Wany Hasrita - Terlalu Memuja (Ost Drama Curi-Curi Cinta - Official Music Video)

65 369
2 384
 
Comments
FMC Music
FMC Music - 5 months ago
Apakah yang berlaku di dalam music video TERLALU MEMUJA?🤔..Ceritakan kisahnya di post IG FMC Music https://www.instagram.com/p/BwKBJK8jrqm/?utm_source=ig_web_copy_link dan menangi 3 HADIAH EKSKLUSIF dari Wany Hasrita .Istimewa untuk komen/cerita yang tepat. Selamat mencuba dan good luck..!!....☺🎁🎁🎁😁
Asus Malaysia
Asus Malaysia - 16 days ago
@Nurul Huda salah tu hujan emas dinegeri org hujan sofa dinegeri sendiri
Asus Malaysia
Asus Malaysia - 16 days ago
@Uishh Diam tu la...ape sebenarnye ni ape perasaan dye
Asus Malaysia
Asus Malaysia - 16 days ago
@JERONG GANAS huu ganas betol ko ni...bnyak lyan detective conan kah
Asus Malaysia
Asus Malaysia - 16 days ago
@P M I jp dlm mv nie org korea tu dye org islam ke tak? i'am confuse dattebayo dattebane dattebasa
Farah sasuke
Farah sasuke - 8 hours ago
lagu ni sama cam lagu fieya, first2 dgar xde rasa apa2 tp bila jd ost drama mmg asyik duk ulang je... aku suka lagu ni sbb ada unsur seram n nasyid gitu... 😘😘
Ekor Harimau Sejati Harimau Malaya
Kepada perempuan2 Malaysia yg TERLALU MEMUJA sangat lelaki2 kpop korea tu,yg tengok video ni sila ambik pengajaran yer,lelaki2 korea kalau tengok muka2 korang tu,korang rasa apa diorang fikir??.xpayah fikir jauh lah,ambik contoh artis2 wanita yang cantik2 kat Malaysia ni jelah,korang rasa bagi lelaki korea cantik ke??,fikir2kan lah.hahaha bukan apa aku meluat tengok budak perempuan sekarang,sikit2 korea sikit2 kpop,pos kat status drama korea lagu kpop,mcm dah takde menda lain nak tengok,,,,nak kecam,kecamlah.aku cakap benda betul,,sapa makan cili die akan rasa pedas ✌️✌️
Laxy Gaga
Laxy Gaga - Day ago
Minta like y
Shaaxe Norazman
Shaaxe Norazman - 2 days ago
I cry 🥺
Adnin Zulkefli
Adnin Zulkefli - 2 days ago
😢😢😢
Sawi S3w,4awi
Sawi S3w,4awi - 2 days ago
B
Ammar Zuhdi
Ammar Zuhdi - 2 days ago
Amek laa laki korea yg ensem kit...😂😂
hasnol yahya
hasnol yahya - 3 days ago
Bila dengar lagu ni 1st time pikir artis senior .. rupa2nya artis new comer.. what a great talent.. congrats
Ain Nasuha
Ain Nasuha - 3 days ago
Congrats kak WanyHasrita , 6.6 juta dah views ! btw lagu ni mmg perfect 😓❤
Nurul Latifah
Nurul Latifah - 3 days ago
H
Insyirah Khan
Insyirah Khan - 3 days ago
Siapa Dari CURI CURI CINTA ?
Mohamad Anis
Mohamad Anis - 3 days ago
Mencari2 lagu ni.. wani hasrita yg bawa lagu rupanya.. 😘
Umi kalsum
Umi kalsum - 4 days ago
Tersuka dngn lagu ni..😘😍
anonymous awesome
anonymous awesome - 4 days ago
tu lah lain kali nak puja puji biar bertempat, hanya untuk Allah dan Rasul. Puiii 💦
Mohd Fahmi
Mohd Fahmi - 5 days ago
Lagu ni ada aura mcm lagu misha omar sampai bila..
Noor Effendi Nordin
Org yg sama kompeser
Zaduan Shadan
Zaduan Shadan - 5 days ago
dinda sing more better!!!
Muhammad Haziq Azan
Muhammad Haziq Azan - 5 days ago
Lirik dgn muzik chorus dia padu dowh.
Biskut Coklat
Biskut Coklat - 5 days ago
Mamat korea tu ganas gila , harap muka je cute ,..
