Kaujan dari Marocco nyanyi lagu Nuruel Ain dan menari bila bob main muzik lagu raya.

3 119
369
 
Comments
Zahra Muhdar
Zahra Muhdar - 19 hours ago
algeria here ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡ฟ
MOHD IZAN BIN MOHD KHALIT
MOHD IZAN BIN MOHD KHALIT - 23 hours ago
cun awek moroco nie...hahah
Mohamad Sharul
Mohamad Sharul - Day ago
Dya dk men kwasan mana huh ak trigin nak tgk dpan2 mata
syazwan cikun
syazwan cikun - Day ago
raya ni dan2 jer ade music raya
Tengku Fariz
Tengku Fariz - Day ago
Nice one! Morocco
anti fasis
anti fasis - 2 days ago
Rambut lah putih semua bukan insyaf tu atok2
FHR judulbebas
FHR judulbebas - 2 days ago
Cantek bob
Abdi Riyadhi
Abdi Riyadhi - 2 days ago
Dari beberapa video bob ne.. Bob ne sangat2 jaga penonton terutama perempuan.. Tengok Last minit dia langsung hentikan music.. Takut nnti terjadi hal yg tak sopan berlaku.. Terus berkarya bro bob.... Salam dari INDONESIA..
๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡จ
Cucuq Udang
Cucuq Udang - Day ago
Tima kasih...salam dari Malaysia
sombong amat
sombong amat - 2 days ago
Terbaik.. Luve im from indonesia.
voeads vira
voeads vira - 3 days ago
Cantikkkkk nya
BIGG marsyeal lll
BIGG marsyeal lll - 5 days ago
dia mengatakan cinta bg terima langsung bg lamaranya bg
Amir Schizo
Amir Schizo - 5 days ago
Bukak silat pakcik tu๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ
Renita Tarigan
Renita Tarigan - 7 days ago
Ha,,, ha,,, ha,
nazhir 22
nazhir 22 - 10 days ago
Asyekkk masyaallah
็”Ÿไธ‡
็”Ÿไธ‡ - 10 days ago
Adui...jatuh cinta plak dgn awek morocco ni๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Misbahul Munir
Misbahul Munir - 10 days ago
Jadi ingin jumpalah dengan abng ini......damai betull dunia die buat.....๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Eka Sulis
Eka Sulis - 18 days ago
Kocak njir
Naz Channel
Naz Channel - 19 days ago
Allhuakbar...ramainya peminat abg ni..kita pernah jumpa live di sogo..mmg sempoiii buskers abg..moga terus maju jaya..
yoan
yoan - 19 days ago
gak seru
l88 qiu8
l88 qiu8 - 20 days ago
๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
akmal ms
akmal ms - 21 day ago
Lelama tengok bob ni dah mcm SYUK BALAS dah..
Medi Ricardo
Medi Ricardo - 16 days ago
Betul
Siti Jane
Siti Jane - 23 days ago
Hai ๐Ÿ˜
jumara agustian
jumara agustian - 25 days ago
Hahaha memang best lah bang bob. Bang bob ni di johor ke, di melaka ke, di KL ke?
Ondu fred
Ondu fred - 25 days ago
i like ni lagu ..legend ni....ba terbaik clarice good job
Fitri Bb fitri
Fitri Bb fitri - 25 days ago
Hahahhaha
Fitri Bb fitri
Fitri Bb fitri - 25 days ago
Wow...
Emy 7685
Emy 7685 - 28 days ago
Mantop la kaujan
Hilmy Hbees
Hilmy Hbees - 28 days ago
๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘๐Ÿ‘
yono wardito
yono wardito - Month ago
bagus banget maen gitar nya...๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Ezzudin Afiq
Ezzudin Afiq - Month ago
aku sorang je ke perasan laki ni macam syuk rajalawak hahahaha
muhammad mokhlis
muhammad mokhlis - 29 days ago
Aku pun perasan juga haha
lhona parambahan
lhona parambahan - Month ago
Lagunya Arab pakaiannya kayak perek gitu ya....
ira ira
ira ira - Month ago
Efy
ira ira
ira ira - Month ago
.
Old Silver Dragon
Old Silver Dragon - Month ago
Terbaik bob
Azizi Azia
Azizi Azia - Month ago
Terbaikkkk๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Sayed Yusaq
Sayed Yusaq - Month ago
Good... kaucan..-ใ€‹ kau cantik sekali..
