Qadejah Kena Sebat Dengan Abah! - TV Terlajak Laris

6 582
1 801
 
Comments
Mushiri Awang
Mushiri Awang - Day ago
Kotor nya
Alia Alia
Alia Alia - 2 days ago
😂😂😂
azleen hamzah
azleen hamzah - 3 days ago
Low class mentality
Noni Suroso
Noni Suroso - 4 days ago
datok kau tu tak usah tunjuk kan hal pribadi kat youtube
Rabiatul Balqis
Rabiatul Balqis - 5 days ago
Rupa mcm mat sentol.giler glamour
Suhaimi Shamsudin
Suhaimi Shamsudin - 7 days ago
Tula lain kali janganmain slime waktu nak pergi sekolah
gebby f.s
gebby f.s - 8 days ago
Janganlah begitu same anak lah
Jun 12345
Jun 12345 - 9 days ago
bodo
anak kena sebat pun nak rakam
Ahmad Shawati
Ahmad Shawati - 9 days ago
Kau ni kan Alif nak marah anak tu jangan lah sampai nak buat video kesian dia kalau aku jadi anak Kau aku tendang je kau
Salsa rahma nandiva Cha cha
Garang rupanya...tak elok
Mukhriez Mazlan
Mukhriez Mazlan - 12 days ago
Oi! Agak2 lah sikit. Nak marah orang pun nak share ke?! Kalau ko hantar vidio ni, lepas tu suruh like share and subscribe, MEMANG TAK LAHH. Ko paham tak maksud like tu apa? Like maksudnya SUKA, PANDAI. Ko ingat kita orang ni suka ke ko marah anak ko sendiri bodoh. Kenapa ko buat macam tu bodoh?
Efi Cahyanti
Efi Cahyanti - 13 days ago
Ini marehke
Mohamed Syahmi
Mohamed Syahmi - 15 days ago
Eloklah tu bukak pekung sendiri
Mohd Faizul
Mohd Faizul - 16 days ago
Semua benda kau nk tunjuk kan..kau marah anak kau ingat org banga kat kau???japgi org kecam kau nangis..ermmmm x fhm 🤯
Nur shafiana
Nur shafiana - 16 days ago
Semua benda nk post..klau kita meninggal nnti post mayat kita skli tau
a.a a.a
a.a a.a - 17 days ago
Suka cara dato didik anak.ni besar baru jd orang.xmacam korang anak mcm taik lembik.
fii fiqh
fii fiqh - 17 days ago
Saya tau lain parents lain cara mengajar and membesarkn ank masing2 ... Saya faham tindakan dato untuk mendisiplin anak dato tapi saya rasa dgn cara dato upload vid ni agak tidak sesuai.... Maaf saya cakap
Saya pon dibesarkn dlm keluarga yg tegas kena rotan tu biasa tpi bila kena marah yg mne orang ramai dapat tgk saya.. Saya malu..
Budak pon ada maruah mereka sendri, kalau dato upload benda mcm ni... Bukan ke dato dh jatuhkan maruah drg? Budak sekrg pandai2 ... Kalau ada antara kawan dia yg tengk ... Malu drg dato... Bende2 mcm ni blh jadi bahan ejekan... Saya takut mentality drg terganggu... Dato org yg dikenali ramai... Saya harap dato pertimbgnkn vid2 yg dato nk upload di media... Maaf kalau ada salah ckp
Azlay Arelay
Azlay Arelay - 17 days ago
Ok kot semua ibu bapa mcm ni marah anak tu biasa bukan nak terajang pun yg positive tu kept positive
noor aina atiqah
noor aina atiqah - 18 days ago
Takde apa kecederaan yang berlaku pun.. dia tegas guyss bukan dia pukul anak dia sampai lembik punn.. ohh kalau dato korang nak pertikai hbis.. tak faham dengan netizen zaman sekarang cliche la
Fendy Affendy
Fendy Affendy - 18 days ago
APA punya bapak nak bukak aib anak sendiri siap mak record lagi
Per Perinparani
Per Perinparani - 18 days ago
Mental org ni .3org tuorg gaji baru ke? Dlm kereta tu org gaji baru ke?
vick ryan
vick ryan - 18 days ago
Itu jah pun baru mau ambil marah betul
Ahmad hasif anas Mohamad adnan
Itu pun nak rakam ke... pelik nya perangai...hmm bukan jealous tapi pelik la..
shfqrsln
shfqrsln - 18 days ago
Bagus dia tk manjakan anak dia sangat tapi tk perlu la upload video marah anak dlm youtube
Dre
Dre - 18 days ago
Kalau dia buat anak dia menangis semata2 untuk video ni, aq tak tahu nak cakap dh tahap kebodohan kau alif....alif ni masalah ni, alif tu masalah tu, aq tak paham
Indera Shahrul
Indera Shahrul - 19 days ago
Lebih kpd mengaibkan!
