"SAMPAI HATI KAN?"- Awak terlalu baik untuk saya 2

3 183
150
 
Comments
Eykha Kamar
Eykha Kamar - 6 days ago
Terasa geli plk dengar ayat mamat topi tu haha tp weh bg video tu ak nk ak nk ๐Ÿ˜‚
Fuck Ass
Fuck Ass - 14 days ago
Tak logik langsung cerita.. pompuan tu putus cinta tiba tiba terus gi kat ammar nazhan..biasanya pompuan klau putus cinta biasanya balik ataupon gi ke tempat lain
Embun Channel
Embun Channel - 20 days ago
Like.. .
Nice.. .
Good . ..
Bro.. ,
My from indonesia
Azim Qusyairi Mohd Nazarulfitri
Waifu/crush anime better 2D than 3D ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ dia xkn ckp awk terlalu baik tuk sya ๐Ÿคฃ
zaid ikmal
zaid ikmal - 23 days ago
Awk terlalu baik bagi saya ayat paling bodoh dlm dunia ni.Habis tu nk jadi jahat baru dapat.Dh bebal ke ape
sekut mayat
sekut mayat - 27 days ago
Betul la playboy memang muka pecah..hahaha
2GO0D Pubgm
2GO0D Pubgm - Month ago
โ€˜Awak terlalu baik untuk saya โ€˜ habis tu kalau laki curang , ha heboh satu malaysia
Nazrin Yunus
Nazrin Yunus - Month ago
permulaan cerita masa kena reject , dia pakai baju tu .. selepas 7 bulan kat taman pon pakai baju sama ... bukan takat tak move on awek je ... baju pon tak bertuka :D
Mohd Fitri
Mohd Fitri - Month ago
Pelakon semua kayu...ape daaaa
Hafiz farhan Nizam
Hafiz farhan Nizam - Month ago
NAK CERITA TAKKAN REMPIT HILANG DIDUNIA
Civil Defence
Civil Defence - Month ago
Geli aku
Che rosnah Che leh
Che rosnah Che leh - Month ago
Sedih lah can ni..
Che rosnah Che leh
Che rosnah Che leh - Month ago
Kenapa asyik Ammar je yang sakit hati...
Tengku Fariz
Tengku Fariz - Month ago
18+ ok lh kot tgok ni. Klau 18 kbwh nta lh.. Kdg dgn video cintan cmni bole buat dorg rse nk bcinta lh ape lh.. Skdar komen. Btw best cite ni..
abbynady
abbynady - Month ago
Muka cam rempit ank indon doooooooo
Syafiin Hidayat
Syafiin Hidayat - Month ago
buruk nye muka mamat yg ngorat tuu ..bnyk jerawat muka dia .heeeeee
unknower ibnu fulan
unknower ibnu fulan - Month ago
Literally speaking.. Awak x sesuai dgn saya, Saya x suka awak, Awak xde daya penarik, Awak ni pelik, Awak ni bosan, Awak x up to date, Awak x romantik.. Pala Bana..
Ckp terus terang boleh la orang perbaiki..
Dunia oh Dunia..
Amirol Mukmin
Amirol Mukmin - Month ago
hambar . cuba lgi
mohd saiful anuar saifulanuar
Terbaik lh
Evistix marsyal
Evistix marsyal - 2 months ago
Jgn jadi jahat sbb perempuan tolak cinta.. Biar lah mereka tolak jadilah baik kerana diri sendiri. Pendirian kena tetap perempuan biasa mmg byk ckp mcm tu. Perempuan yg terima laki baik adalah limited. So takde sbb nk kecewa sbb kita baik
Mohd Taha
Mohd Taha - 2 months ago
klau mcm ni punya pelakon ,baek amek sajat jadi pelakon prempuan gntikan prmpuan2 yg dia try tu, tak sesuai doh ๐Ÿ˜‚
Muhamad Aiman
Muhamad Aiman - 2 months ago
video ni okey je.. cumaaa jgn lh cara ckp tu mcm budak budak couple sial... i you you i .. -_- aku nk tgk video ni pun malu
Muhammad Irfan Irsyaduddin
Video ni best lh bile nk buat yg ke 3
Mat Nasir
Mat Nasir - 2 months ago
Bang buat part 3
Mat Nasir
Mat Nasir - 2 months ago
Bang sambung lagi
Hairi Boy
Hairi Boy - 2 months ago
muke da tk hansem ade hati nk jadi playboy tk kene sey
Siriwat sakha Qill sas
Siriwat sakha Qill sas - 2 months ago
Part 3?
