Alahai comel je Neelofa panggil Aman Ra | Sufian Suhaimi , Syafiq Kyle ,Tajul | MeleTOP | Nabil

4 642
166
 
Comments
Era eraindah
Era eraindah - 4 days ago
Syafiq dgn sufian sbaya 27 tahun.
Seen 20 jun2019
aliff mohammad
aliff mohammad - 10 days ago
Neelofa always yg cantek ๐Ÿ˜
Azim Azz
Azim Azz - 24 days ago
Aman ra ada tinyum woi hahahshshshshshhssh
my lyfe ruined -
my lyfe ruined - - 25 days ago
haih tajuk dia lupa wany hasrita ke
zulkarnain usni
zulkarnain usni - 25 days ago
Salah tu nabil bukan baby pian. Sufian suhaimi lah๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
I kaah
I kaah - Month ago
Comelnya aman ra๐Ÿ˜
Ahmad Firdaus
Ahmad Firdaus - Month ago
Baby pian.hahha nama dari internet..mesti budak2 wechat yg bagi nama tu
norliza naimat
norliza naimat - Month ago
Wah๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜hensemnye semua ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
nur kasih cinta
nur kasih cinta - Month ago
Aman Ra Syafiq Kyle๐Ÿ˜˜
fattah
fattah - Month ago
first time neelofa nampak aktif betol.banyak2 tanya.
risau jihan kat sebelah tu akan replace dia ke kat meletop huhu
Monkey D'Luffy
Monkey D'Luffy - Month ago
Aku ingat lagi dlu jihan masok rajalawak ..sekrang cantik gila doh dia ..tahniah
Nor Atikah
Nor Atikah - Month ago
Mana part yg comel tu?
emi sukur
emi sukur - Month ago
Ra tu nama firaun paling jahat dlu tau dak..tu la org ckp kena byk blajaq
aiden mcgiven
aiden mcgiven - Month ago
Ra dalam epitologi mesir bermaksud tuhan matahari
Nurul Huda
Nurul Huda - Month ago
I still watching because aman ra,aman ra mcm malu2 dgn lofa,sweettnyaa๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Conor Mcgregor
Conor Mcgregor - Month ago
Aman ra.. Amun ra amen ra.. The Egyptian mortal..
Airis Zarif
Airis Zarif - Month ago
akak neelofa saya nak tanya akak neelofa pernah pergi hotel thisle dekat johor baharu kan kalau pernah akak lofa ada tak nampak saya tengah duduk dekat sofa purple tu dan akak lofa dengar kan saya cakap kat mak saya siapa awak mak saya kata itu artis nama dia neelofa so saya terkejut sebab awak artis tapi time itu akak lofa tengah tangkap gambar dengan orang kan kalau betul saya nak nombor akak neelofa kalau akak bagi saya berterima kasih plzzz lah bagi nombor korang oh kejap hi sufian suhaimi
wan hairil
wan hairil - 2 months ago
10:32
Ryukyu Seikai
Ryukyu Seikai - 2 months ago
Aman la ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Nurul Shafiqah
Nurul Shafiqah - 2 months ago
Syafiq kyleee
Shzlynn Naa
Shzlynn Naa - 2 months ago
Aman ra ni yg nyanyi lgu bangun dgn akim rusli kan...
Ms Rose
Ms Rose - 2 months ago
Kepada pihak pengurusan MeleTop..pada pendapat saya..tak seharusnya..skrip2..yg ditulis..menuju kepada sifat mengeji,mengutuk dan memalukan seseorang... jika tiada nilai2 ketimuran diterapkan ia akan menjejas mutu rancangan..saya mengucapkan taniah kepada MeleTop kerana telah berjaya menarik peminat-peminat tersendiri dgan jumlah yg berjuta-juta..tetapi kenapa dikurangkan budaya sopan dan santun?semakin hari makin kasar cara perbualan pengacara-pengacara MeleTop..tetamu yg diundang seharus nya dihormati..
FIEQR Pro
FIEQR Pro - 2 months ago
Baguslah MeleTOP dapat mengasimilasikan artis2...
ahmad fatah
ahmad fatah - 2 months ago
aku cr kecomelan pian sampai kwn aku fanatik.. aduhh xjmpaa ๐Ÿ˜ญ
Seiki Arjuna
Seiki Arjuna - 2 months ago
Mata cover skettt...