SitiFatimah Abdullah
SitiFatimah Abdullah - 19 days ago
Nak ajar anak takkan nak buat video sekali
FaZe Apex
FaZe Apex - 19 days ago
Saya tak sekolah
parameswary ganesan
parameswary ganesan - 19 days ago
Actually dato ni umur berapa ye... Anak²semua dah beso.... Ni
Zero Gaming
Zero Gaming - 18 days ago
anak angkat x silap
Perceval Sim
Perceval Sim - 19 days ago
Aib anak pun dia nak buka.Bodo la
Ultra Purple
Ultra Purple - 20 days ago
THIS MAKE ME UNSUB HE BECAUSE HE FU**ING FIRE
Agent Alicia
Agent Alicia - 20 days ago
Tu rumah siapa? Knp rumah dia mcm simple2 jer?😓
Siri Normala Emran
Siri Normala Emran - 20 days ago
Kalau aku dulu pernah Tak sembahyang wui... Habis aku kena rotan , tapi aku faham mak bapak aku nak aku jadi Yang terbaik sekarang aku busy Kat anak ank aku tapi aku rotan anak anak aku pakai plastik Dan kayu je... Aku rindu sangat nak jadi kecik balik ingat sangat kenangan tu Tak Sangka Masa ni cepat sangat berlalu
Siri Normala Emran
Siri Normala Emran - 20 days ago
Kalau ingat ingat dulu susah sangat😪😪
captain bigboss
captain bigboss - 20 days ago
Hal cm ni pun sbuk nk post dlm media sosial... Title dato tpi x cerdik lgi... Knplaa klakar sgt dato ni.. Attention seeker tul laa
Adam Zulkarnine
Adam Zulkarnine - 20 days ago
Bongok pukul anak Macam nak pukul orang kau Tak Ada Hati perut ke ke kau sewel bodoh suara macam pondan nak marah orang pulak
lestari 768
lestari 768 - 20 days ago
do you want to be angry with the boy then post to YouTube .. do not think what everyone can see .. all of us want to attract attention for all ..
塞西西
塞西西 - 20 days ago
Dulu Saya ke marah dengan mak .. kena pukul sebab main sampai maghrib baru balik rumah..
Zai Had
Zai Had - 21 day ago
Jangan denda! Hantar je dekat bookcamping 1 minggu je.
bidasari1981
bidasari1981 - 21 day ago
JANGAN SAMPAI ANAK ENGKAU BERDEMDAM KLAU ANAK KAU BERDEDAM DENGAN KAU MAMPUS KAU KENA FIKIR SIKIT KAYA TAPI PERANGAI MCM SETAN INGAT KALAU MASA DEPAN NAMA KAU BURUK MAKNA NYA ANAK KAU YANG BURUK2 KAN KAU !!!!!
Federica The Show261
Federica The Show261 - 21 day ago
Kalau marah jangan send kat yt itu namanya gila tau MARAH MARAH BULAN PUASA HILANG PAHA TAU!?
Abdul muiz
Abdul muiz - 21 day ago
Tu bukan cara dia klau nak didik. Klau ye pun takyah marah2 tapi bagi nasihat dengan nada suara yang lembut. Bagi tunjuk ajar yang betul. Tu cara dia.
farra diana
farra diana - 21 day ago
Hntar anak pun nk upload..
i purple u
i purple u - 21 day ago
Ye pon xyah masuk yt kang maruah tercalarrr
Suzila Wahid
Suzila Wahid - 21 day ago
Tak payah nak viral viral ini soal rumah tangga.Nanti nentzen kecam tau pule nak marah
Alpha Romeo
Alpha Romeo - 21 day ago
Cute.
FIQ GITARSTARZZ
FIQ GITARSTARZZ - 21 day ago
Perghhh bapak gentle hntr ank pakai kain pelikat
Ding Carlvin
Ding Carlvin - 21 day ago
Mesti kah rekod? 🤦🏻
Mohd Azhar Ariffin
Mohd Azhar Ariffin - 22 days ago
Padan muka ahhaha
Asiah Zul
Asiah Zul - 22 days ago
dato ALif syukri riak
Dean Dokken
Dean Dokken - 22 days ago
Semua pon nak share ..byk.betol masa org kaya eh ......hal.dlm.bilik dlm tandas tk nk. Upload sekali ..
