Alahai comel je Neelofa panggil Aman Ra | Sufian Suhaimi , Syafiq Kyle ,Tajul | MeleTOP | Nabil

5 202
201
 
Comments
Puppet String
Puppet String - 2 days ago
Dari dulu aku tengok baby pian ni muka macam peguam syariah je
Ubaidah Kun Channel
Ubaidah Kun Channel - 2 days ago
aku paham rasa Macam mana kalau buat kawak x jadi.?.
dayah _
dayah _ - 11 days ago
eps ni smpah lofa bnyak buat act cute 😂😍❤️
Afiq Syaffiq
Afiq Syaffiq - 14 days ago
Elokla laki pkai rantai..
zahar channel
zahar channel - 14 days ago
Neelofa ni dah tak laku bekas kena tebuk dgn hans
Ema Sanif
Ema Sanif - Month ago
I love Neelofa and I love who's she love too
Hamba Allah
Hamba Allah - Month ago
Amanra dgn syafiw kyle dua² manis. Amanra snyum mata sepet.. Snyum² malu. Heheh srs comel
Ema Sanif
Ema Sanif - Month ago
0.49 "Yang, yang mana yang?"😂😂😂
Dora Danny
Dora Danny - Month ago
5:27 that face..😆 syafiq kyle
Norman Jejaka Jambu
Norman Jejaka Jambu - Month ago
Jihan jahat siak hahahahahahaha
Kaka Razman
Kaka Razman - 2 months ago
Aku tengok pandangan lofa pd aman RA ni mcm sesuatu hahahha. Bila dia pandang dia sengih2 sama macam pandang fattah dulu 🤣
bbypaixc bunxz
bbypaixc bunxz - 2 months ago
comel je syafiq kyle 😍
Nurul Zack
Nurul Zack - 2 months ago
"Hiduplah dalam kebenaran
Kenyataan akan lebih jujur dari sebuah penantian" -bby pian 😊😍✔️
Era eraindah
Era eraindah - 3 months ago
Syafiq dgn sufian sbaya 27 tahun.
Seen 20 jun2019
aliff mohammad
aliff mohammad - 3 months ago
Neelofa always yg cantek 😍
Azim Azz
Azim Azz - 3 months ago
Aman ra ada tinyum woi hahahshshshshshhssh
sarah najwa
sarah najwa - 3 months ago
haih tajuk dia lupa wany hasrita ke
zulkarnain usni
zulkarnain usni - 3 months ago
Salah tu nabil bukan baby pian. Sufian suhaimi lah😂😂😂😂😂
Cik Bunga
Cik Bunga - 4 months ago
Comelnya aman ra😍
Ahmad Firdaus
Ahmad Firdaus - 4 months ago
Baby pian.hahha nama dari internet..mesti budak2 wechat yg bagi nama tu
norliza naimat
norliza naimat - 4 months ago
Wah😍😍😍😍hensemnye semua 😘😘😘😘
nur kasih cinta
nur kasih cinta - 4 months ago
Aman Ra Syafiq Kyle😘
fattah
fattah - 4 months ago
first time neelofa nampak aktif betol.banyak2 tanya.
risau jihan kat sebelah tu akan replace dia ke kat meletop huhu
Monkey D'Luffy
Monkey D'Luffy - 4 months ago
Aku ingat lagi dlu jihan masok rajalawak ..sekrang cantik gila doh dia ..tahniah
Nor Atikah
Nor Atikah - 4 months ago
Mana part yg comel tu?
emi sukur
emi sukur - 4 months ago
Ra tu nama firaun paling jahat dlu tau dak..tu la org ckp kena byk blajaq
aiden mcgiven
aiden mcgiven - 4 months ago
Ra dalam epitologi mesir bermaksud tuhan matahari
Nurul Huda
Nurul Huda - 4 months ago
I still watching because aman ra,aman ra mcm malu2 dgn lofa,sweettnyaa😍😍
Conor Mcgregor
Conor Mcgregor - 4 months ago
Aman ra.. Amun ra amen ra.. The Egyptian mortal..
AIRIS_GAMEPLAYZZ -_-!?!
AIRIS_GAMEPLAYZZ -_-!?! - 4 months ago
akak neelofa saya nak tanya akak neelofa pernah pergi hotel thisle dekat johor baharu kan kalau pernah akak lofa ada tak nampak saya tengah duduk dekat sofa purple tu dan akak lofa dengar kan saya cakap kat mak saya siapa awak mak saya kata itu artis nama dia neelofa so saya terkejut sebab awak artis tapi time itu akak lofa tengah tangkap gambar dengan orang kan kalau betul saya nak nombor akak neelofa kalau akak bagi saya berterima kasih plzzz lah bagi nombor korang oh kejap hi sufian suhaimi
Resepi Mak Kita
Resepi Mak Kita - 4 months ago
10:32
Ryukyu Seikai
Ryukyu Seikai - 4 months ago
Aman la 😂😂
Nurul Shafiqah
Nurul Shafiqah - 4 months ago
Syafiq kyleee
Shzlynn Naa
Shzlynn Naa - 4 months ago
Aman ra ni yg nyanyi lgu bangun dgn akim rusli kan...