Muhd Irfan
Muhd Irfan - 2 months ago
Yg muke xsiap lak acah2 playboy
hafez griez
hafez griez - 2 months ago
Awk terlalu baek untuk saya.. Ok lh saya jahat jom ikot saya blek umh
Noah fs
Noah fs - 2 months ago
Moral drp crta, pegi u belajar..jgn dok sibuk bcintan cintun..ingt mak bapak kat kg..
Pembunuh Official
Pembunuh Official - 2 months ago
Cerita merepek lah hahaha, melayu je bercinta, cuba melayu buat motaiii ke apa ke, best gak, asyik prempuan je, bkn nye lawa pn hahahahaha
Umarul Asyraf
Umarul Asyraf - 2 months ago
cinta budak
Mr. Zam
Mr. Zam - 2 months ago
Tak ada pelakon lain ke..yang pakai topi tu muka pecah siot
Edham Shah
Edham Shah - Month ago
Allahamdulillah la muka dia lagi okay dari dulu
Asyraf Maxis
Asyraf Maxis - 2 months ago
"awk terlalu baik utk sy"- lancau.
Muhammad Zafran Zafran
Muhammad Zafran Zafran - 2 months ago
Sejak aq kene ayat 'terlalu baik utk saya' aq jdi jahat, pukul org langgar traffic light so rasenya dia terima balik tak?
Zirin Bae
Zirin Bae - 2 months ago
Best la ko rang,buat
Adibanabieha Nadia
Adibanabieha Nadia - 2 months ago
๐Ÿ˜™๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—
Muhammad Harith
Muhammad Harith - 2 months ago
Salam amnazhan and team, video korg memang bagus, ada pengajaran ada jalan cerita dan memacam. Tapi kalau boleh jaga jugalah kehormatan pakaian tu. Sampai pakai skirt atas lutut, nak tengok pon malu do. Nasihat sebab sayang, tq
TofiX official
TofiX official - 2 months ago
Jahat salah. baik salah
Awal Shaari
Awal Shaari - 2 months ago
Ya terlalu baik untuk saya aq muak dngr perkataan tuu
muhammad hafiz
muhammad hafiz - 2 months ago
hahaaha betul aku pun selalu kene ayat tuu "awak terlalu baik untuk saya "konon jee lebih
Arm Crusher
Arm Crusher - 2 months ago
Mcm ikan sepat je muka mamat pakai cap ni .
kukimonster
kukimonster - 2 months ago
last last dia jadi kunyit
amir arsyad
amir arsyad - 2 months ago
But this playboy mthfckn deadpool wins everytime like dayumm
amir arsyad
amir arsyad - 2 months ago
but still for me no one can ever replace Mia ๐Ÿ˜”
amir arsyad
amir arsyad - 2 months ago
I know how you feel bro ๐Ÿ˜ญ
Hafiz Aziman
Hafiz Aziman - 2 months ago
Tak logik dan talde quality bazir data
zili zili
zili zili - 2 months ago
Eeeee muke koyak cam tu pon ade awek eee
wan khairul
wan khairul - 2 months ago
Muka playboy batu.
shahrul anwar
shahrul anwar - 2 months ago
Dia cakap yang awak terlalu baik untuk saya mungkin sebab mereka dah takda dara ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
apit 69
apit 69 - 2 months ago
Mia tu nama penuh mia ahmad ke mia Khalifa??
