CUBCAI TERAKHIRKU Y15ZR V2

7 118
226
 
Comments
[SG] Killercrane
[SG] Killercrane - 4 hours ago
Abng Bob y15 v2 ni open harga di takong berapa??
aqil940
aqil940 - Day ago
Minat lagi meter v1 ...lampu depan v2 ase mcm x de inovasi je nnnti mcm exciter...nk ke tak nk bli..pakai lc je kot ase
Dh F
Dh F - 4 days ago
Abang bob beli motor y 15 ni berapa harga
storm
storm - 4 days ago
Berapa ringgit moto ni kat takong?
Asri Hassan
Asri Hassan - 6 days ago
Harga helmet hrc rpha 11 dekat shopee harga dekat 2 ribu lebih. X jadi beli mcm abg bob
Phillip Kelly
Phillip Kelly - 7 days ago
I love that blue color.
Apip gaming
Apip gaming - 9 days ago
Opered lh y15 v2
Master Rico
Master Rico - 10 days ago
berapa hrga helmet tu bosku...cntik la..kena jg tu lau ride dgn moto biru saya...hahah
storm
storm - 22 days ago
Biasa nya bape hari kena tunggu???kalau nak order moto
Mohamad Fateha
Mohamad Fateha - 25 days ago
Salam . Nak tanya . Motor standrd boleh ke pakai ekzos kingdrag #newbies . Apa nasihat
Epulnida Epulnida
Epulnida Epulnida - Month ago
Minit ke 8.08 mana kaw nak pegi ni labu..hahahaha thorbaik bang bob..
Yuz Zr
Yuz Zr - Month ago
camne dpt no. flat xx.?
Muhd zhariff
Muhd zhariff - Month ago
Abg bop oddo tu kmh ke ?
Kholil #12
Kholil #12 - Month ago
y15 V2 JACK 4.5mm ecu sop
https://youtu.be/alrLzZ9QA3I
Mohd Farrizuan
Mohd Farrizuan - Month ago
Assalamualaikum abg bob nk tanya lampu mana lebih terang berbanding rs150r dan y15zr v2
Atirah Najwa
Atirah Najwa - Month ago
Abg bob abg beli y15 v2 tu berape bulan bulan ...... atau cash berape
Muhammad Aidil
Muhammad Aidil - Month ago
Wahh saya minat moto ysuku v2 ni insyaallah moto saya nk keluar sebulan lagi doa doakan amin
Jiwa Fighter
Jiwa Fighter - Month ago
Ambik kaler biru, smart gila
e suresh kumar elenkon
Muhammad Aidil Ambil kaler apa bossku?
freaky 88
freaky 88 - Month ago
bro ambik plat X nie kna tambah duit ke atau normal?
Syukri Sahili
Syukri Sahili - Month ago
Rs v2 nk keluar. Yakinke ni cubcai terakhir?
Eiki Denish
Eiki Denish - Month ago
Cantik no plat XX tu.. beli ke bang?
Iskha_ MY
Iskha_ MY - Month ago
Motor nie kalau cash berapa?
Al Alz Muhammad Aisy Khusyaini
Abg bob saya nak tanya sikit, perbezaan antara Y15ZR V1 dan Y15ZR V2 tak banyak pun, persoalan nya boleh ke accessorise V1 pasang ke V2?
F A R H A D A F F I Q
F A R H A D A F F I Q - Month ago
Abg bob adjust meter tu kasi ringan nnty utk next vid
Muhammad
Muhammad - Month ago
lagu apa eh masa first tu ?
ahmad ubay
ahmad ubay - Month ago
Odo tu apa
hafizhan zaide
hafizhan zaide - Month ago
Running in session buat dalam jangka masa berapa lama ya?
Razz zLey
Razz zLey - 2 months ago
Youtuber ni mmg masyuk eh income dia? Hahaa..
