Pendedahan Penari... Kantoi Kak KM MENIPU, Tarian Adalah Permintaan Tuan Rumah

1 266
414
 
Comments
mira filzah
mira filzah - 15 days ago
Dh mcm penari tiang dh😅
Katijah Rulia
Katijah Rulia - Month ago
Tak Tanya pada mempelai ape pendapat beliau aku rasa abang Minah ni bercakap betul
Valerie93
Valerie93 - Month ago
penari bogel hanya menjalankan tugas diorang apa yang disuruh oleh tuan rumah yang telah call mereka untuk menari kalau suruh buat tarian itu tarian ini mereka akan ikut cakap client tau..saya tengok Wana Ariana aka Paperdoll tak bercakap bohong dia cuma ikut apa yang disuruh oleh si KM memang diorang dibayar untuk menari..dekat luar negara ada penari bogel dipanggil dan dibayar untuk buat persembahan kalau tak dibayar nanti kena pukul 🤣
ŹeeeMAH Raz
ŹeeeMAH Raz - 2 months ago
Kalau dah Minta Bollywood concept takkan dia nak suruh kau joget org mcm takda PRIDE dekat majlis mcm gitu..
tenggiri hunter tenggiri hunter
Ni bukan kenduri kawin lg nmpk gayanye..tp mcm dh jd parti liar je.fuhhh dasyat x penah tgk lg majlis mcm ni seumur hidup sy..betol2 gamble family ni🤔🤔😅😅
Syakinah Ezan
Syakinah Ezan - 3 months ago
Tapi pakaian ko tu tak cukup kain boskuuu...
Syakinah Ezan
Syakinah Ezan - 3 months ago
Klu sudah tau knapa mau kc biar je die manari smpai habis..sepatutnya bawa la kluar..poyo laaa
..
Arja11fly
Arja11fly - 3 months ago
Penari ini lagi PROfessional cara bercakap. KM ? huhh... lagi Nauzubillah. muntah ijau tengok kat instagram tu. Mengucap.
Metallurgical Metallurgical
nk susu
Ruby Atul91
Ruby Atul91 - 3 months ago
Nk buat kelainan sklipn,pkir prasaan org skliling,kita org mlayu trknal dgn adab dn budi pkerti,,,tlong err...dh tua wkla cara cm org tua,kbur kata mari,rumh kata prgi kn....
Still dont have name
Still dont have name - 3 months ago
Kalau sdh namapak blh cancel je bgs lagi hilang duit drpd jatuh maruah.
Geli Geli
Geli Geli - 3 months ago
x pulak tuan rumah suruh hentikan si penari tu masa dia menari..sahhhh..hermmm ja mampu
Jeszzie K
Jeszzie K - 3 months ago
Logic lah, klo tetiba mnari x bjemput tentula kena heret kluar. Wlwpun dia penari pondan, respect sesama manusia tu part of amal kot. Jangan fitnah klo dh slh sendiri.. Owe it up. B human.
Yusof Tayub
Yusof Tayub - 3 months ago
Boikot kak km nie...
Reduan Talip
Reduan Talip - 3 months ago
Pondan adalah perosak masyarakat.
Tak boleh di terima dlm masyarakat Islam Malaysia.
Percakapan mereka nak menegak benang basah. Tarian maksiat itu tetap salah...pondan tu tak sepatutnya di jemput sebab kumpulan paperdoll ini sangat suka tunjuk aksi porno. Nak glamour konon.
Siapa sokong kumpulan pondan ini, dah sah kamu org golongan sampah masyarakat.
Wan Zue
Wan Zue - 3 months ago
memang lh ikut client.. nk tarian tu mcm ape... bolly ke Bollywood ke pelaywood ke. tp yg ko pakai mcm tu dah knpe.. 🤦🤦pemakaian tu pon client ke yg ttap kan ke.. ko dah taw tu knduri kawen.. yg ko pakai ikut suke hati ko knpe.. adududu pondan ni..
ikut mjlis la beb.. tu bukan pesta pondan.. nk mnari bogey... sblm ni kat mjlis kwen org len pon ko bt jugak ke mcmni.. hehe...
