days ago
Lirik,ada meerfly and k clique btw kalau kau tak suka get outta here bitch
ju shntk_
ju shntk_ - 10 days ago
part paling padu 🔥
[SoMean]
Malu apa bossku Sibuk apa bosskuk Nampak aku nanti, layan aku macam bossmu Nampak aku sibuk itu urusan ku Kau ada masalah ? itu urusan mu
aku cakap terang Jangan sibuk hall aku, jangan tanya kalau aku nak buat itu, nak buat ni, What you know bout me ? You dont even know me get the F Outta here I said, Get outta here 3x Can you get outta here ? I said, Kau tak kenal aku cara aku gaya aku Jadi bossku malu apa now ? Get, outta here like
imposible dude
imposible dude - 8 days ago
Ble
Mazrizan 98
Mazrizan 98 - 10 days ago
Esok saya nak kasih dngr lagu ni di dngn bos saya dan

Doakan saya di naikkan pangkat🙏
Danny Enrique
Danny Enrique - 8 days ago
Mazrizan 98 Sya doakan kau tak kena pecat
Amir Harith Ariffin
Amir Harith Ariffin - 11 days ago
Tak sekarang ni bila nak keluar dekat spotify??????
zarif sykes
zarif sykes - 11 days ago
Aku tunjuk MV ni kat doctor aku.



*Sekarang dia jadi pesakit aku. 😎*
Nurul Husnah
Nurul Husnah - 11 days ago
Gelek kepala
izzaturner
izzaturner - 11 days ago
aku pasang lagu ni hari pertama raya tiba tiba raya tak jadi
Ajim Rajesh
Ajim Rajesh - 11 days ago
Aku kasi pondan dgr lagu ni ....... 2 jam kemudian insaf pakai tudung. Fvck
Jaiman Jafri
Jaiman Jafri - 11 days ago
Layan Kepala Babe! Lagu Ni... Why I Cant Stop Listening To This Song... Shit... 👂👂
Quedin Shah
Quedin Shah - 11 days ago
bikin bitin 🔥
Hafidzul Najmi Rubani
Hafidzul Najmi Rubani - 11 days ago
Alhamdulilah lah
Bila aku share kt dajjal dia taubat kejap
Amer Faqeh
Amer Faqeh - 9 days ago
sakai
Haziq Arman
Haziq Arman - 12 days ago
aku dgr lagu nie terus jumpe najib
Next videos