GOLD DIGGER BERTEMU QUEEN CONTROL

18 651
913
 
Comments
ASA Production
ASA Production - 2 months ago
Dengan berbekalkan RM61, anda boleh memahami isi hati pasangan anda. Hanya di Perfect Optical di Time Square. Cepat sementara masih murah.
NAH!!! Syafiq pernah mendapat Gold Digger. Siapa pernah?
Souleater Kaze
Souleater Kaze - 11 days ago
Mau satu spek giniπŸ˜‚
Joseph Stalin STALIN!
Joseph Stalin STALIN! - 22 days ago
@Luqman Hafizee Same as girls
Izwan He
Izwan He - Month ago
πŸ”₯πŸ”₯ niceee. mcm adaptasi dlm cite komik jepun ehehe
Wind Plus
Wind Plus - Month ago
Buat yang ke 2 lah?
mr raihan raihan boyz
mr raihan raihan boyz - 2 months ago
abg taksuka lah peruampuan macam tu
nizam nizam
nizam nizam - Day ago
please buat part2
Satrya mem 56
Satrya mem 56 - Day ago
Hay saya dari indonesia,salam dari indonesia untuk malaysia
#salamsaturumpun
Callista Limsu
Callista Limsu - 2 days ago
Kasian cowoknya
Mhd Faiz
Mhd Faiz - 4 days ago
Kenapa tang sajat kene cut hahah
Romosha romosha
Romosha romosha - 5 days ago
Lelaki : u okey x?
Pompuan : ok jer.... **muka sedih**
Lelaki : ouh. Ok, I gi mkn lu
Pompuan : isshhh.. u ni!!!
Lelaki : WHAT I DID WRONG???!!!
ender iman malaysia
ender iman malaysia - 5 days ago
3:03 oh shit
lai li
lai li - 6 days ago
Tak best bodoh Babi pagi2 hisap bong
Nur aliya
Nur aliya - 6 days ago
Bodoh lh pompuan yg nk beg lv tu.. Klau aku jumpa, aku sepak die.
lijah boden
lijah boden - 7 days ago
Saya nmpk ketiak Syafiq ketibad
Paskal Antoni
Paskal Antoni - 7 days ago
Matre bangsat
Nizam Iron mam
Nizam Iron mam - 7 days ago
Kau la sedap sikit hahahahah
Nadia 1112004
Nadia 1112004 - 8 days ago
Tdi Kate LV lps tu Gucci pulak ape tuπŸ€¦β€β™€οΈ
Suhaimi Shamsudin
Suhaimi Shamsudin - 8 days ago
Apala kalau kau nak semua benda kau beli sendiri atau kau kawin dengan anak raja apa susah
K.BB.T.B.CG .A.D.N.A
K.BB.T.B.CG .A.D.N.A - 8 days ago
1:01 spek ni bagus tau boleh tukar kan you jadi ultramanπŸ˜‚
Sakura Kayana Takamura
Sakura Kayana Takamura - 9 days ago
Dasar perempuan matre murahan
Adinda chanell
Adinda chanell - 9 days ago
Sedih lh awak nengoknye
MUHAMMAD SAUQI BIN HASSAN -
"jangan bang saya masih kanakΒ² bang" hahahah.
Lan Wulan
Lan Wulan - 10 days ago
My ex tu apa ya? mantan pacar ?
Mohd Nizam Othman
Mohd Nizam Othman - 10 days ago
Kalau aku suka kereta sebab ada air con dengan moto rasa angin sikit jadi aku suka moto daripada kereta kalau kereta aku suka
Daffa Aja
Daffa Aja - 11 days ago
Drama ke komedi?
Souleater Kaze
Souleater Kaze - 11 days ago
Klau ada spek gini mau satuπŸ˜‚
flucha 1123
flucha 1123 - 12 days ago
3:02 jumpscare
Ad Khai
Ad Khai - 13 days ago
Ew mende lah pompuan centu tu
HardRock19
HardRock19 - 13 days ago
Fanin Da'best
Sapa setuju like
Who AmI
Who AmI - 13 days ago
nasib dia ada ending.. kalau x siap dia
kylepros gaming
kylepros gaming - 14 days ago
Song nya avengers lah hahahaha
SaifulNizam Sulaiman Official
Die jerit πŸ˜‚
Ariff Zaidi
Ariff Zaidi - 15 days ago
Aku pling bnci gold digger.sbb smua nk tngok dompet.duit tk leh bwk mati siak...phm skit student tuu.duit tk bnyk its so ok ko tnggal dia,lstu bile dia maju dia dh kaya,kau cri blek dia...ape jnis laa...
