GOLD DIGGER BERTEMU QUEEN CONTROL

23 501
1 333
 
Comments
ASA Production
ASA Production - 6 months ago
Dengan berbekalkan RM61, anda boleh memahami isi hati pasangan anda. Hanya di Perfect Optical di Time Square. Cepat sementara masih murah.
NAH!!! Syafiq pernah mendapat Gold Digger. Siapa pernah?
Rustam Mudin
Rustam Mudin - 2 months ago
ASA Production
ARSAGA Studio
ARSAGA Studio - 2 months ago
Saya org Indonesia,saya suka film Asa production
ku masih di sini
ku masih di sini - 3 months ago
Siapa awek yg last tu.cun giler..😁😁....
QÎMÎÊÊ HÂÎDÝ
QÎMÎÊÊ HÂÎDÝ - 4 months ago
Mau satu spek gini😂
Earth
Earth - 4 months ago
@Luqman Hafizee Same as girls
Rachel Magdelene
Rachel Magdelene - 13 hours ago
Tipu lah kaca mata boleh buat gitu tapi kalau boleh apa salahnya hahah
Nur Amalin Najaa
Nur Amalin Najaa - 2 days ago
Siapa yg nak kaya sangat kalau kau jangan ingat korang boleh bawak harta ke dalam kubur kau
ayinnie
ayinnie - 3 days ago
3:55 "dua tiga buah epal" shows 2 and 5 fingers
me : NANI???
Syafeeq Redzuan
Syafeeq Redzuan - 3 days ago
Aku pakai spek dari sana,tak dapat baca hati perempuan pon.Ada pun kena tampar ja la sebab renung dia lama lama.Wkwkwkwkwkwkwwk.
ET Gaming terkece
ET Gaming terkece - 4 days ago
3:02 speaker rusak oi
Nor Hazera
Nor Hazera - 4 days ago
Hai korang siapa yang minat cerita ini like okey bai korang😉😉
ET Gaming terkece
ET Gaming terkece - 4 days ago
3:54 ngakak ngakak pantunnye
A. m.p
A. m.p - 5 days ago
Awek baru dia kaya. Sbb tu tak kisah. Tahniah jumpa pasangan sepadan. Lets his ex learn her lesson. Mungkin kawin ngan duda kaya
Sann Nneyy
Sann Nneyy - 5 days ago
kima kreta ada taik burung sial
Jamilson
Jamilson - 5 days ago
3:02 rosak mic ...
zur ikmal
zur ikmal - 6 days ago
7:48😂😂
Denas Rostam
Denas Rostam - 7 days ago
Sedih😢😢
azuhra budi darma
azuhra budi darma - 9 days ago
Aku sendiri orang Indonesia yang suka sangat dengan film ini
Music Always
Music Always - 10 days ago
Gf aq siuman ke tak ni😂
Roct ahmad
Roct ahmad - 10 days ago
Hansome beb bila dia pakai spek
Huzlina Hussain
Huzlina Hussain - 10 days ago
hahahahahahahahaha cool
Ashrafs fish KL
Ashrafs fish KL - 11 days ago
Ejaan salah setuju jadi setujyu
Dar Darun
Dar Darun - 11 days ago
0
Jayzurina Jrsz
Jayzurina Jrsz - 12 days ago
Tu syaitan yang cakap anjay.
Malaysia
Malaysia - 12 days ago
7:49
Oh ingat kan dia nih Sa
Jad
Aisyah Aisy
Aisyah Aisy - 13 days ago
Part 2 please
NAZRAN GAMING X
NAZRAN GAMING X - 13 days ago
Wtf
Made Satria
Made Satria - 14 days ago
Cewek bang sat
Oh My God
Oh My God - 15 days ago
Betuuuuulll kerr🤔🤔
Kerul Erul
Kerul Erul - 16 days ago
Hahaha..lawak yg ada bunyi itik tu..2019 baru tengok.. terima kasih Kerna berigat
Annas Nashrullah
Annas Nashrullah - 16 days ago
Wehh...aku nk beli spect ni...
Sckool TV
Sckool TV - 17 days ago
Sajat😂
Danish Miel
Danish Miel - 19 days ago
Hahahahahahah 😂😂😂😂😂
Daniel Haris
Daniel Haris - 20 days ago
Keluar jelah nak tanya girlfriend buat apa haha. Macam bini pulak
Niyaz aniq and alan
Niyaz aniq and alan - 22 days ago
Kenapa aku dengar abang Jimmi cakap "spek ini boleh jadi you ultraman"
AyyapZ
AyyapZ - 26 days ago
Aku suka tgk prank gold digger luar negara
Tapi aku terlepas video ni aduhh!!
Jax the annoyance
Jax the annoyance - 27 days ago
3:55 sini start I ketawak macam orang gile 😹😹
Mohd Erwan
Mohd Erwan - Month ago
Ni perempuan ke I ingatkan sajat lawak giler....🤣🤣🤣🤣🤣
Luqman Salim
Luqman Salim - Month ago
Srs lawak😂🤣
Abdullah 17005
Abdullah 17005 - Month ago
Abang² yang ada di sini ganteng² semua ya
#SayaDariIndonesia
Saya ngefans channel ini juga
hanyz_
hanyz_ - Month ago
0.40 saat ... laki tu begar sangat sampai taik burung kat pintu kereta pon x perasan
Syz Taharil
Syz Taharil - Month ago
Taik burung ke tu 😂😂
All My Bro Alonelyfade
Heroes justice league tapi lagu marvel punya😂😂😂🖒
Isana Yashiro
Isana Yashiro - Month ago
Baju superman tapi background lagu avengers wkwkw
UnUsed Project
UnUsed Project - Month ago
Apa pasal korang buat joke pervert sangat ni?!