Henry Setiawan
Henry Setiawan - 2 months ago
Assalamualaikum ! I am so interested in the lovelly Red White Pull-over wore by Nabil in this Meletop episod. Is there any body who can inform me the name of the designer or the shop I can buy it ? Please help me !!! Waiting your reply you all ... Thank you so much in advance ....
Hanis Lee
Hanis Lee - 2 months ago
Wow...capik dh menang 3 award...congrats
kunkunLAH
kunkunLAH - 2 months ago
Ni aku xfahammmm. Xde pun aman ra kat opening? masalah teknikal ke rahsia sbb opening 3hos tu?
mohd hafiz
mohd hafiz - 2 months ago
Belakang sikit syafiek
Qisya Iris
Qisya Iris - 2 months ago
6:23 Hahahaha Syafiq Kyle mcm blur time tu ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚ Comel
lee do 10
lee do 10 - 2 months ago
"Ra~~"...... Wey apekahh aq pun nk panggil mcm tu...cutenye aman senyumm
Wawa
Wawa - 2 months ago
"Jihan Moses" HAHAHA TERINGAT KAT SUHAIMI SAAD YG KATA EART TU FLAT
NUR KHALIDAH MOHAMAD KHALID
โ€œKau dengan khai bahar samaโ€ hahahhahhahahaahhaha terhibur do dengan nabil ni๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
raff รฉn cinnamon
raff รฉn cinnamon - 2 months ago
"ra" is the light that enlights, or illuminates, people. that's what Aman do
Farah Lyy
Farah Lyy - 2 months ago
raff รฉn cinnamon ohhh really haha i tak ada ig so taktahu updated .. anyway good to know it
raff รฉn cinnamon
raff รฉn cinnamon - 2 months ago
@Farah Lyy verified by Aman Ra himself, during one of his insta live sesh.
Farah Lyy
Farah Lyy - 2 months ago
raff รฉn cinnamon i think so
Lina Abdullah
Lina Abdullah - 2 months ago
Aku tahu neelofa ni muda (tapi nampak tua) dari nabil & jihan tapi kenapa suka panggil mereka atau dgn artis2 jemputan perkataan korang, aku & kau? Tak bersopan santun langsung.
Putri Anum
Putri Anum - 2 months ago
nabil n lofa duduk dekat betul. eihhh
Tenang Bossku
Tenang Bossku - 2 months ago
Part neelofa panggil aman ra kat 10:35 je
Thanks me later ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป
kunkunLAH
kunkunLAH - 2 months ago
10:22 start sini yg dia panggil tu
Ammar Ismail
Ammar Ismail - 2 months ago
Pitbull Malaysia yooo..
Stewmaker s
Stewmaker s - 2 months ago
Press 7:43 and pause it
awin manja
awin manja - 2 months ago
pelir besar pjg ouhh..๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿ˜‰
Sir Dope
Sir Dope - 2 months ago
bapak comel "RA"
tysone99
tysone99 - 2 months ago
Lofa : sbnrya xlawak sgt kan?
Jihan : xpelah . Sapotยฒ
*clapยฒ
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Nurul Amirah
Nurul Amirah - 2 months ago
Nape wani mcm sun burn je
Shida Chopperz
Shida Chopperz - 2 months ago
Aman Ra double H :
humble & handsome โค๏ธ
M nafi
M nafi - 2 months ago
Pesal muka tajul mcm bell ngasri hahaha
Pursuit The Happyness
Pursuit The Happyness - 2 months ago
Cmne si jihan blh bernafas pkai tdg camtu , dh lh skrg ni cuaca pns , berpeluh leher , aku tgk pun rsa rimas n susah nk bernafas
Perfect Tionist
Perfect Tionist - 2 months ago
10:31 sian jihan tak ada diberi peluang langsung tuk berckp oleh si telinga capang ni, tak tolak ansur langsung, jihan nak wat lawak pun tak ada idea dah.. at least suruh jihan panggil aman ra juga.
Afiq Alwi
Afiq Alwi - 2 months ago
Function pulak tajoll duduk kat situ.
Leon Gamer
Leon Gamer - 2 months ago
10.34
xmbo yy
xmbo yy - 2 months ago
apesal interview ni paling kelakar eh ๐Ÿคฃโค๏ธ
Sahabat Awak
Sahabat Awak - 2 months ago
Xde pun org Tanya tajul. ๐Ÿค”
beyblade bust
beyblade bust - 2 months ago
Ada lh
Syah TV
Syah TV - 2 months ago
Nama ape peliK sgt, Aman Ra, nasib baik bukan Amun Ra, dlm bhasa mesir purba Amun Ra bermaksud tuhan matahari
Mohamad Zawawi
Mohamad Zawawi - 5 days ago
Ra radiallahu anhum
Syah TV
Syah TV - 2 months ago
@KHAIRUL ISSEI Kalau dah baca kenapa nak tanya lg? Tanya soalan yg org dah trbentangยฒ bagi jawapan.