Animal Fy0x
Animal Fy0x - 22 days ago
Salah ayah marah maaf macam tahu polis marah kenp hahahahahahaa him salah ayah marah maaf ank perepmanu nangis sad baik baik tahun akan benci ayah sakit faham hati allah betul?
FANS SLAM CLUB
FANS SLAM CLUB - 22 days ago
Kesian.. Tu datok..
Anak kat skolah masuk youtube
Adam Zikri
Adam Zikri - 22 days ago
Pkai gancu makeup nnti jdi sjt
Adam Zikri
Adam Zikri - 22 days ago
Sorry lh ckp jantan kan skit si ank laki tu
Adam Zikri
Adam Zikri - 22 days ago
Dato
Tisya Sya
Tisya Sya - 23 days ago
Gedik
Heuehe Hsushs
Heuehe Hsushs - 23 days ago
Dato alif sukri nk marah anak pun nk video
Sarinaini Mohammad tarmidi
Garang nya
DENISH PLAYS
DENISH PLAYS - 23 days ago
Terlajak bangang kalau tak bangang mesti bodoh kalau tak bodoh mesti bangang
Natasya Asya
Natasya Asya - 24 days ago
Bodoh lah bapak dia ni
MIA Official Channels
MIA Official Channels - 24 days ago
Sian doh kt anak kau jangan la masuk you tube
bored
bored - 24 days ago
Weird manipulative man
Sarimi yusoff
Sarimi yusoff - 24 days ago
Pergi sekolah untuk mendapat ilmu Dan lain2
irfan effendy
irfan effendy - 24 days ago
Kadejah balik sekolah kol bape ye?
eca
eca - 25 days ago
ni lah dunia akhir zaman
Allah dah bagi kekayaan tapi bodoh xde ilmu...
apa yg dia nak pun aku xpaham mangkok hayun ni
Anak rantau bercita cita tinggi
Bodoh sangat marah marah sama anak di sebar ke sosial media
Cik Ellysha
Cik Ellysha - 25 days ago
Tengok video ni teringat aku time aku kena sebat dengan mak aku 😂
Pdm Permaisuri
Pdm Permaisuri - 25 days ago
😡😡funhko?😯😯
Husna Nabihah Ahmad Shahrizal
Kesiannya budak itu
dls gaming hd
dls gaming hd - 25 days ago
Sama mcm bapak aq..kalau dpt rotan terus jadi lancelot bossku
Rashid Hussin
Rashid Hussin - 24 days ago
Win😂terbahak aq..lancelot tu yg x tahan..hahahah
Amsyar Faizal
Amsyar Faizal - 26 days ago
Babi Dato
review diecasting
review diecasting - 26 days ago
Nabi tak ajar cara didik anak camtu upload semua nabi tak ajar bukak aib anak sendiri sayangilah anak anda sesungguhnya anak ini adalah amanah ALLAH
Mr. Sam
Mr. Sam - 27 days ago
Perasan tak orang gaji dia takut semacam jerrr dgn Dato Aliff tu 😂
nurashikin ekin
nurashikin ekin - 27 days ago
Hahaha kalau ak pun, nampak anak pakai baju sekolah duk buat perkara yang boleh mengotorkan baju, memang kenalah jawab ye..
Zaida Anani Zalani
Zaida Anani Zalani - 27 days ago
Sapa pernah dia kena marah mak atau ayah To takedia ayah dia cakap aku mu kau dekat anak dia
Nur Hidayah
Nur Hidayah - 27 days ago
Siannye
Nur Ellyana Binti Abdullah
Aduh buat malu je marah lepastu gembira baik takyah je
Nrellyanasya
Nrellyanasya - 29 days ago
Adik aku pun tk kena mcm ni haihh. Aku kena dulu berbiat badan kalau mcm tu😭 sampai skrg aku kurang rapat dgn bapak aku. Sbb bapak aku garang sgt sgt😢 bila aku teringat, aku nangis je mampu. Yg lerai kan aku masa kecil mcm tu bibik je 😟 tu pun dia kena marah jugak. Terima kasih dato mengingati saya kisah saya dulu😔
norlaila jani
norlaila jani - 29 days ago
Lembut2 pn ramai anak😂
amierah iraiesya
amierah iraiesya - 29 days ago
Sy kalau nak buat slime bersepah macam ayah sy pun rotan sy tapi ayah sy x bagi x buatlah. Kalau sy buat macam cari masalah
Nasrul Haq
Nasrul Haq - Month ago
Biarlah dekat dia buad apapun ,mesti dia tau tujuan dia buat video ni ,dasar melayu dengki melayu
ben 4245
ben 4245 - Month ago
publisiti murahan mcm ni la
bruno conco
bruno conco - Month ago
Trauma budak ni.. Tak patut share benda ni..