Edy pawang edy pawang Edy pawang edy pawang
my name is kau jan.. in malay we call kau jan da
ika็ทนๅจœ
ika็ทนๅจœ - Month ago
Msa allh marhba ya habibti
kim young
kim young - Month ago
Marocco kn Arabic Banyak di sini cakep cakep
Muhammad Nasiruddin
Muhammad Nasiruddin - Month ago
Petikan gitarnya gokil parah........ 10 jempol broo....
vhiano papua
vhiano papua - Month ago
Lagu arab brooooo, gitaris bingung๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ
Zamali Sidek
Zamali Sidek - Month ago
up
Din Codin
Din Codin - Month ago
T'baik mantop bro๐Ÿค˜๐Ÿ’ช๐Ÿ‘
Hans _
Hans _ - Month ago
Orang Maroko speaks french lae
Yasir Mansor
Yasir Mansor - 4 days ago
@Emylea Edruce are you from?
Emylea Edruce
Emylea Edruce - 25 days ago
they do speak Arab too and kadang2 campur2 arab dan french.. sama macam Lubnan
Mohamad Izdzuan
Mohamad Izdzuan - Month ago
bob teran from sg ara penang
Mokhtar Pendek
Mokhtar Pendek - 29 days ago
Lnagid
Aqil Ahmad
Aqil Ahmad - Month ago
Morrocan can shaky shaky โ˜๏ธ๐Ÿ˜Ž
Charles Bobby Bro
Charles Bobby Bro - Month ago
Thanks alls
John Lenin
John Lenin - Month ago
Wah mantep jg nih org maroko
Ellias Atoy
Ellias Atoy - Month ago
Lagu raya last2
KOLLON GANSOK
KOLLON GANSOK - Month ago
Alamak hahahaha...tarian mantap la....
KOLLON GANSOK
KOLLON GANSOK - Month ago
Wow mantap la
kucai apiz
kucai apiz - Month ago
perghhh syokkkk
Syurq Adm
Syurq Adm - Month ago
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Terrance Robinson
Terrance Robinson - Month ago
Mantap lh awek tu.. Seksi gile.. Sy suka sy suka...
nazary wadi bin ahmad
nazary wadi bin ahmad - Month ago
Mcm altimet je kat belakang tu๐Ÿ˜‚
Desbie Cell
Desbie Cell - Month ago
Hmmmm, gak cocok la lagu cem tu di nyanyi ke.
ูุฑุฏูˆุณ ุณู„ูŠู…ุงู† ูŠูˆุณู
Hahaha, dia arab. Arab bukan semua muslim bro.
Khairul Awadi
Khairul Awadi - Month ago
lagu raya layan..๐Ÿ‘
Mohd Sukri
Mohd Sukri - Month ago
Natang bob sporting giler kena awek morocco hahaha๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Joko Purnomo
Joko Purnomo - Month ago
Memang terbaik
MAX MASTER
MAX MASTER - Month ago
Hahaha..terbaik
rischa 7883
rischa 7883 - Month ago
Bagus Bob ni sbb dia cover her dri pacik2 yg start naik bulu๐Ÿ˜‚
ahfooktits
ahfooktits - Month ago
abam bob picit tali gitat pun dah lari hahhaahhahahahaha gelekkkkkk gelekkkkkk
Hasanuddin Abu Bakar
Hasanuddin Abu Bakar - Month ago
lawa gile
Amir Legreec
Amir Legreec - Month ago
Mantul gaes salam dr surabaya
Azman Man
Azman Man - Month ago
suara mcm syuk balas muka pun lbih kurg...
Ryzal Almarazy
Ryzal Almarazy - Month ago
Dgr org kata tu adik syuk.. tak tau la betul ke idok
Work Hard Play Hard F##k Harder
Awek dari Morocco?
Morocco kepala otak kau..
Tu awek melayu la..
Awek morocco mana ada rambut hitam.. Tengok rambut awek tu yg baru tumbuh atas kepala dia. Lagi awek morocco mana tau menari macam tu eh..
Lagi ada 1 masalah ni...
Yg last sekali tu pak cik tua yg rambut putih tu sesat ke? Apasai takde org tolong hantar dia pulang rumah ke??
Kalau tak nak tolong hantar pak cik tua tu balik, boleh tolong pak cik tu buat booking #MyCar utk pak cik tu balik rumah dia
Work Hard Play Hard F##k Harder
@Nalzahs 83 mak ko yg babi sial
Nalzahs 83
Nalzahs 83 - Month ago
Dah abes meroyan ke babi????hahaha,,,,
Work Hard Play Hard F##k Harder
@Nalzahs 83 masa mak ko muda selalu one night stand dgn bangla eh? Patut mak ko lahir anak mcm ko memang perangai pukimak.. Ish ish.... Kalo ko mati tengah jln pun, takde org kesian kat ko ni. Sial....!
