Wany Hasrita - Terlalu Memuja (Ost Drama Curi-Curi Cinta - Official Music Video)

51 555
1 629
 
Comments
FMC Music
FMC Music - 2 months ago
Apakah yang berlaku di dalam music video TERLALU MEMUJA?🤔..Ceritakan kisahnya di post IG FMC Music https://www.instagram.com/p/BwKBJK8jrqm/?utm_source=ig_web_copy_link dan menangi 3 HADIAH EKSKLUSIF dari Wany Hasrita .Istimewa untuk komen/cerita yang tepat. Selamat mencuba dan good luck..!!....☺🎁🎁🎁😁
Anna Jafar
Anna Jafar - 7 hours ago
Dia nk sgt smbung study kdoktoran dkt korea... Mak dia lrg sbb xnk ank dia g jauh2..so wany nekad tglkn rmh utk pegi sana... D sana dia kenal sorg llaki korea... Tp cinta x bpanjangan sbb llaki tu ada tggungjawab lain & trikat dgn kerjaya dia..yg tdk mbolehkan dia bsama dgn wany.. Crita ni lbih kurg smaa mcm crita korea tajuk dia Descendent of the sun
Kay Isa
Kay Isa - 4 days ago
@stereo love betul tu. ensem lgi remy ishak hehehe x minat lelaki kulit cerah
bayurindu cinta
bayurindu cinta - 7 days ago
wany terlalu memuja korea...dia sanggup tinggalkan ibu dn lari utk belajar di korea..ketika di korea wany berjumpa dgn seorg pemuda korea yg selalu memerhatikan wany ketika wany berlajar..pemuda korea tu sudah jatuh hati pandang pertama dgn wany...dan wany mula suka dgn pemuda itu mereka saling jatuh cinta..tapi tanpa pengetahuan wany kekasihnya itu adalah seorang pembunuh upahan..bila wany tahu latarbelakang kekasihnya itu dia mula memutuskan hubungan dan menjauhkan diri dari kekasihnya..ketika itu lh wany mula rasa rindu pada ibu dn menyesal atas apa yg dia dah lakukan..mungkin apa yg dia lalui di korea dn kekecewaan yg dia rasakan adalah satu balasan dri tuhan kerana dia pernah kecewakan ibunya atas kedegilannya..bila kekasih wany terkorban dibunuh oleh musuhnya wany rasa tiada siapa lg dikorea utk dia tunggu dan teruskan hidupnya disana...wany ambil keputusan utk pulang ke pangkuan ibu dn memohon maaf atas segala kesalahan dia... alhamdulillah ibunya sentiasa menanti dn mendoakan agar wany akan pulang disisinya..wany terharu kerana kepulangannya disambut dgn senyuman siibu yg dirinduinya.. akhirnya wany dpt bersama dgn org yg benar2 sayangkannya..TAMAT...