Jamaliah Mohamad
Jamaliah Mohamad - Month ago
buat apa nak share dekat yt? nak budak ni malu?
nr_alia .n
nr_alia .n - Month ago
Haha aku ingat lagi masa aku kecik dulu.. Aku selalau kena pukul ngan mak aku sbb aku selalau wat sepah😂even aku jatuhkan pinggan pon kena pukul.. nasib xde rotan😅aku pun rindu suara ii makteh aku yg selalu tlg aku bila kena marah ngan mak😂tp penah skli mak aku ltk aku luar umah sbb bende sama iaitu wat sepah😂adik aku pon nangis sbb mak aku ltk aku kt luar😅masa tuh aku ade bibik so dia yg pujuk mak aku untk bawak aku masuk umah balik😂wow.. It's just to much memory😭rindunya zaman ii kita dulu..
And btw Raya dh nk dkt so jaga tingkah laku ye.. Jgn nk main mercun tuh😂bahaya tau😂ha dgn kesempatan ini aku nk ucapkan Selamat Bercuti, Selamat Berpuasa dan Selamat Berhari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Dan Batin😆😆😆
Minamy Basiru
Minamy Basiru - Month ago
Cari sensasi saja
saidatul hashikin hasnen
Pelik tul.die nh mmg lapar kontroversi ke.sume bnde nk up nh..adoiii...hg pk nk popular je..x pk ke ank2 hg malu .yg bini un tgk je ..x reti nshat ke lki tu..
Kulat Mauripan
Kulat Mauripan - Month ago
aku setuju pada ank2 kita perlu tegas.. tapi tak perlu tunjuk public kot..
Hafidz Manshor
Hafidz Manshor - Month ago
sengal... marah anak pun g rakam..... ha maroh maroh maroooohhhh....
Noor Noor
Noor Noor - Month ago
Ibu bapa mahu yg terbaek utk anak2. He is just showing how real life is ...he with family his responsibilities. Kita semua bukan malaikat. Kids sekrg nie kdg entitled and privileged, both my kids too but they need to know, nothing comes easy lah. What he is doing ..for his kids not to rely on others ..take responsibility. Kita ambil sebagai pengajaran, bukan nak mengata aje.
Syah Emir
Syah Emir - Month ago
Allah ini pun tak tau malu
Siber Jaya
Siber Jaya - Month ago
Wow, bahasa kasarnye panggil anak kau "kau"! COW ape guna bagi nama yang elok untuk anak pasti panggil COW. BODOH sebodohnyer
Dimas Ersa
Dimas Ersa - Month ago
DOTOK ALIFFF ...KNPA SIKAP NY GAK BISA LEMBUT SEDIKIT KA??

KN KM TU PANUTAN RAKYAK MLAYSIA KM KN ARTIS YG DI LIHAT BNYK ORANG RAKYAK MLAYSIA SOPAN DONK SIKAP NY
Wahidah Rahman
Wahidah Rahman - Month ago
Semua hal personal,family perlu ke hebah ke seluruh alam?
Mak aku
Mak aku - 22 days ago
Prlulah..krg cik2 bawang2..x ade krje..zaman skrg..bnde cmnii ramai org suke.....
Madan Man
Madan Man - Month ago
Trok
Ammar Amsyar
Ammar Amsyar - Month ago
difect biasalah, aq slalu pelik bile bapak marah anak ke, apa smua smua nk share kt ig gan youtube ala mcm lah nak ambik pengajaran sangat. Hambar la syukri
Faizal Adanan
Faizal Adanan - Month ago
Jangan marah dato nanti cepat tua lah
Jeny. Jeny
Jeny. Jeny - Month ago
😆😆😆😆😆😆
Dunia Ceria Ahna
Dunia Ceria Ahna - Month ago
Dasar tak malu
Next videos