Arsyad Syad
Arsyad Syad - 2 months ago
Sebar aurat org ko tanggung la
jey leon
jey leon - 2 months ago
APA maksud awak terlalu baik???
QIMY HAKIME
QIMY HAKIME - 2 months ago
Orang dah tak guna ayat tu.... Orang dah guna ' Awak terlalu Kelantan untuk saya'..... Puiiiiiiiii.. Ape salah kelantan??
HITOKIRI BATOUSAI
HITOKIRI BATOUSAI - 2 months ago
Muka pecah tembok will be better get out the fuckup haha prangai mcm membe aku
Riey_ rovenz
Riey_ rovenz - 2 months ago
friendzone teruk ๐Ÿ˜‚
Muhd Nazrin
Muhd Nazrin - 2 months ago
Buat ape couple kalau boleh kawen๐Ÿค—VS Buat apa kahwin sedangkan time couple pun dapat..๐Ÿ˜ข
Jangan fikir nak sedap je ,akhirat nanti merangkak lah jawabnya ๐Ÿ”ฅ
johanzakaria Hasbullah
johanzakaria Hasbullah - 2 months ago
kasian aku tengok sedih saya ๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข
seek N destroy
seek N destroy - 2 months ago
girls like bad boys only bossku. haha lepas tu ble kne game, keluar lah statement bangang, " lelaki semua sme," kahkah butoh
Jue Yana
Jue Yana - 2 months ago
xsiap! lobang2...๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
abdul azim
abdul azim - 2 months ago
"awak terlalu baik untuk saya" ni hanya akan digunakan oleh perempuan yang nak lelaki hensem, nampak macho dan ayat bunga2. kalau lelaki skema, nerd, x de harta, x de rupa mcm kita ni, sumpah kena buang jauh. soo better just be single and alone. its better for our heart and feeling.
Ford Karlos
Ford Karlos - 2 months ago
kalau nk prempuan tu ,bawak hotel ,p rogol smpai beranak ..konfem kau dpt dia ..kahkahkah ..dia nk lelaki jahat kan
Hafiz Hafiz
Hafiz Hafiz - 2 months ago
Part 3 please
rash Jans
rash Jans - 2 months ago
X dep sspe ker nk kecam gurl yg x tutup aurat tu. Law alieff irfan bkn main lg yg kecam mengecam kn. Dasar haters
channel official
channel official - 2 months ago
3:09 .. seksa nya skirt dia.xde kain lebih ke.
Azman Man
Azman Man - 2 months ago
Skirt buang je baik xyah pakai..tino
muhammad irham ishak
muhammad irham ishak - 2 months ago
Am.. Muka kau mmng sesuai berlakon jadi watak broken.. Niceee
luqman hakim
luqman hakim - 2 months ago
Awak
Terlalu
Baik
Untuk
Saya
2 =at bus 2๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ
Kua SK
Kua SK - 2 months ago
Ayat poyo... aku lebih suka kalau trus terang... ni x dok bgi ayat poyo babi
ohsemtek
ohsemtek - 2 months ago
Ammar terbaikk..hahaha
Iqbal The Hacker
Iqbal The Hacker - 2 months ago
Kesian Zul
Asharp Tohir
Asharp Tohir - 2 months ago
aduhh...baju sama la plak "A LONG THE ROAD"....
HAHAHAHA
diel_khayal90 90
diel_khayal90 90 - 2 months ago
ayat ni mcm jilake..