Iniaz
Iniaz - 9 days ago
ruvideos.org/eoJAreYeXwM-video.html&app=desktop Lets watch this to see the ending
Shedy Gomok
Shedy Gomok - 14 days ago
Situasinya untuk gadis2 zaman loni yg terlalu memuja lelaki Korea
Sha Sha11
Sha Sha11 - 2 hours ago
Terbaik kak wany💕
Sheilawanis AK
Sheilawanis AK - 4 hours ago
Can't Move On Curi2 Cinta Sampai xleh terima semua drama lain buat masa nie. huhuhu. Sapa kena simptom yg sama huhu :-(
nurezzati athirah bt mohd noor ezzatiathirah
Hai kakak wany
Sυαηι ηξεΥ
Sυαηι ηξεΥ - 6 hours ago
Bahh.wany rupanya pnyanyi..Punya la gila suka lagu n drma ini
Azelina Nizam
Azelina Nizam - 7 hours ago
im in tears 😭
adiraq891
adiraq891 - 7 hours ago
inilah lagu pertama wany hasrita tanpa bayangan siti nordiana...tahniah
mimi lana
mimi lana - 8 hours ago
Lagu ni sedap tp tak kena la ngan mamat korea..mmt tu pun cm nk tk nk berlakon hahahah..femes sebab curi2 cinta..kalau tak..tk mnt lagu ni hahahaha..tngok mv bapak la..asal korea tk kena siot 🤣🤣
I'm weird
I'm weird - 16 hours ago
sorry but that korean guy tak pandai berlakon sangat
Azam Shahdakal
Azam Shahdakal - 19 hours ago
Lagu ni klu dapat kat penyanyi yg suara best mcm adira ke sape2 ker mesti letup
NurAin Sobri
NurAin Sobri - 20 hours ago
Bapak aku dh hafal lagu sbb cite curi curi cinta 😂 tp part 'berulang suara hati' tu je lah 🤣
mohd arman
mohd arman - 22 hours ago
Muka mcm cina bukit pon boleh suka... apa benda la
Amirul Haza
Amirul Haza - Day ago
Kening dia Tu dah kenapa 😂
ya al
ya al - Day ago
OVERVIEW
LYRICS
LISTEN
1 of 3
2 of 3
berulang suara hati
berbicara tentang dia
senyuman pun canda bahagia
kini sepi dalam memori semalam
hanya aku yang tahu
hanya aku yang menanggung
segala erti pengorbanan
ku tempuhi dalam kedukaan
biarlah aku sendirian tanpa cinta
dari menyaksikan sebuah kepuraan
tibalah waktunya aku
harus tinggalkan dia
hamparan hati yang dulu pernah kuberikan
kini menjadi kehilangan melukakan
apakah silapku
hooo
terlalu memuja
disini berakhir segala
episod bersamanya
hanya aku yang tahu
hanya aku yang menanggung
segala erti pengorbanan
ku tempuhi dalam kedukaan
biarlah aku…
Dwi Indriyani
Dwi Indriyani - Day ago
ap cm q yg blm ntn c3,dulu minat sangat ke aiman.kini entah😁😁
shikin kna
shikin kna - Day ago
❤️
Muhd Iskandar
Muhd Iskandar - Day ago
Drama curi2 cinta has brought me here...
Yazmin Abdullah
Yazmin Abdullah - Day ago
lagu best cerita pun best layan lah curi curi cinta  best gila cerita ni
Ibrahim Mamat
Ibrahim Mamat - Day ago
bleh lah
Hafizam Osman
Hafizam Osman - Day ago
berulang suara hati
berbicara tentang dia
senyuman pun canda bahagia
kini sepi dalam memori semalam
hanya aku yang tahu
hanya aku yang menanggung
segala erti pengorbanan
ku tempuhi dalam kedukaan
biarlah aku sendirian tanpa cinta
dari menyaksikan sebuah kepuraan
tibalah waktunya aku
harus tinggalkan dia
hamparan hati yang dulu pernah kuberikan
kini menjadi kehilangan melukakan
apakah silapku
hooo
terlalu memuja
disini berakhir segala
episod bersamanya
hanya aku yang tahu
hanya aku yang menanggung
segala erti pengorbanan
ku tempuhi dalam kedukaan
biarlah aku…
Mohd Azrin
Mohd Azrin - Day ago
selok dgn llki korea, mcm kt mlysia dh ppus org llki..
Hazwanie Halili
Hazwanie Halili - Day ago
apa masalah??
oscar rich
oscar rich - Day ago
Makin lama makin sedap dengar lagu ni. Melodi unik. Dia pun dah bnyk improve especially nyanyian live. Cuba tengok video2 live dia bawa lagu ni. So far mmg sedap. Hopefully dpt masuk AJL nanti. Aku dah terbayang dia bawak koir team as back up singer, dengan ochestra.. Part second chorus tu mmg tangkap wei kalau dia perform betul2.