The Real Black Rexbot
The Real Black Rexbot - 15 days ago
sempat lagi jadi superman pastu fail pulak tu nak rampas balik hahahaπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Adrian Fahri
Adrian Fahri - 15 days ago
Susah r nak cari perempuan yg tak queen control ni,
ratu ayu remaja
ratu ayu remaja - 16 days ago
Masa kaloterlalu baik langsung putus hebat tu cewe tapi like dan sherya sayaakan bantu fidionya banyak yang nonton ,semoga dapet golden dari yutube ya, amin
ratu ayu remaja
ratu ayu remaja - 16 days ago
Bang beli kacamataya lucu bisatau jawaban cewe πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚kalo bisa tau gakbakal putus
Hendi Sampit
Hendi Sampit - 16 days ago
3:02 I apeeπŸ˜‚
Iqa Zuhaira
Iqa Zuhaira - 18 days ago
S.E.T.U.J.Y.U=SETUJUπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Pinky Blue
Pinky Blue - 18 days ago
😭☹️☹️
revanno safaraz
revanno safaraz - 19 days ago
Hi
erzoo CRZ
erzoo CRZ - 20 days ago
nampak bangang tapi enjoyy πŸ‘
Fendy Osman
Fendy Osman - 20 days ago
Memang dasar gold digger
Riana Star
Riana Star - 20 days ago
Wow...a gold digger
That's a bad habit I see for everyone! 😞
Aiman Mahathir
Aiman Mahathir - 21 day ago
cermin mata masa hadapan ni
Dian Dian
Dian Dian - 21 day ago
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Qaseh Aleeya Rizal
Qaseh Aleeya Rizal - 21 day ago
Hahaha!!!!! Siapa suru pakai cermin mata
user 1 mohd suhaimi
user 1 mohd suhaimi - 21 day ago
Jangan lah ganaz sangat
Aqis Eilish
Aqis Eilish - 22 days ago
Ariana. Seriously? πŸ˜‚
Farhan Pogba07
Farhan Pogba07 - 22 days ago
Dis8sgozev
fUyJzU
fUyJzU - 23 days ago
Aku nak spec tu. :)
Irshad Mommy
Irshad Mommy - 23 days ago
ape punya iklan.terhibur kaw2.terbaik boskuuuuuuu
cherrycookie.
cherrycookie. - 23 days ago
wow amazing video❀❀✨✨! i kinda understand cause im from IndonesiaπŸ˜„
MR. LEAF
MR. LEAF - 23 days ago
7:44
chanel popo gaming
chanel popo gaming - 23 days ago
anugerah pelakon lelaki terbaik ialah
syafiqqqq
Tab Six
Tab Six - 24 days ago
3.55 eja setuju pun salah
Mr. HQ Notty
Mr. HQ Notty - 24 days ago
HEBAT!!!!NAK BELI!!!! AK PN PAKAI SPEK =D
mardhiyah wahab
mardhiyah wahab - 24 days ago
HAHAHAH Kelakar lahhπŸ˜‚ oh dia perempuan ke? Aku fikir dia sajat
farah amirah yusrina
farah amirah yusrina - 25 days ago
🐰Ariana:Her?Really?
Me:πŸ˜‚πŸ˜†πŸ˜‚πŸ˜†πŸ˜‚πŸ˜†πŸ˜‚
Memang takleh blah
Part tu aku ulang banyak Kali
Wan Yusop
Wan Yusop - 25 days ago
Muka perempuan ni macam intan najwa
PrinceIsma Lol!
PrinceIsma Lol! - 25 days ago
7:22 siapa perlakon suara ariana and pasal kelakar sangat suara ariana πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
hamiza isa
hamiza isa - 25 days ago
best dan seronok
norailis a w
norailis a w - 25 days ago
weiii!!!...BIADAP PUNYA PEREMPUAN!!
Nexo mii
Nexo mii - 26 days ago
I *APA!!*
Noor H
Noor H - 26 days ago
Kesian pulak tengokdah nak habis ni rasa dah nak nangis dah
j k
j k - 26 days ago
Suka sangatπŸ’–
NAME YullBuz
NAME YullBuz - 27 days ago
2:58 - 3:03 Its Funny Lah πŸ˜‚

Best sangat Ni..
Unicorn Roblox!
Unicorn Roblox! - 27 days ago
0:16 - 0:47 . Perempuan tu boleh berlakon . Harap sesiapa amik dia untuk berlakon ~
itsme anis
itsme anis - 27 days ago
Kenapa kalau couple..yang perempuan mesti tak bagi bf dia lepak eh???