Rahishazleen Suraya
Rahishazleen Suraya - 3 months ago
Alah si pengatin kn dh ckp majlis kawen dia ikut dia lh nk buat mcm mn,mknanya mmg di requestlh utk menari mcm tu😒😒😒
madame tiara
madame tiara - 3 months ago
U NK carik rezeki sepatutnye u pikir lah berkat Dan rahmat pada rezki u MCM mana.. sesuai ke dance Tu dgn Majlis perkahwinan..u are supposed Tu suggest your client also.. your client Tu Muslim..bukan nya non Muslim..kesan dia u kene fikir sama..jgn kerana tamak duit or terdesak..u terus setuju or main taram je even client u request bnde yg salah..pada I dua2 pihak Salah..come on la..rezki semua Dr Allah..tp u X rase bersalah ke dgn carik rezki MCM ni..u boleh buat pakej kot dance MCM mane YG sepatutnye utk wedding..lagipon u lelaki..so dgn menjadi pondan ni..u tak rase bersalah ke? MCM mana NK hadap Dia YG berikan u rezeki ni..? Dengan bangganya u nak Jawab Dalam kubur carik rezeki dgn menjadi pondan??just my 2cent yea.. I don't mind if anyone nak bash I.. niat NK melayu Dan Islam Kita bersih je..
ika zalikha
ika zalikha - 3 months ago
Logik la nk menari lucah tgh kenduri kahwin..bengong pondan
Noormah Adam
Noormah Adam - 3 months ago
Jangan percayalah cakap mereka ni, lidah biawak.
abuya dope
abuya dope - 3 months ago
tu majlis orang kahwin la tu,kau ingat dalam pub ke orang nak tgk tarian stripteaser,bodoh punya bapuk
YaYa MiChiKo
YaYa MiChiKo - 3 months ago
Kak Normah tu kan pelakon..mesti berlakon untuk cover diri sendiri..menutup keburukan sendiri dgn alasannyg tk logik..
Fendi Fendi
Fendi Fendi - 3 months ago
Aku lebih percaya pondan tu dari normah dgn km. Boikot.
Fendi Fendi
Fendi Fendi - 3 months ago
Boikot keluarga ni, boikot produk dia. Kalau beli produk dia sama mcm kita sokong dia menjual sambil buat maksiat.
Abbas Salimi
Abbas Salimi - 3 months ago
Dua2 pihak dah bedosa besar....semoga diberi hidayah utk semua
tataru ulat bulu
tataru ulat bulu - 3 months ago
nak buat permintaan pun buat la yg elok2.. nasi dah menjadi bubur semua da terlambat..
aqil dany
aqil dany - 3 months ago
Bapok? Klau kau pergi tandas kau masuk tandas lelaki atau perempuan?
mc crane
mc crane - 3 months ago
Pukimak haram jadah....ko tak malu ke pada org2 tua.....kanak2 yg dtg.....1 keluarga otak ke lutut....puiiiiii....
larrykp1
larrykp1 - 3 months ago
Islam tak ajar/ tak suruh berbogel dikhalayak orang ramai,, jangan salahkan orang lain,,cepat lah bertaubat, hukuman Allah itu amat berat sekali,,sudah sudah lah
Ola Ball
Ola Ball - 3 months ago
Makcik oi dh kalau penari tu tak senonoh tu kamu boleh terus stop lah. Tu majlis kamu apa masalahnya. Bongok betul lah keluarga ni
suraya abdullah
suraya abdullah - 3 months ago
Besan mesti malu, mana nk letak muka ooi
Sabtu Abd Hashim
Sabtu Abd Hashim - 3 months ago
Dua2 sama jer...
X da ahlk
Mohd Salim bin Mohd Salleh
Block terus komen dlm makcik BAWANG......
Tak payah bagi komen.