KHAIRUL ISSEI
KHAIRUL ISSEI - 2 months ago
Bkn ke mmg aman Ra tuhan matahari
Mama Gomok
Mama Gomok - 2 months ago
Jihan Muse sangattt cantikkk ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
nfz 9621
nfz 9621 - 2 months ago
Klau syafiq kyle hensem,Aman ra double kacak level..
semut merah
semut merah - 2 months ago
Budak flat baring! Budak flat baring!hahaha buat hal la nabil ni...aq pn jd cm syfiq kyle jgk asek glak bile nabil wat lawak๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Omar & Hana - Lagu Kanak-Kanak Islam
Assalamualaikum semua! Alhamdullillah Siri Animasi Islamik No 1 Malaysia kini sudah 1.8 Million! Jom sama sama kita subscribe Omar & Hana youtube channel sebagai tanda support kepada animasi islamik tempatan ya? Semoga Allah berkati kita bersama. Ameen
Sakinah Qienaa
Sakinah Qienaa - Month ago
done jugak
AlaN WaLKeR
AlaN WaLKeR - 2 months ago
Done subscribe ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
Che Wan Nur Ain Safiah
Che Wan Nur Ain Safiah - 2 months ago
Syafiq semโคโคโค
Hafiz rey95
Hafiz rey95 - 2 months ago
Siapa setuju kalau aku ambil neelofa sebagai isteri aku?
Hafiz rey95
Hafiz rey95 - 2 months ago
Muhammad Zaim aikk..kenapa pula?
Muhammad Zaim
Muhammad Zaim - 2 months ago
Aq org pertama bangkang
Harzad Farhan
Harzad Farhan - 2 months ago
aman ra bro!!!!
Sara Shafiqah
Sara Shafiqah - 2 months ago
Capik buat apo tu hahahahaha 3:14
Rafiuddin Razali
Rafiuddin Razali - 2 months ago
kojol takde, kojol kerja haha
Cheesecake 01
Cheesecake 01 - 2 months ago
Makcik2 sgt host tu... Hahaha
lilwie
lilwie - 2 months ago
Nabil sekali x sekali mesti kena diss dengan aman ra
Dead Pheonixz
Dead Pheonixz - 2 months ago
Neelofa and syafiq
Mas Nida
Mas Nida - 2 months ago
Tebalnya concealer syafiq kyle ๐Ÿคญ
dina shut
dina shut - 2 months ago
Ra๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Shamil Zai
Shamil Zai - 2 months ago
Punya lama Aku tunggu rupanya part last dia panggil Ra tu , abis masa Aku je
fara fisyah
fara fisyah - 2 months ago
Hensemm bhaii syafiq kylee๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Eyza Ariff
Eyza Ariff - 2 months ago
Aman ra ๐Ÿ˜‹
xlkslb ccdtks
xlkslb ccdtks - 2 months ago
Aman ra kenapa kacak sangat .. aum
izuan fahmi
izuan fahmi - 2 months ago
"klau nak lagi lama jihan Mosus".. khakhhakh
Ooo Yeah
Ooo Yeah - Month ago
@izuan fahmi ouh okey dh phm tq bosskur
izuan fahmi
izuan fahmi - Month ago
part ni 0:24 nabil mention mosus yg glamour pasal bumi rata tu
Ooo Yeah
Ooo Yeah - Month ago
x phm la part ni,explain plis
ล˜รฆรญvรถรฑ
sampah
PIAN ss
PIAN ss - 2 months ago
Why BABY PIAN ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
svrz drz
svrz drz - 2 months ago
cantikkkk betulll neelofa mcm ni๐Ÿ˜๐Ÿ˜...comelll doohh
Ezone Macho
Ezone Macho - 2 months ago
Apakah aq sowg je ke yg play bnyk kali time part lopa panggil aman ra "ra"?? Naaaaaaaa
Julia Angie
Julia Angie - 2 months ago
5:50 capik tgk babypian mcm bernafsu sarakah imam boxer pishang
Shah Neymar
Shah Neymar - 2 months ago
Aman Ra Fans ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Anti VrZ
Anti VrZ - 2 months ago
sapa lg dtg jenguk sbb ada Aman Ra.. LIKE siket..
azim centrino
azim centrino - 2 months ago
Bnyk pulak idea diorang ni kan.m bagusss la.. terhibur..