Dansepticeye
Dansepticeye - Day ago
Kita boleh buktikan bahawa Wany dah improve sejak ajl Menahan Rindu
pheonfiz
pheonfiz - Day ago
oscar rich ❤️❤️❤️
fxra_hxnis
fxra_hxnis - Day ago
dgr lagu ni mesti ingt drama curi curi cinta walaupun drama tu dh habis,no doubt
Ethiyophiyaa a
Ethiyophiyaa a - Day ago
Dia syok kat laki korea tu, dia ingatkan laki tu syok kat dia jugak, padehal kena friendzone. Itu la kisah dia. Sekian
Ahmad Shauqi
Ahmad Shauqi - 2 days ago
part ‘aku harus tinggalkan dia’ was the killer one. good job!
airil rizman
airil rizman - 2 days ago
cari dkt komen je apa cerita sebenar 😂
aisha naziha
aisha naziha - 2 days ago
mamat korea ni kalau senyum nampak macam ernie zakri hahahahaha😂😂😂
zuan iza
zuan iza - 2 days ago
Aku x feel lagu ni pasal cinta
Hazwanie Halili
Hazwanie Halili - Day ago
memg bukan cinta dik.. dalam maksudnya...
Iem Ysf
Iem Ysf - 2 days ago
Psal family kee 😭
Muin Wahab
Muin Wahab - 2 days ago
Ini semua poyo😂
Riki Sinatra Sinatra Rikk
Nada nya mirip lagu Melly Goeslaw
Anida Noor
Anida Noor - 2 days ago
Mula mula aku tengok video ini terpukau doo
Wan Zamry
Wan Zamry - Day ago
tu laaa sedapp
Syahmi Khalid
Syahmi Khalid - 2 days ago
Mamat Korea tu cam Ernie zakri 🤔
Ya Nti Chostalani
Ya Nti Chostalani - 2 days ago
terlalu memuja,....bingooo bingittttt Lagu ini gaes,.
pheonfiz
pheonfiz - 2 days ago
Ya Nti Chostalani ?
Shafiq Suhaimi
Shafiq Suhaimi - 3 days ago
Kalau suara sedap nyanyi la lagu genre apa pon tetap sedap. Goo wany goo tapi ingat walaupon dah terbang setinggi mana pon renung² lah kebawah yeaa 😉 always support Wany Hasrita ✌🏼
Shafiq Suhaimi
Shafiq Suhaimi - 2 days ago
@Me Ga tak semua artis pompuan aq puji.. Artis laki pon bnyak jgk aq puji mcm khai bahar, Hr, Sufian, alif satar.
Me Ga
Me Ga - 2 days ago
Laki smua sme jek..bila artis ppuan mudah puji bila laki dok kcm..hina..poyo lbih
Zulhaikal
Zulhaikal - 3 days ago
Best
Shima Tilawah
Shima Tilawah - 3 days ago
❤❤❤❤❤❤
Ahmad fuad Bin ahmad adzme
Arrangement lagu best...dasyat...kredit kpd composer/penulis lirik/musician&penyanyi👍cuma...part tgh tuu...part selepaih solo 1st...ada sikit persamaan dgn melody dari sebuah lagu seberang...maaf andai salah ckp...overall absalutely awesome!!!
Iem Ysf
Iem Ysf - 2 days ago
Haah saya pun perasan.. Tpi x pe lah komposer Sharon Paul pun pndai tukar2 sikit muzik nya
W R
W R - 3 days ago
Besttt.
Aida Aziz
Aida Aziz - 3 days ago
sumpah aku blur ... hahahahaha
Hazwanie Halili
Hazwanie Halili - Day ago
takpaa.. layan lagu ja
pheonfiz
pheonfiz - 3 days ago
Aida Aziz ?
amallina Osman
amallina Osman - 3 days ago
Tak faham la storyline MV lagu ni. Ada sesiap boleh explain?