Nasi dah jadi buboq...
Lagi komen lagi parah...
Benda buruk sampai mati orang akan kenang...
Zainal Abidin
Zainal Abidin - 3 months ago
Kesian nya..tak tau aurat..
Jom Bisnes
Jom Bisnes - 3 months ago
Memang nak mengundang bala dan laknat betol bila menganjur persembahan tak bertamadun macam tu. 😠
TOK PODIUM RAMALAN
TOK PODIUM RAMALAN - 3 months ago
ape perasaan.. majlis meraikan pengantin. majlis nak halal hubungan laki dan perempuan. tapi di selit kan dengan penglibatan golongan di laknat
Fadil Afs
Fadil Afs - 3 months ago
dunia dah akhir zaman....
Fadil Afs
Fadil Afs - 3 months ago
standardlah artiskan pandai berkon....setakat bawak watak penipu tak susahpun....
su35 vs raptor22 TOLAK PPIM Jupiter
2 2 pehak salah tp 2beranak ni kite kene ajr sikit mcmne pun boikot je brg dorang..bila byk duit nilah jd nya
thegreatavatar23
thegreatavatar23 - 3 months ago
Anoying gila suara pompuan ni?
-
- - 3 months ago
dah dah la makcik bawang. nak kiamat sangat dah ni. dah lama dah ni.
saiful izwan
saiful izwan - 3 months ago
Kaya dgn dunia ada hikmah nya .. Sma ada Allah nak uji ataw Allah nak tmbahkan dosa biar kena azab neraka lebih teruk .. Fikirkan lah .. Jgn fikir duit bole bawa keluar dri neraka nnti .. Sbb kita semua manusia dri tanah .. Yg lgbt nie percayalah .. Esok di akhirat korang akan menyesal x kesudah .. Nk hadap depan Allah gaya lgbt ke ?? Masa tu ko korang akn taw apa akan jadi klu dah ubah ciptaan Allah .. Berubah lah puak lgbt . jgn ubah lagi ciptaan Allah . sbb korang bukan vip pown . korang cuma golongan jijik dan hina .. Klu terasa silakan amek . sbb aku pown rasa jijik tgok lgbt nie .. Nak muntah pown ada .. Nak sembelih pown ada .
wan kyrol abbas
wan kyrol abbas - 3 months ago
Sape nak menari bodoh mcmtu kalau tak bayar ..skrg nak manusia mengaku di liwat pun boleh asal bayar duit
Along Long
Along Long - 3 months ago
Boikot... Boikot
Shark Speedy
Shark Speedy - 3 months ago
AWAT XSUH BUAT PENARI TIANH SEKALI? 😂😂😂😅😅...
HADOII..
MAJLIS KHWIN TU DH OKEY HAA. MAJLIS BAIK.. TAPI HAT LAIN TU MINTX BALA KA BOSKU? ORG NK BERKAT. HAMPA NK BALA. MAMPOIH LAA HAA. 😂😂😅😅🙄🙄🙄
YNEZE ONIJ
YNEZE ONIJ - 3 months ago
Boikot je famili makcik ni
zuan Zuan
zuan Zuan - 3 months ago
Satu family menangung dosa yang terpalit.Termasuk pegantin..Takutnya azab yang diterima..
JoeHawkins474 Joe
JoeHawkins474 Joe - 3 months ago
Melayu BAHARU
azhar muhamat
azhar muhamat - 3 months ago
Butoh la lu bapok..lahanat
Insan Akhir Zaman
Insan Akhir Zaman - 3 months ago
nak muntah aku..🤒😫
Crash course
Crash course - 3 months ago
Biarjelh dia dgn Allah settle kite takyah sibuk just doa baik2 je
mariam
mariam - 3 months ago
Hahahaha....pondan tu islam jga ke😂😜
mariam
mariam - 3 months ago
@Mohamad Arif pondan mmg cmfrm msuk neraka..jgn mrh u..Allah mlknat mnusia2 zmn nabi luth sbb apa dorang mrubah kodrat Allah..lki brpkaian lyaknya prmpuan hkumnya haram..pelaku LGBT... Klu smpat brtobat xpe lh..klu mati xsmpat brtbat..neraka jahanam lh jwbnya...