Nur Dalilah
Nur Dalilah - 2 months ago
Respect Wani Hasrita. Betul2 wanita melayu terakhir. Sefamous mana pun, masih kekal sopan, masih ingat hukum hakam. Tudung/hijab tak pernah atas dari dada. Tetap sopan pemakaian.
Mr. Papa
Mr. Papa - Month ago
Memng betul jgn Judge org melalui pakaian.. Tetapi wanita yang paling banyak ke Neraka juga kerna pakaian. Wallahua'lam
Phone On
Phone On - 2 months ago
@Laut Biru itu beza org ada ilmu.. dgn org yg ikut2 org lain..ikut fesyen. Aurat pompuan setelah baligh seluruh bdn kecuali muka..tpk tgn(depan..blkg) di depan ajnabi(boleh dikahwini)..x ketat..membentuk tubuh bdn. Pakai tudung nmpk bentuk dada x sempurna pemakaiannya. Zina mata bg kami org lelaki..sbb dh fitrah ada tarikan antara kedua2 jantina ini.
Firman Syah
Firman Syah - 2 months ago
Nk tgk part neelofa comel tkan je 7:46...
Hazirah gg
Hazirah gg - 2 months ago
Amar ra very handsome lohh
aizat kacak
aizat kacak - 2 months ago
RA tu rupa artis
adamroger
adamroger - 2 months ago
Jihan lawak hahahhaa๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚
Anie Ce
Anie Ce - 2 months ago
Perati je si sapik sgt terhibur dgn lawak nabil๐Ÿคฃ
Nin ins
Nin ins - 2 months ago
Aku ulang part neelofa panggil ra .. Comel neelofa
ijt dgf
ijt dgf - 2 months ago
Tajul tu aduh pi main jauh jauh basteng
beyblade bust
beyblade bust - 2 months ago
Basteng tu apa
Zulfaez Sabri
Zulfaez Sabri - 2 months ago
Hip hop, streetwear, casual ..... rempit lol
Murnee Habib
Murnee Habib - 2 months ago
tajul bila tengok dari tepi macam lan pet pet pulak
Makan Jelah
Makan Jelah - 2 months ago
Because Aman Ra ade Rrraahh.
Azura Gbc
Azura Gbc - 2 months ago
Fashion apa diorg ni
L!s4s4!t
L!s4s4!t - 2 months ago
Meletop please jemput genhalilintar n the family
Sapphire Skye
Sapphire Skye - 2 months ago
No pls
Android 18
Android 18 - 2 months ago
Sape tu
Noor Aishah Nordin
Noor Aishah Nordin - 2 months ago
Aman Ra, memang aman betul tengok muka dia.๐Ÿ˜Š.hihi..enchem pulak tu..kikik
Shaa Hydaa
Shaa Hydaa - 2 months ago
cantik baju jihan โค๏ธ
Apple Hijai
Apple Hijai - 2 months ago
Comel jihan pakai tudung
Qobil Habil
Qobil Habil - 2 months ago
Hari tu fattah amin masuk studio MELETOP lova ni ushar je
Hari ni aman ra pulak dia nk try. Kill the love lah lofa
Sarah Zahari
Sarah Zahari - 2 months ago
Qobil Habil amenda kau ni
Wan Luqman
Wan Luqman - 2 months ago
Oppo
Robson Jeelian
Robson Jeelian - 2 months ago
Syafiq Kyle looking fresh and hot
Afiq Raikuro
Afiq Raikuro - 2 months ago
Buku puisi inspirasi dari 99 kata Fattah Amin ke?
NORANI MAHMUD
NORANI MAHMUD - 2 months ago
@Afiq Raikuro mgkn jg tp ramai lg yg dh buat mcm tu
Afiq Raikuro
Afiq Raikuro - 2 months ago
@NORANI MAHMUD Iyee..mmg ler die bijak. X kata pun mustahil dia nk mengarang. Mksd sy pencetus idea utk buat tu..
NORANI MAHMUD
NORANI MAHMUD - 2 months ago
tak mainlah fattah tu, suffian ni pun bijaklah bru dpt master uitm.
Puya Rahman
Puya Rahman - 2 months ago
So cute Aman RA ๐Ÿ˜ฉ
Next videos