Takpe lah, saya pun pervert 😏😏😏
zulkifli hassan
zulkifli hassan - Month ago
Best
iskandar irfan
iskandar irfan - Month ago
4:45...MALAM NI SEMUA LAKI SEMUA PISANG 😂
Aditya Seman
Aditya Seman - Month ago
P
Aditya Seman
Aditya Seman - Month ago
Bang buat film 1 jam
Danial M
Danial M - Month ago
Jujur je.. Ariana Grande dibandingkan dengan awek2 korang kat luar sana.. ariana lagi cantik der..
Just.Veliii
Just.Veliii - Month ago
I APA?!! 😂
Gnvie Rrrs
Gnvie Rrrs - Month ago
Aku je ke perasan laki tu ada taie burung kat keta? 0:39
Gnvie Rrrs
Gnvie Rrrs - Month ago
0:39 ckp je lah kau tau kereta ade taie burung🐤💩 tak malu kau?
AnwarKharul Anwar769
AnwarKharul Anwar769 - Month ago
Hahaha
Irham Syahmi
Irham Syahmi - Month ago
Ada sambungan tak video ni ???
ujin 2242
ujin 2242 - Month ago
Xsemua pempuam nak berbumbung awek aku dari aku xdak moto sampai aku sekarang ada 2moto 2keta satu lori dia masih setia gan aku dia cakap dia hanya nak kebahgian dan kasih syg
Gamer Is My Life
Gamer Is My Life - Month ago
3:00 part ni aku takleh tahan
Irfan Danish
Irfan Danish - Month ago
@asa production
Strider One
Strider One - Month ago
To all gold diggers in the world,you can go to hell
Sehen Rishi
Sehen Rishi - Month ago
3:02 I apa
NaMe Fortnite 321 ITS GAME TIME
3:02 i APA!!!!! Ke 3:03 😭😂😂 buat belagak ye😂😂😂😂😂😂
hilal samudra
hilal samudra - Month ago
Salam aku dari indonesia
barack obama
barack obama - Month ago
7:48 hahahahaa
Muhammad Aliff
Muhammad Aliff - Month ago
Crush ex aq pon name syafiq, syafiq zikry
Next videos