SYUK KU
SYUK KU - 5 days ago
Lagu ni sebenonye mengisahkan "HABIS MADU SEPAH DIBUANG" Dah habis diGanyang "IKEH-IKEH KIMOCHI" dek Mamat Korea, last2 kena tinggal.
Tulah.. Lain kali dengor cakap Mak tu, jgn dok sebok gilekan janthan2 Korea, fanatik sangat, kn dah mendapat.. Lepastu baru terhegeh2 carik lelaki melayu sbgi second hand, dan cakap terimalah saya seadanya, xperlu ingat kisah yang lalu.. Ohhhhh... 😢
like page
like page - 6 days ago
Sape dtg sini sebab dinda like sikit
Zerzyree Zyuzako
Zerzyree Zyuzako - 6 days ago
Seakan mcm lagu Ayat-ayat Cinta nyanyian Rossa cuma mcm sikit saja
JR Com
JR Com - 7 days ago
Boringnya hero.... Alahai mamat korea ni Kaku...spoil
Zakiah Morad
Zakiah Morad - 7 days ago
Kali ptama tgok biasa2...kali ke2 tgok trus mnitis a.mata😢😢😢jlan cerita,lakonan semua sedih😢
zulfadly shariff ali
zulfadly shariff ali - 7 days ago
baru tahu harini lagu ini dinyanyikan oleh Wany
Salina Latif
Salina Latif - 8 days ago
ingat"balik lagu ni kan , hm rindu drama _curi"cinta_ 😍
Ellfian Sufian
Ellfian Sufian - 8 days ago
You are the best singer
tii12
tii12 - 8 days ago
Last2 video tu huhu. Sebak dohhh~~
Sebastian Kurz
Sebastian Kurz - 9 days ago
Sape tahu ig laki korea tu ? 😂
Izzat Aiman
Izzat Aiman - 8 days ago
Sulaimanakhlaken
Seg Hi
Seg Hi - 9 days ago
Knp xda subtitles korean? Mesti Dieorg nk tgk video clip ni
hazardaus review
hazardaus review - 9 days ago
lagu2 wani hasrita msti bunyi nasyid..xbez....dinda nyanyi elok je sedap ala2 rossa,,
Si Kumbang
Si Kumbang - 8 days ago
Yes setuju haha
Maryana Bakar
Maryana Bakar - 9 days ago
suara beralun..sedap#mntop#perhhh
pheonfiz
pheonfiz - 9 days ago
Sapa dtg sini lepas duet single wany n Dato Jamal 🤣 #BELENGGURINDU
Ahmad faizin
Ahmad faizin - 9 days ago
karena dinda aku jadi tahu wany hasrita
Adlina Ruslan
Adlina Ruslan - 10 days ago
siapa potong bawang😔😞
Puteri nur iman
Puteri nur iman - 10 days ago
Siapa tengok dinda permata nyanyi lagu ni kt big stage?
Mimieshaa _
Mimieshaa _ - 10 days ago
Di sebabkan terlalu memuja untuk menyambung belajar ke luar negara (korea) dia sanggup tinggalkan ibu dia , walaupun ibu dia tak lepaskan/tak benarkan . Masa kat korea dia bercinta dgn lelaki kat sana dan bahagia serta gembira . Namun akhirnya , lelaki tu mati kena tembak dlm menjalankan tugas dia . Dia sangat bersedih atas kehilangan kekasihnya dan sangat2 membuat dia terluka dan kecewa . Akhirnya dia sedar dengan kesilapan dia yg dulu telah melukakan hati ibu dia dan mengingkari ibu dia yg tak benarkan dia belajar jauh2 sbb dia adalah satu2 nya anak dia. Akhirnya dia balik kampung kembali kpd ibunya dan sedar bahawa kita takkan bahagia tanpa restu orang tua kita ..
지은이
지은이 - 10 days ago
Your video and song is so popular at korea 👍👍
Muhammad waris nor azlan
Muhammad waris nor azlan - 13 hours ago
Islam is peace....
Wok Yos
Wok Yos - 3 days ago
korea utara ka?
PANDA MASK
PANDA MASK - 3 days ago
"Is" - *are*
biol 85
biol 85 - 6 days ago
Hi from Malaysia 😊
Akhram Amir
Akhram Amir - 7 days ago
Kencing berdiri
Hisyam Abbas
Hisyam Abbas - 10 days ago
Kenapa aku tak boleh move on masa dia nyanyi ‘ oh oh ‘ tu eh? 😂
Black White
Black White - 10 days ago
Tak pernah tahu kewujudan lagu ni...itupun selepas tgk big stage...layan juga lagu ni..thank you dinda...
shahrol ramadhan
shahrol ramadhan - 10 days ago
penyanyi asal tetap trbaikkk...