Blank_Sama
Blank_Sama - 27 days ago
Damn this specs are sheet COOL
ana ayu
ana ayu - 28 days ago
Bana dia.. nilah generasi muda. Bru putus cinta tak smpi smggu sebulan, dah ada cinta baru. Tak tau yg hubungan baru tu akan jd masalah baru. Cintai diri anda dulu, bru org lain
Mr Silent GAMING
Mr Silent GAMING - 28 days ago
SAPE TENGOK VIDEO PAKAI UNLIMITED YOUTUBE
JeRoMe VaLeSKa
JeRoMe VaLeSKa - 29 days ago
minit ke 7:00 sampai ke 7:05 πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
art xnime
art xnime - 29 days ago
Alif mana? Alif aziz ke... Gudluck girl..
Kishiari fukate
Kishiari fukate - 29 days ago
Ngakakk 🀣🀣
Mohamad alif
Mohamad alif - Month ago
1:03



katenye jadi ultraman...wkwkkw
XxReDDragoNxX 0507
XxReDDragoNxX 0507 - Month ago
7:48 SA 7:49 JAT
XxReDDragoNxX 0507
XxReDDragoNxX 0507 - Month ago
Mcm peter parker pakai specmata msa syafiq pkai
Mohd Afifi Arif
Mohd Afifi Arif - Month ago
Perempuan skrg pandang duit je bkn die 'cinta' kat ko pun.. Time ade duit je sayang, time xde duit die pun melayang.. Berhati2lah dgn kata2 'cinta' seorg perempuan.. Ntah2 die cume cinta duit ko je.. Patut test die dgn gold digger prank dulu, nk tgk jujur ke x cinta die tu..
Amirul Boy
Amirul Boy - Month ago
3:03 HAHAHA LAWAK GILE
Faisal Theributz
Faisal Theributz - Month ago
Perempuan yg x pakai tudung tu macam ade tatoo je kat kaki kiri dia
Asyrul Alimin
Asyrul Alimin - Month ago
Kalau tengok kat kaki perempuan tu yang tak pakai kaki dia tato masa part hujung 2
Arman Durrani
Arman Durrani - Month ago
2 3 biji kuching berlari NAMA SAYA SAMM!! πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Hakim Azman
Hakim Azman - Month ago
sumpah bedekak gile
Addy Yusra Arbi
Addy Yusra Arbi - Month ago
πŸ™ƒπŸ˜˜πŸ˜πŸ˜˜πŸ˜œπŸ˜›πŸ˜ŽπŸ™„πŸ˜žπŸ˜ πŸ˜•β˜ΉοΈπŸ˜•
Fadilla Ithnin
Fadilla Ithnin - Month ago
I LOVE TBH!!!
Mochamad Bimafirbananta
Ngakak anjir πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ btw any Indonesian here?
ultraman orb origin
ultraman orb origin - Month ago
jahnam
Jatul Naim
Jatul Naim - Month ago
Td beg lv
Pastu gucci plak
AidilRBX
AidilRBX - Month ago
DUA TIGA BUAH APPEL SAYA TAKNAK SOALAN SIMPLE KALAU BETUL AWAK SINGLE MARI KITA COUPLE
fend nito
fend nito - Month ago
Nak beli lah speek nie...
fend nito
fend nito - Month ago
Hahahaha... Ini jack pot...
afiq fauzan
afiq fauzan - Month ago
I..I....I.I ape !!!!
mahamad Haiqal firdaus Mazlan
Pompuan tu anjing kot
mahamad Haiqal firdaus Mazlan
Tina tuh anjing kot
Erwan Wan
Erwan Wan - Month ago
part 2 pleasa
Yosrizal Omar
Yosrizal Omar - Month ago
Boleh tak buat behind the scene..kalau boleh
Muhammad Bagus Anugrah
Lagu sedih tuh judulnya apa yah
Detik ke 36
MrFunkky MetryDash
MrFunkky MetryDash - Month ago
Story yg bagus....sy suka video ni.... Btul kita kadangΒ² kena saling memahami.... Tapi tak semua perempuan yg jenis mcm tuh.... Punya dorang pun tabiat tak bole nk tngok kawan dia pakai barang lagi mahal dari so dia pun nak jugak.... Kalau tak beli mcmΒ² dia kata kat kita tak respect la tak reti nak ambil haty perempuan mcmΒ² lagi lah.... Hehehe
dewi nugraha
dewi nugraha - Month ago
Bang takde sambong ke
Ghani Lve
Ghani Lve - Month ago
Wtf iluminati?
Bangsat Kau
Bangsat Kau - Month ago
Rip 3:02
Danial Hakim
Danial Hakim - Month ago
11:21 hmmm sudah πŸ˜‚
Dark Pheonix
Dark Pheonix - Month ago
Cantik siall fanin. Kalaulah dia awekku...
Next videos