Ms Rose
Ms Rose - 4 months ago
Kepada pihak pengurusan MeleTop..pada pendapat saya..tak seharusnya..skrip2..yg ditulis..menuju kepada sifat mengeji,mengutuk dan memalukan seseorang... jika tiada nilai2 ketimuran diterapkan ia akan menjejas mutu rancangan..saya mengucapkan taniah kepada MeleTop kerana telah berjaya menarik peminat-peminat tersendiri dgan jumlah yg berjuta-juta..tetapi kenapa dikurangkan budaya sopan dan santun?semakin hari makin kasar cara perbualan pengacara-pengacara MeleTop..tetamu yg diundang seharus nya dihormati..
FIEQR Pro
FIEQR Pro - 5 months ago
Baguslah MeleTOP dapat mengasimilasikan artis2...
ahmad fatah
ahmad fatah - 5 months ago
aku cr kecomelan pian sampai kwn aku fanatik.. aduhh xjmpaa 😭
Seiki Arjuna
Seiki Arjuna - 5 months ago
Mata cover skettt...
Henry Setiawan
Henry Setiawan - 5 months ago
Assalamualaikum ! I am so interested in the lovelly Red White Pull-over wore by Nabil in this Meletop episod. Is there any body who can inform me the name of the designer or the shop I can buy it ? Please help me !!! Waiting your reply you all ... Thank you so much in advance ....
Hanis Ramli
Hanis Ramli - 5 months ago
Wow...capik dh menang 3 award...congrats
kunkunLAH
kunkunLAH - 5 months ago
Ni aku xfahammmm. Xde pun aman ra kat opening? masalah teknikal ke rahsia sbb opening 3hos tu?
mohd hafiz
mohd hafiz - 5 months ago
Belakang sikit syafiek
Qisya Iris
Qisya Iris - 5 months ago
6:23 Hahahaha Syafiq Kyle mcm blur time tu 🤣😂 Comel
Junneeeyaa 10
Junneeeyaa 10 - 5 months ago
"Ra~~"...... Wey apekahh aq pun nk panggil mcm tu...cutenye aman senyumm
Wawa
Wawa - 5 months ago
"Jihan Moses" HAHAHA TERINGAT KAT SUHAIMI SAAD YG KATA EART TU FLAT
NUR KHALIDAH MOHAMAD KHALID
“Kau dengan khai bahar sama” hahahhahhahahaahhaha terhibur do dengan nabil ni😂😂😂😂
raff én cinnamon
raff én cinnamon - 5 months ago
"ra" is the light that enlights, or illuminates, people. that's what Aman do
Farah Lyy
Farah Lyy - 5 months ago
raff én cinnamon ohhh really haha i tak ada ig so taktahu updated .. anyway good to know it
raff én cinnamon
raff én cinnamon - 5 months ago
@Farah Lyy verified by Aman Ra himself, during one of his insta live sesh.
Farah Lyy
Farah Lyy - 5 months ago
raff én cinnamon i think so
Lina Abdullah
Lina Abdullah - 5 months ago
Aku tahu neelofa ni muda (tapi nampak tua) dari nabil & jihan tapi kenapa suka panggil mereka atau dgn artis2 jemputan perkataan korang, aku & kau? Tak bersopan santun langsung.
Putri Anum
Putri Anum - 5 months ago
nabil n lofa duduk dekat betul. eihhh
Tenang Bossku
Tenang Bossku - 5 months ago
Part neelofa panggil aman ra kat 10:35 je
Thanks me later 👌🏻
kunkunLAH
kunkunLAH - 5 months ago
10:22 start sini yg dia panggil tu
Ammar Ismail
Ammar Ismail - 5 months ago
Pitbull Malaysia yooo..
Stewmaker s
Stewmaker s - 5 months ago
Press 7:43 and pause it
awin manja
awin manja - 5 months ago
pelir besar pjg ouhh..😋😍👍😉
Sir Dope
Sir Dope - 5 months ago
bapak comel "RA"
tysone_
tysone_ - 5 months ago
Lofa : sbnrya xlawak sgt kan?
Jihan : xpelah . Sapot²
*clap²
😂😂😂😂😂😂
Nurul Amirah
Nurul Amirah - 5 months ago
Nape wani mcm sun burn je
Shida Chopperz
Shida Chopperz - 5 months ago
Aman Ra double H :
humble & handsome ❤️
M nafi
M nafi - 5 months ago
Pesal muka tajul mcm bell ngasri hahaha
Pursuit The Happyness
Pursuit The Happyness - 5 months ago
Cmne si jihan blh bernafas pkai tdg camtu , dh lh skrg ni cuaca pns , berpeluh leher , aku tgk pun rsa rimas n susah nk bernafas
Perfect Tionist
Perfect Tionist - 5 months ago
10:31 sian jihan tak ada diberi peluang langsung tuk berckp oleh si telinga capang ni, tak tolak ansur langsung, jihan nak wat lawak pun tak ada idea dah.. at least suruh jihan panggil aman ra juga.
Next videos