Ahmad Irham
Ahmad Irham - 2 months ago
Agak2 akan dtg keluar ke v3
Neffos Nesfos
Neffos Nesfos - 2 months ago
Bob bayar muka ke cash klau muka brpe
S K
S K - 2 months ago
saya dapat 138KMJ 2 second je pastu turun balik
Nazniel
Nazniel - 2 months ago
can u add subtitles? btw, nice scooter!
Fadil 0706
Fadil 0706 - 2 months ago
Plat xx tu kene tempah ke??
haziq comel
haziq comel - 2 months ago
Kesudahan dia.. Buo oo ooh oh padle besi😂😂😂😂 abg bob ni kelakar laaa..😂😂 hahahaha
nazmi apple
nazmi apple - 2 months ago
Lepas abg running motor tukar pakai minyak hitam ape ye??
syed sarip
syed sarip - 2 months ago
Nak tanye la antare y15 v2 ngan nvx yg mana better eik? Anybody bleh bagi suggestions kat saye haha
Faiz adam Fauzi
Faiz adam Fauzi - 2 months ago
Bukak side mirror hihihihihi
FIGHTING CHOREOGRAPHY official
kalau di indonesia namanya MX KING.. tpi peminatnya agak kurang.. krn jakarta kota macet, jadi orang2 disini lebih suka pake motor matic.. cuma klu di kampung saya di batam mungkin agak sedikit ramai peminatnya.. soalnya anak2 batam hobby balap juga
FIGHTING CHOREOGRAPHY official
@Bob Yp helm nya apaan tu bang? INK ya
Bob Yp
Bob Yp - 2 months ago
Owh..heheh..✌️
Zairul Anwar
Zairul Anwar - 2 months ago
Salam bang bob.. Nk suggest kalau ada review barang contoh kalau helmet tu abg bob beli, sertakan harga bang.. At least boleh buat kira2 .. Suggestion jew bang.. Peace
Nendra Cung
Nendra Cung - 2 months ago
After 2 years of using this bike, we will have to be more intensively take good care of this bike. Remembering that so many parts will wear out. That will cost not a little money , as we know this is a 150cc super cub bike.
Paul gill dek pentoza
Paul gill dek pentoza - 3 months ago
Tgk motor jer lh.. Mampu beli helmet jer.. huhu..
Amir Zafri
Amir Zafri - 3 months ago
Brp ribu tu?
Isoned isoned
Isoned isoned - 3 months ago
Tengok je la nak beli tak mampu mahal sangat setakat pakai ex5 je😥
felco Eotud
felco Eotud - 3 months ago
Usaha Tangga Kejayaan... Jgn malas kerja dan jadi bangsa menadah tangan dgn hanya mengadu nasib....
Sharif Leginh
Sharif Leginh - 3 months ago
Kat mana bang
Riz zuan
Riz zuan - 3 months ago
sedap suara bob..hahaha
Zam Zareen
Zam Zareen - 3 months ago
Pantang senang citer
Aimn Iskndr
Aimn Iskndr - 3 months ago
full tank brp rm ?
X Malmsteen
X Malmsteen - 3 months ago
rm8 sen sen
Fitri Afiq
Fitri Afiq - 3 months ago
Bang bob. Saya kerja kilang. Tp setakat pengetahuan saya berapa isi padu yg ada saya tak tahu. Kitaorg tak pernah pulak check berapa minyak ada kat dalam. Dan kat kilang saya takde buat moto. Saya kerja kilang Panasonic.
Nice Guy
Nice Guy - 3 months ago
Bakul mana bakul😂
mohamad izwan mohamad izwan
abng bob yp...sya nk tnya lah...apa function y15zr v1 dgn y15zr v2...apa kelebihan dua 2 ni dgn kekurangan y15zr v1 dgn y15zr v2
Hasnan Sahaja
Hasnan Sahaja - 3 months ago
Buat spec ggrmachine
matfatkye salamat
matfatkye salamat - 3 months ago
ye ke CUBCAI terakhir tue...hihihihi...