Nalzahs 83
Nalzahs 83 - Month ago
Babi kalau sentap lain mcm,,,hahaha
Work Hard Play Hard F##k Harder
@Nalzahs 83 skrg aku ada kacau ko ke ha bangsat!!!!!! Ko ni memalukan bangsa ko sendiri. Aku tak pernah pun tengok org melayu mcm ko.. Ko ni anak haram ko tau tak
Haris's Putra Gaming
Haris's Putra Gaming - Month ago
Lagu raya tu hahahahahahahahaha
Ryine Official. Gaming
Hahahahha
ARIF HALIM
ARIF HALIM - Month ago
part bob msuk lagu raya tu awek morocco tu kerut dahi yg lawak ๐Ÿคฃ last2 layan jugak HAHAHA. sporting dan sempoi tak sombong. ๐Ÿ˜Œ
Bahar Baharom
Bahar Baharom - Month ago
Muka cm syuk,abg dia pa
Zalina Osseman
Zalina Osseman - Month ago
Betullah macam syuk.. Suara pun lebih kurang.. Hehhe
Metro A10
Metro A10 - Month ago
Jodoh di tangan Allah s.W.T
Tak kira kaum
nesa yono
nesa yono - Month ago
Hahahahaha
Anita Abdul Rahim
Anita Abdul Rahim - Month ago
Nicethe voice
sayap Noah
sayap Noah - Month ago
Cantek wei
muhammad irham ishak
muhammad irham ishak - Month ago
Untung laki tu.. Pompuan Morocco ni sanggup dtg ke Malaysia semata mata nk jumpa laki tu.. Mcm mana pompuan tu boleh suka kt laki tu ea, pakai jampi ape siaaa?
muhammad irham ishak
muhammad irham ishak - Month ago
Untung laki tu.. Pompuan Morocco ni sanggup dtg ke Malaysia semata mata nk jumpa laki tu.. Mcm mana pompuan tu boleh suka kt laki tu ea, pakai jampi ape siaaa?
Work Hard Play Hard F##k Harder
Awek tu kena jampi dgn Raja Bomoh tu... Confirm! ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Jackson Bae
Jackson Bae - Month ago
๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃbule lucu, saya cinta awak๐Ÿ˜„๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
MUHAMMAD ASYRAF
MUHAMMAD ASYRAF - Month ago
minta support korg utk susbcribe channel youtube ak.. terima kasih
AREYNA
AREYNA - Month ago
Morroco tu Maghribi
Runsin Bolt
Runsin Bolt - Month ago
Too bad not able to have a good look at her
sifu liaw
sifu liaw - Month ago
Merela jgk pkcik tu noh...kota ada 3 slot lg kot
Malay Malaysian
Malay Malaysian - Month ago
Lokasi tuan bob busking ni kat mana ek?
Cucuq Udang
Cucuq Udang - Month ago
Ptg di sogo dari jam 5- 7 ptg dan mlm di KFC bkt bintang dari jam 11 mlm - 12.30 pgi..setiap hari
Typooo Lah!?
Typooo Lah!? - Month ago
Wow!!!
Najmi Ariff
Najmi Ariff - Month ago
Uncle tu baru nk lyn brng dh kick lagu sudah habis da ๐Ÿ˜†
Diaz Arianto
Diaz Arianto - Month ago
Mantap
Acha Lobow
Acha Lobow - Month ago
Hahahaha gila tengok sampai lass tame
Rosnani Mario
Rosnani Mario - Month ago
รฑ
Farel imanuel
Farel imanuel - Month ago
Ha
Auto Bantay
Auto Bantay - Month ago
Dia kalau nk santai rilek tenang tenang kat sini la lepak fuh best
Akmal far
Akmal far - Month ago
kat mne ni ek
Salleh Mohamad
Salleh Mohamad - Month ago
... Truly MALAYSIA!...Canteqlah Bro. BOB... Suka Tengok
Aksi Warga Emas... Very
Supportive & Happenings
.. #Urdebes... #Kipidap
#positifselalu...
Zahrodin Rodin
Zahrodin Rodin - Month ago
Oke
Combination Band
Combination Band - Month ago
๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Karto Sedhel - Wong Pogung
aasseeekkkkk, makin rame aj nih, kedatangan bule timteng
Bekri Chin
Bekri Chin - Month ago
Bekri chin
Bekri Chin
Bekri Chin - Month ago
Karto Sedhel - Wong Pogung m
pokchek genki
pokchek genki - Month ago
Nama die Kausar bro.
Hshsh Hshd
Hshsh Hshd - Month ago
i love morocco ๐Ÿ™Œ
Mr Munzir
Mr Munzir - Month ago
cntiknya
Ana Ben
Ana Ben - Month ago
Mantab!
Om Bess
Om Bess - Month ago
Subscribe cannelku ya
Abang Long Ucop
Abang Long Ucop - Month ago
Aku tengok sbb ttk
Next videos