Iem Ysf
Iem Ysf - 3 days ago
Cee tgok komen atas2 sbb dh huraikn mv nii or tgok reaction lagu ni
Hariz Kochie
Hariz Kochie - 3 days ago
aku ingat jantan kpop tu ernie zakri tadi..cupakekk
Alya Iskandar
Alya Iskandar - 3 days ago
😭😭
Rozi Yanawati Rahmat
Rozi Yanawati Rahmat - 3 days ago
Dlm hidup ni kita jgn terlalu memuja lebih drpd pencipta kita ALLAH S.W.T.. Benda yg kita puja tu kebanyakkan ny x jd hak kita pun, benda ni dh berlaku pd aku. Apa yg kita harapkan semuanya palsu, sbb kita terlalu memuja pd benda yg x pasti.
Hijrah Agusnia Rizki
Hijrah Agusnia Rizki - 3 days ago
https://www.youtube.com/watch?v=6VY6IQf0p04
Boleh bantu layan...
Wany Karok ni
N K
N K - 3 days ago
Wani ni dulu belajar medic kan?
Iem Ysf
Iem Ysf - 3 days ago
Haah kt msu
Ikmal Iqbal
Ikmal Iqbal - 3 days ago
Kalau dapat 100 likes, saya nak confess kat Wany Hasrita🙈
Hazwani Zahid
Hazwani Zahid - 3 days ago
😭
Ee aguilera
Ee aguilera - 4 days ago
Aku bukan peminat wani hasrita tp ciptaan sharon paul n fetri iaitu pencipta lagu misha omar.. lagu ni ada klas, ditambah dgn ost drama menguatkan kecintaan kpd lagu ni. Ko sebut wani.. erk
Iem Ysf
Iem Ysf - 2 days ago
@Ee aguilera Hahahaha noob
Ee aguilera
Ee aguilera - 3 days ago
Whatever.. hak aku nak suka atau tak suke...
pheonfiz
pheonfiz - 3 days ago
Ee aguilera apa yg erk ? Kau tu dengki kod
Iem Ysf
Iem Ysf - 3 days ago
Knp ngn wany? 🤔
nadia amal
nadia amal - 4 days ago
muke mcm cikgu sejarah aku
Miss Roxyy
Miss Roxyy - 4 days ago
hari2 dgar lagu ni,. non stop ▶️ favorite ❤️
Irene Baechu
Irene Baechu - 4 days ago
asalammuailakum nama saya amirul saye peminat setia kak wany saye harap saye dpt jumpe akak dlm mase akan dtg
#kakwany4life
#kakwanychantek
Afrinaro
Afrinaro - Day ago
babui
Z Z
Z Z - 4 days ago
Mantap. Lebih teruja part dia dgn mak dia tu
Hijrah AR
Hijrah AR - 4 days ago
https://www.youtube.com/watch?v=F9p2WKji0iI&t=14s&app=desktop
Boleh layan
Afiq Ryan
Afiq Ryan - 4 days ago
muka hero mv ni sebiji mcm muka ahseng kedai accessories kereta tempat aku. baru je isi gas ekon minggu lepas.
aeie amilia
aeie amilia - 4 days ago
She looks simple but gojes 🧚‍♀️
itsdayah
itsdayah - 4 days ago
Aku je ke yang rasa muka lelaki tu macam park jooho (bapak naeun and gunhoo)???
Suzanna Abu Bakar
Suzanna Abu Bakar - 4 days ago
aku ni kesini bukan sbb cerita curi2 cinta tu..sbb aku x layan pun cerita2 kt astro (xde piring nye atas bumbung 😅😅😅)..tp aku kesini sbb byk kali sgt lagu ni keluar kt radio sinar.. bukan sinar tu "muzik retro" punya stesen ke..??! 😂😂😂
Azirah Nawi
Azirah Nawi - 4 days ago
Siapa tengok ni sambil baca comment 🙋🏻‍♀️
Anis Aikha
Anis Aikha - 4 days ago
aku tk berape suke sgt wani hasrita nih Tp aku suke lh suare die..not bad 👍
rose_sero 8341
rose_sero 8341 - 5 days ago
terbaik la...wany hasrita...