Dot Dot
Dot Dot - 3 months ago
Helmet cerita cars 3 ke bang ??
Hahaha
Depresizz *
Depresizz * - 3 months ago
Hurm... Ada tips untuk buat lc 135 v4 bagi sedap jalan x?
Syamirul Amri
Syamirul Amri - 3 months ago
“Mane kau nak pergi ni lembu” hahahahahhaha😂😂😂
hafiz apit
hafiz apit - 3 months ago
Labu la
opxod dox
opxod dox - 3 months ago
Bob try modi yamaha srv moto tu dh nk pupus ..😂 tolong share sikit cara lju kn sikit bgi sedap ² ah .
Amir Farhan
Amir Farhan - 3 months ago
Full tank berapa ringgit?
TM
TM - 3 months ago
Rm20
tora tora
tora tora - 3 months ago
hakikatnya youtube mmg blh buat duit...hahaha
xperlu nafi...
Mr. Tarantula
Mr. Tarantula - 4 months ago
Cantik plat. XX😭
ko ki
ko ki - 4 months ago
abang bob anak dato kan???😁
Muhamad Hafiz
Muhamad Hafiz - 4 months ago
Bos,glove beli kt mana?
shahahahahaha _
shahahahahaha _ - 4 months ago
buatla moto dinamik hm nk tgk gak dinamik modi hoho support buatan malaysia
alip dave
alip dave - 4 months ago
Bob Yp ni kerja apa sbnrnya? banyak btol motor kwkwkkw
Kopi Viral
Kopi Viral - 4 months ago
LOL https://www.youtube.com/watch?v=r5w9EvC1SpA
ARS PIZ
ARS PIZ - 4 months ago
merah ang ang tuh merecik gak haihh racunn nih
Irfan Danial
Irfan Danial - 4 months ago
Xhabis² moto kerja big.bob ni last² jadi MCM lc tu😂😂
Besi Buruk
Besi Buruk - 4 months ago
Helmet ph tu busku?
Amri Channel
Amri Channel - 4 months ago
Padu bang bob🔥..moto ke berapa dah ni 😁
Akmal Asyra
Akmal Asyra - 4 months ago
BOB NAK JOIN GENG TAYAR BESAR
ikwanhakimie
ikwanhakimie - 4 months ago
mesti pakai brg espada...mur2
Safwah Medina
Safwah Medina - 4 months ago
Dabel xx
Amer SzM
Amer SzM - 4 months ago
Bru 4hari dh 230+k...terbaik
suhail adam
suhail adam - 4 months ago
Bang double line jgn potong 🤣😂
akim legend
akim legend - 4 months ago
Nice helmett..brapo tu beli ?
hafizam zam
hafizam zam - 4 months ago
V2 otr berapa bos kalau cash
Fz New&Fresh
Fz New&Fresh - 4 months ago
saya ada jual kasut murah2 dekat ig,. follow yer. @igshop.me
Radin  Hakim
Radin Hakim - 4 months ago
bang kalau motor baru keluar macam ni minyak hitam seterusnya miles berapa kena tukar
Muhammad Hafiz
Muhammad Hafiz - 4 months ago
1000km , kalau moto jarang bawak cukup sebulan tukar je terus
Kemee Bruh
Kemee Bruh - 4 months ago
Ha sape nak download lagu dari youtube ngan nak letak lirik tapi tak tau.. Riki2 la video aku..
Nuril Anwar
Nuril Anwar - 4 months ago
Boss nk tanya , plate beli ke bos ? dalam berapa harga ?
Ishak Sabir
Ishak Sabir - 4 months ago
tggu ckit hari lg kluar kapcai 2 piston. bunyi superbike.
john burger
john burger - 4 months ago
Brapa harga moto dengan harga helmet?
Next videos