"SAMPAI HATI KAN?"- Awak terlalu baik untuk saya 2

3 661
189
 
Comments
ayamkokok
ayamkokok - 3 days ago
pakai cap tu muka pecah rumah pun minat ka adoi
Muhammad Khairi Romli
Muhammad Khairi Romli - 18 days ago
Awak terlalu jahat utk saya ni
Faris Amsyari
Faris Amsyari - 20 days ago
Allah ke nabi
Tulis Allah berfirman tapi hadis
Kalo quran yelah dari Allah
Hadis dari nabi ..pelik..
Amirul Asyraf
Amirul Asyraf - 23 days ago
Smua selalu baik baik jdi jahat abg zul hahha
Muhd Yusuf
Muhd Yusuf - 26 days ago
Mngarut.... Poyo
Amir Zikryy
Amir Zikryy - 29 days ago
Kenapa nama orang tu mesti amir . Nampak mcm amir ni jahat pulak .😂
Haziq Yahaya
Haziq Yahaya - Month ago
serius hambar der.. cannot brain actually
pemburu kerang
pemburu kerang - Month ago
aku rasa kau x perlu letak firman Allah dalam drama kau..sebab drama kau tu menggalakkan maksiat !
Izzat Zakariya
Izzat Zakariya - Month ago
Mula2 aq fikir ayat “awk terlalu baik utk sy” ni dh x pkai....dh kna plk ayat mcmni minggu lps😭
Areis Pahang
Areis Pahang - Month ago
Kenapa perlu hadir jika ada niat utk pergi......
Lycan_ Addie
Lycan_ Addie - 2 months ago
ρємвєтυℓαи:
вυиgα вυкαи ѕєкυитυм
Mohamad Haris
Mohamad Haris - 2 months ago
Prempuan pakai baju kuning tu rupa dia seiras yanti sari
Eykha Kamar
Eykha Kamar - 3 months ago
Terasa geli plk dengar ayat mamat topi tu haha tp weh bg video tu ak nk ak nk 😂
Fuck Ass
Fuck Ass - 3 months ago
Tak logik langsung cerita.. pompuan tu putus cinta tiba tiba terus gi kat ammar nazhan..biasanya pompuan klau putus cinta biasanya balik ataupon gi ke tempat lain
Embun Channel
Embun Channel - 3 months ago
Like.. .
Nice.. .
Good . ..
Bro.. ,
My from indonesia
Azim Qusyairi Mohd Nazarulfitri
Waifu/crush anime better 2D than 3D 😂😂😂 dia xkn ckp awk terlalu baik tuk sya 🤣
zaid ikmal
zaid ikmal - 3 months ago
Awk terlalu baik bagi saya ayat paling bodoh dlm dunia ni.Habis tu nk jadi jahat baru dapat.Dh bebal ke ape
sekut mayat
sekut mayat - 3 months ago
Betul la playboy memang muka pecah..hahaha
2GO0D Pubgm
2GO0D Pubgm - 3 months ago
‘Awak terlalu baik untuk saya ‘ habis tu kalau laki curang , ha heboh satu malaysia
Nazrin Yunus
Nazrin Yunus - 3 months ago
permulaan cerita masa kena reject , dia pakai baju tu .. selepas 7 bulan kat taman pon pakai baju sama ... bukan takat tak move on awek je ... baju pon tak bertuka :D
Mohd Fitri
Mohd Fitri - 3 months ago
Pelakon semua kayu...ape daaaa
Hafiz farhan Nizam
Hafiz farhan Nizam - 4 months ago
NAK CERITA TAKKAN REMPIT HILANG DIDUNIA
Civil Defence
Civil Defence - 4 months ago
Geli aku
Che rosnah Che leh
Che rosnah Che leh - 4 months ago
Sedih lah can ni..
Che rosnah Che leh
Che rosnah Che leh - 4 months ago
Kenapa asyik Ammar je yang sakit hati...
Tengku Fariz
Tengku Fariz - 4 months ago
18+ ok lh kot tgok ni. Klau 18 kbwh nta lh.. Kdg dgn video cintan cmni bole buat dorg rse nk bcinta lh ape lh.. Skdar komen. Btw best cite ni..
abbynady
abbynady - 4 months ago
Muka cam rempit ank indon doooooooo
Syafiin Hidayat
Syafiin Hidayat - 4 months ago
buruk nye muka mamat yg ngorat tuu ..bnyk jerawat muka dia .heeeeee
unknower ibnu fulan
unknower ibnu fulan - 4 months ago
Literally speaking.. Awak x sesuai dgn saya, Saya x suka awak, Awak xde daya penarik, Awak ni pelik, Awak ni bosan, Awak x up to date, Awak x romantik.. Pala Bana..