Mohamad Arif
Mohamad Arif - 3 months ago
islam gak cuma terpesong skit...xpi xpyh ckp tu mcm kita nie baik sgt...mcm kita confirm msuk syurga dri dia..
rahmah shamsul hadi
rahmah shamsul hadi - 3 months ago
Klau tersilap kenapa masa menari tu tak terus di hentikan penari tu.. Tak baik menipu
fikrie Ayie
fikrie Ayie - 3 months ago
Sini lpaslah bohung. Dkt akhirat jawab yer. Klu btul cbe junjung sumpah dgn al-quran.
Jasni Security
Jasni Security - 3 months ago
Keluarga sakit mental...buat malu je..
Faizul Haidi
Faizul Haidi - 3 months ago
si pondan ni xde common sense ke..dh majlis kahwin pakai la lelok..ko kan tau majlis kawen ni bkn bapok n pondan je yg hadir, bdk2 kcik pun ade...bengong ke ape..
purrmeeoww
purrmeeoww - 3 months ago
Faizul Haidi dia buat apa yg di request..ko phm ke tak? takkan la si KM tu tak tau...part dia impersonate Beyonce..penah ke ko tgk Beyonce pakai jubah bila perform? bottom line, family n pengantin tau, tp bila dh viral, saje je soh dancer jd kambing itam becoz they r easy target 💁🏻‍♀️
bIGG BoSs
bIGG BoSs - 3 months ago
kak normah tu klu ble menari la sma!buang ja tudung tu,baru stim kami nk tgk..faka.bullshit,jahanam abis,mak anak sama..satu pala,satu lorong satu tiket...
Mohdfitri Ahmad
Mohdfitri Ahmad - 3 months ago
Semak
Kamal Ariffin
Kamal Ariffin - 3 months ago
Mengapa tk blh halau.ko tuan rumah.kalau ada yg tk elok buat apa ko teruskn..dunia2..
Ikin Abu
Ikin Abu - 3 months ago
Pada pendapat aku lah kan, apa penari tu cakap ada point yang betul. Benda simple, kalau tuan rumah kata terkejut dengan tarian tu, kenapa tak halang je penari tu? Plus takkan penari tu nak buat something for free kan, mestilah dah dibayar then dia just buat apa yang disuruh...and untuk apa dia nak risikokan diri sendiri buat tarian macam tu depan public kalau tak ada yang request.
Adzhari Abas
Adzhari Abas - 3 months ago
Pondan2 sama KM sama ja la tu dua2 mendatangkn bala..
Namjooniezzz
Namjooniezzz - 3 months ago
Xkan la penari tu nak buat bnda lain daripada payment & agreement yg dibuat. Kalau x mmg dia pulak yg rugi sbb KM mmg xkan bayar kalau dia go against the agreement. So nampak sgt lah si KM tu yg request performance mcm tu.
ShazimanHisyam2015 abtal
ShazimanHisyam2015 abtal - 3 months ago
knp time pondan tu menari org yg kat sana tak lempang dia terus
Miss Mimiey
Miss Mimiey - 3 months ago
Alaaa kak km tu pun jangan acah acah kata trkejut bagai la kata tgok dancer tu pakai mcm tu. And jangan ckap pasal Islamic. Dia pun lebih kurang pakaian mcm dancer tu. Tengok ig kak km tu pun naik mnyampah. Ntah apapa jer - _-
erey 115159
erey 115159 - 3 months ago
Keluarga hipokrik..rosak!
Syaifullah M3 Lite
Syaifullah M3 Lite - 3 months ago
Client ko tuh ahli neraka . Nanti baru nak menyesal . X sempat dah ..