Speed Hunters
Speed Hunters - 2 months ago
Awak Terlalu Baik Untuk Saya Kepala Butoh !!!
kpop fanz girl group
kpop fanz girl group - 2 months ago
lepak dc bai tak ajk
Rasmadi Jr
Rasmadi Jr - 2 months ago
Graphic lawa dh pelakon pon semua ok belake terbaik la
Mohamad Helmi
Mohamad Helmi - 2 months ago
Buat part3
Xonfuze Mongkey
Xonfuze Mongkey - 2 months ago
Bro Baru 2 Kali Kau Kena Reject...Lek Lu...Aku Dah Lebih 5 Kali Kene Reject ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚.. Ayat Sama Jugak Aku Dapat ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
B3ben
B3ben - 2 months ago
Hahah...sy rsa..jdi no feel sdh lh ni slps sdh kena reject yg ke 6
aimann syahhhaprizall
aimann syahhhaprizall - 2 months ago
menyampah pulak aku dgn muka berlubang tu HAHAHA
Anuar Hero
Anuar Hero - 2 months ago
Kesian
Shahril Ashraf
Shahril Ashraf - 2 months ago
Part 3 ??
muhammad dhanniy
muhammad dhanniy - 2 months ago
Dah senang citer ko jadi jahat skit wkwkwkw
-ฬทQss lll
-ฬทQss lll - 2 months ago
x kesah lh...apahal aq lapar sngt nieee
Afyzed Sparraw
Afyzed Sparraw - 2 months ago
Part 3 am ... part 3 ....
adi gaming
adi gaming - 2 months ago
wujud lgi channel sampah mcm ni .. haha dgn crita tah apeยฒ kau buat dgn cara kau ckp tu aduhai.. delte jelah channel mcm ni..!!!!
Neeq Kimchi
Neeq Kimchi - 2 months ago
Nape hadis ni mcm pelik je aku baca..
Wan Marwan
Wan Marwan - 2 months ago
Aku xpelik psl skrip n pelakon tu semua. Yg AKU PELIK KENAPA KELUARKN HADIS? SDGKN BERLAKON XTUTUP AURAT SALAH 1 DOSA.HMM HARAP PERBAIKI YEW.
Manbehind Theaccount
Manbehind Theaccount - 2 months ago
Cliche ayat
pyan Yusof
pyan Yusof - 2 months ago
"Awak terlalu baik untuk saya" mungkin ada yang jenis suka hidup sedih, sakit daripada bahagia.
Shrek is love Shrek is life
Sebar video? Patut la ramai sgt lelaki main telegram. . . . ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
sya sya
sya sya - 2 months ago
Bukan perempuan je yang selalu gunakan ayat *AWK TERLALU BAIK UNTUK SAYA*kadang Kadang Lelaki Pun Akan Mengunakan Ayat yang sana *AWK TERLALU BAIK UNTUK SAYA*mereka Menggunakan ayat tu untuk mengakhirkan hubungan๐Ÿ™‚๐Ÿ’”
Muhd Fizmal Romzi
Muhd Fizmal Romzi - 2 months ago
Terlalu baik??
Djud jezzebelle
Djud jezzebelle - 2 months ago
Taman tk beberapa nk siap hahaha. Pempuan tu tuju kt bf dia tu ke
Ezam Clans
Ezam Clans - 2 months ago
Daaa biase daa kene mcm nie pas nie ak nk jadi jahat sbb prmpuan skang xske lelaki baekk.. ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ
Azura Azura
Azura Azura - 2 months ago
๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ
#Crazy #C
#Crazy #C - 2 months ago
๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ขsedih nye..
PilotCityXD
PilotCityXD - 2 months ago
Nk jadi jahat la klau camni
Brader Angin
Brader Angin - 2 months ago
Ayat awak tlalu baik tu bg aku ayat perosak.....tu lh pmpn...last2 aku guna cara cmni...pergi mmpus 200% bg pmpn2 yg suke mainkn hti lelaki wakakakak๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Amir may
Amir may - 2 months ago
budak sangap awek.. jiwang puih.. no meaning
Ridzblack 86
Ridzblack 86 - 2 months ago
Betul tu,aku selalu sangat dapat ayat tu,awk terlalu baik untk sy,habis takkan awk nak sy jadi jahat baru awk nak terima sy hahahha๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
naaa
naaa - 2 months ago
Part3
Next videos