Prince Izzat
Prince Izzat - 9 days ago
Setuju 😀😀
adilah ftri
adilah ftri - 10 days ago
Srs sedih giler duh walaupun repeat and repeat so sad kena ng jiwa and aku belajar kalu kita tkde restu ibu bapa akn jd begini mm....
Nik Nazhan
Nik Nazhan - 10 days ago
Sya dtg ke sini semata2 nk tngok org komen psal dinda permata...😂😂wany nyanyi mmng best tpi sya lebih suka versi dari dinda...😂😂 wlupun ada kesilapan yg dia lakukan...good luck for next you performance😊#BigStage2
Si Kumbang
Si Kumbang - 8 days ago
Version ini mirip lagu nasyid
zakwan daman
zakwan daman - 11 days ago
serius ak tak minat wani hasrita
tapi ak minat lagu ni
harini baru nak cari 🤪
isham87
isham87 - 12 days ago
minah indo tu lg sdp terasa dia nyanyi dr wani....hurm
dania dian
dania dian - 12 days ago
tu lah terlalu memuja akhirnya dipersia..kesian kt aku..hnat punya ex
Ari Arai
Ari Arai - 12 days ago
Versi Dinda Permata lebih menghayati
Almas Anuar
Almas Anuar - 12 days ago
Xtau dh yg kali ke berapa dh tgk...asyik mengalir air mata je...huhuhuhu...lagu wany paling sedih...i like it...
نورول ازيكين
نورول ازيكين - 12 days ago
Baru tau lagu ni wujud bila nampak dinda nyanyi kat bigstage 😂😂
Noor Izaira
Noor Izaira - 13 days ago
Music video best!!! Saya bagi 5 Bintang!!!
Yumie's Channel
Yumie's Channel - 13 days ago
versi dinda: sedih rasa bersalah walaupun dapat restu
versi wany: marah kecewa tak dapat restu
creative grafik
creative grafik - 13 days ago
Dah tgok byk kali baru perasan, 1st video scene lelaki tu berdiri kat tepi pantai jeju sambil pgg kotak letter, jadi logik jgk wany ternmpk kotak letter tu kat tepi pantai..
adi djafar
adi djafar - 13 days ago
oh ternyata ini lagu yang buat seorang dinda menangis dan gagal di big stage....memang ini lagu terbaik ,bahkan lebih baik dari lagu sedih di indonesia menurut saya
Rosmah Mansorrr
Rosmah Mansorrr - 13 days ago
datang sini sbb dinda permata
Nasa Naz
Nasa Naz - 13 days ago
Memang lah dinda nangis nyanyi lagu ni
Baru paham
Irwan Shah
Irwan Shah - 13 days ago
Lagu ni ada big chances utk ke AJL sebab melodic n deep,so far ada 8 lagu dari artis wanita yg ada peluang ke final:
Terlalu Memuja-Wany Hasrita
Ku Bersuara-Ernie Zakri
Pujaan Hati-Adira
Jutaan Purnama-Datin Alyah
Bimbang-Marsha Milan
Paku-Ara Johari
Teguh Setia-Muna Syahirah
& of course bakal Juara
Anta Permana-Dato Sri Siti Nurhaliza
Just my prediction, tapi AMIN Mudah mudahan semua lagu ni ke AJL
Irwan Shah
Irwan Shah - 12 days ago
Tetap Kamu good song tapi vibe n melody dia tak catchy mcm Tak Pernah Hilang n lagu OST Cari Aku So Syurga maybe good tapi kelebihan Kak Amylea maybe pada lagu yg dia composed mcm Bimbang,Pudar good chances the 2 moving on to finals tapi her own song,maybe so so,we'll see
Yumie's Channel
Yumie's Channel - 13 days ago
amylea,indahruhaila,shilaamzah?ost nur n cari aku di syurga
Muhammmad Mal
Muhammmad Mal - 13 days ago
SERABUT AKU DUK CARO IKLAN
Bella Sharif
Bella Sharif - 13 days ago
Wlpn dinda lupa lirik tpi smpi di hati 😭
Shahrul Nawi94
Shahrul Nawi94 - 13 days ago
Big stage musim ke2 membawa Ku kembali ke sini❤❤❤
rul halfelven
rul halfelven - 13 days ago
Bestnye kat Jeju... dgn mamat Korea
Next videos