Lim Leman
Lim Leman - 5 days ago
Mak aiii ...baru sebulan 3 juta tontonan..kerana Drama Curi Curi Cinta ni top. Lagu naik raking cepat juga. Tahniah harap jadi juara lagu AJL
Iem Ysf
Iem Ysf - 2 days ago
@Lim Leman Wagagagagaggahahahah 😂 cnfirm naikkkk
Lim Leman
Lim Leman - 2 days ago
@Iem Ysf baru rasa 4 hari lepas 3 juta tontonan lagi ni dah naik 3.2 juta. Kalaulah cerita Curi curi Cinta tu tayang kat TV3, mahunya cecah 6 juta tontonan.
Iem Ysf
Iem Ysf - 4 days ago
Tulahh... X sangka jgk smpai 3 juta 😂 suara wany pun mkin lme mkin matang dn bnyk improvement drama ccc pun perghhhh padu beb
aida farhana
aida farhana - 5 days ago
Video dia best sangatt!!! 🌟🌟🌟
Trash Talk
Trash Talk - 5 days ago
fuck korean no eyes race
Deyan Qhaherah
Deyan Qhaherah - 5 days ago
❤❤❤ this song.
Thanos Loves You
Thanos Loves You - 5 days ago
Bila dengar lagu ni terus dapat vibe curi-curi cinta siot 🌸
rosdan bin mohd zin
rosdan bin mohd zin - 5 days ago
dulu ada seorang PR pernah cakap dgn aku,wany hasrita ni antara artis malaysia yg dibayar tinggi..tengok pada view utubenya mcm betul jugak cakap dia..
artis yg view youtubenya melepasi 1 juta bukan biasa-biasa bosskur
Aqib Ayub
Aqib Ayub - 5 days ago
Nice song from Turki
lola atika
lola atika - 5 days ago
Jatuh cinta sama lagu ini 😍😍😍
Anna Malek
Anna Malek - 5 days ago
Aku mmg terlalu memuja sampai menyiksa diri sendiri...❤
Azreen Ahmad
Azreen Ahmad - 5 days ago
lelaki melayu ramai lagi wanie yg single.lebih kpop dari oppa korea pun ada. kahkah
Dansepticeye
Dansepticeye - 5 days ago
Alhamdulillah dah sampai 3 million views
Nadila Ribas
Nadila Ribas - 5 days ago
tryhard nyanyi lagu ni sebab suara sis note rendah 😂 tapi sis gigih nak nyanyi jugak sebab dah suka sangat lagu ni ❣️ tiap masa bermain difikiran walaupon tak paham jalan cerita mv dia 😅
Ain Mohd
Ain Mohd - 2 days ago
Best nya suara note rendah. Sy suara note tinggi bila try nyanyi note rendah terus kelaut. Haih
Aiman Syah
Aiman Syah - 5 days ago
I love the song and also the MV😭💞
Ķjitgmķfyx ESYQI
Ķjitgmķfyx ESYQI - 5 days ago
Merdu betul suara dia..smp ke hati yg mendengar..😘😘😘😍😍😍
Aurora Macwilson
Aurora Macwilson - 5 days ago
Still tk boleh move on dgn drama curi curi cinta , asal dengar lagu ni ingat trus ngan intan n dani 😍💖 . 18/06/2019
noorhayati Yati
noorhayati Yati - 6 days ago
Kdg segala pgorbanan kita dia takkn ambil tau.
Mmg amat sakit jika pgorbnn kita tdk dihargai nye.amat sedih bagi ku nmun aku tbh demi anak.semoga aku kuat bersama dgn nye.
Ya Allah kuat kan aku untuk mneruskn hdup bersama dgn nye.mdgr lagu ni mbuat aku tfikir ia ade kena mgena dgn aku.