Ckp terus terang boleh la orang perbaiki..
Dunia oh Dunia..
Amirol Mukmin
Amirol Mukmin - 4 months ago
hambar . cuba lgi
mohd saiful anuar saifulanuar
Terbaik lh
Evistix marsyal
Evistix marsyal - 4 months ago
Jgn jadi jahat sbb perempuan tolak cinta.. Biar lah mereka tolak jadilah baik kerana diri sendiri. Pendirian kena tetap perempuan biasa mmg byk ckp mcm tu. Perempuan yg terima laki baik adalah limited. So takde sbb nk kecewa sbb kita baik
SwitchOn TheFire
SwitchOn TheFire - 5 months ago
klau mcm ni punya pelakon ,baek amek sajat jadi pelakon prempuan gntikan prmpuan2 yg dia try tu, tak sesuai doh 😂
Muhamad Aiman
Muhamad Aiman - 5 months ago
video ni okey je.. cumaaa jgn lh cara ckp tu mcm budak budak couple sial... i you you i .. -_- aku nk tgk video ni pun malu
Muhammad Irfan Irsyaduddin
Video ni best lh bile nk buat yg ke 3
Mat Nasir
Mat Nasir - 5 months ago
Bang buat part 3
Mat Nasir
Mat Nasir - 5 months ago
Bang sambung lagi
Hairi Boy
Hairi Boy - 5 months ago
muke da tk hansem ade hati nk jadi playboy tk kene sey
Siriwat sakha Qill sas
Siriwat sakha Qill sas - 5 months ago
Part 3?
Muhd Irfan
Muhd Irfan - 5 months ago
Yg muke xsiap lak acah2 playboy
hafez griez
hafez griez - 5 months ago
Awk terlalu baek untuk saya.. Ok lh saya jahat jom ikot saya blek umh
Noah fs
Noah fs - 5 months ago
Moral drp crta, pegi u belajar..jgn dok sibuk bcintan cintun..ingt mak bapak kat kg..
Leychi Project
Leychi Project - 5 months ago
Cerita merepek lah hahaha, melayu je bercinta, cuba melayu buat motaiii ke apa ke, best gak, asyik prempuan je, bkn nye lawa pn hahahahaha
Umarul Asyraf
Umarul Asyraf - 5 months ago
cinta budak
Mr. Zam
Mr. Zam - 5 months ago
Tak ada pelakon lain ke..yang pakai topi tu muka pecah siot
Mr Gabmer
Mr Gabmer - Month ago
Tengok rupa kau tu mati masuk kubur tak
Edham Shah
Edham Shah - 4 months ago
Allahamdulillah la muka dia lagi okay dari dulu
Asyraf Maxis
Asyraf Maxis - 5 months ago
"awk terlalu baik utk sy"- lancau.
Muhammad Zafran Zafran
Muhammad Zafran Zafran - 5 months ago
Sejak aq kene ayat 'terlalu baik utk saya' aq jdi jahat, pukul org langgar traffic light so rasenya dia terima balik tak?
Zirin Bae
Zirin Bae - 5 months ago
Best la ko rang,buat
Adibanabieha Nadia
Adibanabieha Nadia - 5 months ago
😙💗💗💗
Muhammad Harith
Muhammad Harith - 5 months ago
Salam amnazhan and team, video korg memang bagus, ada pengajaran ada jalan cerita dan memacam. Tapi kalau boleh jaga jugalah kehormatan pakaian tu. Sampai pakai skirt atas lutut, nak tengok pon malu do. Nasihat sebab sayang, tq
Tofix official
Tofix official - 5 months ago
Jahat salah. baik salah
Awal Shaari
Awal Shaari - 5 months ago
Ya terlalu baik untuk saya aq muak dngr perkataan tuu
muhammad hafiz
muhammad hafiz - 5 months ago
hahaaha betul aku pun selalu kene ayat tuu "awak terlalu baik untuk saya "konon jee lebih
Arm Crusher
Arm Crusher - 5 months ago
Mcm ikan sepat je muka mamat pakai cap ni .
MNM Family
MNM Family - 5 months ago
last last dia jadi kunyit
amir arsyad
amir arsyad - 5 months ago
But this playboy mthfckn deadpool wins everytime like dayumm
amir arsyad
amir arsyad - 5 months ago
but still for me no one can ever replace Mia 😔
amir arsyad
amir arsyad - 5 months ago
I know how you feel bro 😭
Hafiz Aziman
Hafiz Aziman - 5 months ago
Tak logik dan talde quality bazir data
zili zili
zili zili - 5 months ago
Eeeee muke koyak cam tu pon ade awek eee
Next videos