FIZZY all view
FIZZY all view - 3 months ago
ahli2 freemason mmg gini....buat maksiat terang²an.... search freemason chair dance.....nanti jumpa lah...
dua2 pihak bangang..client dan dancer pun dua2 mmg sampah....
Shakira can't stop Shaking her HIPS
@FIZZY all view beyonce bkn dalam freemanson,dia cuma dalam golongan "Illuminati" teda buktinya dalam freemanson dan tariannya bkn dlm illuminati juga tetapi lagunya ada unsur illuminati,,,lain kali baca dulu bio beyonce sebelum bercakap jgn berfikir trus!
FIZZY all view
FIZZY all view - 3 months ago
@Shakira can't stop Shaking her HIPS hahahaha..... dalam tak sedar anuti agama freemason....beyonce tu mmg gundik freemason....tarian ritual tu akan diadaptasi ledalam media hiburan....pastu nyah pulak buat tarian ikut kononnya idol...LOL...jadahnya joget menyundal gitu...dan lahir2 korang2 ni yg xtahu apa2 pastu claim joget suci berdasarkan minat....hahahahah.....
Shakira can't stop Shaking her HIPS
Teda kena mengena dia tukar agama mcm freemanson,,,tarian dia cuma pengaruhi artis luar
bulo nung bulo tukey kejarut
Mcm perlacur puiii... Ancit jubur dia tu
Darling Dolly
Darling Dolly - 3 months ago
Benda bleh masuk neraka..buat ap msuk syurga..zmn skrg guys...agama2 ni xpting ni dh...jnji viral..Ya Allah jauhknlh smua ni dri family aku....
iesya 951014
iesya 951014 - 3 months ago
tp logik ler sbb nye dowg x kan menari suke2..msti ikot permintaan customer..da name nye bisnes kan..lau kte berbisnes x kan ler nk ikot pale kte..msti kne ikot permintaan customer..
rinzz rin
rinzz rin - 3 months ago
Dah lah tu biar drg tanggung dosa drg sendiri jgn kamu pun nak tambah dosa kamu hahaha tak lama nak puasa....
Kenny J
Kenny J - 3 months ago
Klau aku dh lma kna penampar pondon tu ... klau bukn aku request ... tapi tak juga kna smash .... kira tuan rumah kedaun tu lh yg slah ....
shahida ezety
shahida ezety - 3 months ago
ada betulnya juga penari tu cakap dia ikut permintaan client bermakna keluarga Kak KM memg dag tau tapi kesalahan tu semua ditolak kepada penari pondan ni juga alih2 busuk depa nak tutup letak kesalahan kat orang lain bagus dan beradap btul famly diorang ekk..
Fatmah 5902
Fatmah 5902 - 3 months ago
Kepola otak dia menari bollywood mcm tu ke isssh k pop tu sikit sikit blh anuway tu bukan isunyer yg.... Benar n tipu tulh. Kesnyer hmmm
Chempakaaryarn8 Chempakaaryarn8
Kenapa menatang ni x d tangkap...undang2 islam dh x terpakai ke?
TheYuszman06
TheYuszman06 - 3 months ago
Bohong la.. anak dia sendri buat video mcm pompuan sundal, takkan dia tak tahu.. puki la lu makcik
sam sam
sam sam - 3 months ago
babi kuat menipu
sam sam
sam sam - 3 months ago
anak beranak dasar anjing
Hasnita Hussain
Hasnita Hussain - 3 months ago
Kalau ko ckp professional dancer ko boleh jadi cukup professional kan utk bezakan yg mana yg baik dan buruk dan tolak job tu.. Kenduri kwin yg ada budak2 org yg berumur bagus sgt memari macam tu..
Mohd Zaki
Mohd Zaki - 3 months ago
Sepatutnya yg normah dahuri yg menari pakai baju macam tu lg terankat, nak buat majlis berhukum jangan ikut yahudi, org yg bukan Islam tak buat begitu jgn nak ikut glamour ni akibatnya lain kali jangan buat lg Malaysia Islam agama rasmi pahan tak tu
Next videos