Semoga aku kuat.Aamiin
Nurul Azima
Nurul Azima - 6 days ago
Sepanjang aku dok layan drama korea jarang aku dengar orng yg bercinta ni panggil Sarang.. Hheeh selalu dngar jagiya.. Tapi oklah not bad.. Pengajaran nyaa jngan buat apa2 tnpa restu seorng ibu.. Pasti akan ada kebrukannyaa..
pok lan
pok lan - 6 days ago
Terbaekkkkkkkkk Wany!!🥰🥰🥰
siti zaitul hajar hassan
part last.. setiap kali tengok.. setiap kali tu sebak
Pink Bunny
Pink Bunny - 6 days ago
bestnya shooting Mv dkt korea🤣🤣🤣
ainuriz jungkook
ainuriz jungkook - 6 days ago
I really like rhis song...and I love wany hasrita :-) :-) :-)
Norazman Md Kassim
Norazman Md Kassim - 6 days ago
muka actor tu mcm permain pubg BiuuBiiuuuu🤣🤣
Farah Anna
Farah Anna - 6 days ago
dengar lagu ni lepas habis curi2 cinta...bole buat rindu curi2 cinta😉 sape layan lagu ni hyep sikit😘
miss ku
miss ku - 6 days ago
Rindu curi-curi cinta
miss ku
miss ku - 6 days ago
Rindu curi-curi cinta
ian banaspati
ian banaspati - 6 days ago
Mantap
Anti Stupidity
Anti Stupidity - 6 days ago
mana la dorang kutip mamat korea ni...muka mcm buah betik
Nurul Arina
Nurul Arina - 6 days ago
Btw hansome la mamat koya vd ni
Nurul Arina
Nurul Arina - 6 days ago
Lovely
abu bakar huzail
abu bakar huzail - 6 days ago
Taste perempuan melayu sekarang. Mamat Korea 😅
juna man
juna man - 6 days ago
Agree 😂 taste nk korea je xnk kalahh 🤣
syahmi shqhrom
syahmi shqhrom - 6 days ago
harap live dia bawak bestla lagu ni
MKNSH 2019
MKNSH 2019 - 4 days ago
so bnyk dh vid kt youtube ni dia nyanyi live. mmg sama recording
Oppo A83
Oppo A83 - 6 days ago
Ya dh bnyak dia bwak live stakat ni tak hancur lg
fakhrul razee
fakhrul razee - 6 days ago
boleh kalau x lagu ni buat dalam versi korea. mesti best
Anis Syuhada
Anis Syuhada - 7 days ago
music video are too cringe but still have a nice vocal and a good ost so far maybe sebab drama best lol lakonan pun best. wish you all the best wany
delek Adli
delek Adli - 7 days ago
Wany mmg terbaiklh..terngiang ngiang suara wany kat telinga
rafiin ramli
rafiin ramli - 7 days ago
aku tk puas hti citer curi curi cinta dha hbes 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
21 BOSS KU
21 BOSS KU - 7 days ago
Sape tngok curi curi cinta??lepastu dngar lagu ni??like sikit😜
thisisfrhnsrn _
thisisfrhnsrn _ - 7 days ago
Mamat korea ni psycho tkleh terima kenyataan yg depa dh putus .
Athirah Aiza
Athirah Aiza - 7 days ago
lgu ni buat aq ingt si x guna tu..nk buat mcm mne dia sejarah silam hidup aq..life must go on
Muhammad Furqan Hakim
Muhammad Furqan Hakim - 5 days ago
Yang berguna insha allah ada di sini...
Vallerie Phuyaw Eugene
Vallerie Phuyaw Eugene - 7 days ago
Oppa
Vallerie Phuyaw Eugene
Vallerie Phuyaw Eugene - 7 days ago
Mula aku rasa lagu ni biase jer dah lama lama terus tiap hari nyanyi
Next videos